Ciąża po poronieniu...
-
WIADOMOŚĆ
-
A moj chcial wiedziec kiedy ale sie nie stresowal tylko "bardziej przykladal"
Generalnie nie mamy parcia jak w jakiejs fabryce fasolek Najwazniejsze zeby sie dogadc i nie robic niczego wbrew sobie czy partnerowimatylda08, unadarcy lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyMój też chciał wiedzieć kiedy, żeby się mocniej przyłożyć W sumie to zaczął się tymi sprawami interesować po naukach przedmałżeńskich, stwierdził że woow to nawet ciekawe Do dzisiaj często jak wraca z pracy woła, hoł hoł jak tam moje endometrium dzisiaj? Ale nie powiem, dzięki temu że on ma takie podejście nie załamałam się po poronieniu. Tak miało być...
Bree, monika_89 lubią tę wiadomość
-
HAHAHA no moj Konrad tez zaczal sie tym sam interesowac jak widzial z jakim zacieciem ja to studiuje Rano jak mierzylam temp to pytal ile mam, a jak wracal z pracy to mowil zeby wykres pokazac 2 razy zostawilam poczecie dzieci naturze, a za trzecim razem troche tej naturze pomagam, ale mamy z tego dobra zabawe wiec czemu nie Wiem ze niektorzy podchodza do tego bardzo spieci, ale ja bym tak nie potrafila
unadarcy lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
unadarcy wrote:hoł hoł jak tam moje endometrium dzisiaj?
bree teraz takie tanie bilety lotnicze, wsiadaj w samolot i przylatuj na badania, taniej wyjdzie
Bree lubi tę wiadomość
13.02.2015 - Aniołek (7tc)
21.01.2016 - P.
24.04.2017 - M.
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
aleksandra nie na razie w ogóle do wizyty mamy zakaz
jutro będę dzwonić do mojego gin, może w przyszłym tygodniu zaprosi mnie na wizytę
trochę mi tęskno za przytulankami więc zazdroszczę, że wy już
undarcy tak to z nimi jestWiadomość wyedytowana przez autora: 5 marca 2015, 21:51
Bree lubi tę wiadomość
13.02.2015 - Aniołek (7tc)
21.01.2016 - P.
24.04.2017 - M.
-
nick nieaktualnyJutro test owulacyjny wykonam wieczorem bo czytałam właśnie artykuł w którym jest napisane: "Ponieważ stężenie hormonu LH najwyższe jest wieczorem i w nocy, najlepszą porą na wykonanie testu jest późny wieczór." A ja zawsze robiłam między 12 a 14...
Bree lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyLilka wrote:Aleksandra nie czytaj nie wnikaj odpusc troche i sie kochaj
Bo w mojej czeka już na mnie wypowiedzenie o czy poinformował mnie mój przełożony. Zwolnienie od aktualnego lekarza mogę mieć do końca kwietnia. Takie jest prawo...Bree lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyLilka wrote:O Jezu jak to? Nie rozumiem? Moga Cie zwolnic po poronieniu??
Bree lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnykierzynka wrote:Ja postanowiłam nie mierzyć temperatury w tym pierwszym cyklu ponieważ nie chce sie tym stresować. W poprzednią ciążę zaszłam bez tempki I tak nie licze na to że uda sie za pierwszym razem
Bree lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Cześć dziewczyny. Właśnie wróciłam od gina. Nie chciał mnie za bardzo zbadać że za wcześnie i nic nie będzie widać. I faktycznie nic nie widać ;/ Mam torbiele na jajnikach, endometrium pogrubione ale może też być takie przed okresem. Także nic się nie dowiedziałam. Mam przyjść za tydzień z powtórzoną betą. ehhh osiwieje. A Wam dziewczyny musi się udać i tego się trzymajcie :)Pozdrawiam.
Bree lubi tę wiadomość