Ciąża po poronieniu...
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyJuż mi lepiej Jak wracałam z zakupów, to tak słońce pięknie przyświeciło, ja patrze a tam Bree z Lilką i Aleksandra1988 w parku z wózkami, a w oddali widze matylda08 kołuje do nich i wtedy pomyślałam że też skorzystam z tej pięknej pogody, wróce po mojego dzieciaczka i do nich dołącze
Z czasem wszystko się jakoś poukłada..
Udanej soboty Dziewczyny!!Lilka, matylda08 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyunadarcy wrote:Już mi lepiej Jak wracałam z zakupów, to tak słońce pięknie przyświeciło, ja patrze a tam Bree z Lilką i Aleksandra1988 w parku z wózkami, a w oddali widze matylda08 kołuje do nich i wtedy pomyślałam że też skorzystam z tej pięknej pogody, wróce po mojego dzieciaczka i do nich dołącze
Z czasem wszystko się jakoś poukłada..
Udanej soboty Dziewczyny!!
Co ma być to będzie
Bree lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Niestety w czwartek byłam w szpitalu i dostałam tabletki na wywołanie poronienia... Lekarz nie bardzo widzi przyczynę poronień, niektóre badania już robiłam po poronieniu i wszystko ok, a ja przynajmniej wolałabym wiedzieć co jest nie tak. Myślimy teraz nad badaniami nasienia...Dziś trochę lepszy dzień bo nie miałam czasu myśleć o tym co się stało. Dziękuję za wsparcie dziewczyny
Bree lubi tę wiadomość
Olga 11.06.2016 Nasz największy cud
Róża 30.07.2018 Drugi największy cud
Aniolek 8.2017
Aniołek K 8.01.2014
Aniołek A 4.10.2014
Aniołek I 5.03.2015
Aniołek P 14.06.2015
Aniołek E 10.09.2015 -
nick nieaktualnychomiczka wrote:Niestety w czwartek byłam w szpitalu i dostałam tabletki na wywołanie poronienia... Lekarz nie bardzo widzi przyczynę poronień, niektóre badania już robiłam po poronieniu i wszystko ok, a ja przynajmniej wolałabym wiedzieć co jest nie tak. Myślimy teraz nad badaniami nasienia...Dziś trochę lepszy dzień bo nie miałam czasu myśleć o tym co się stało. Dziękuję za wsparcie dziewczyny
Bree lubi tę wiadomość
-
A gin nie mowil nic o poronieniach powracajacych?
Kasiuleks piekny tekst.ja go juz nie czytam bo wyje za kazdym razem i czas nie gra roli.
pije baileysa - pije pierwszy raz od dlugich miesiecy
maly kieliszeczek ale mam ochote sie upicBree lubi tę wiadomość
https://www.maluchy.pl/li-70315.png
Moj Maly Aniolek [*] 8tc 18.02.15
-
Mówił, że statystyka... Musze też iść na konsultacje do innego lekarza
Bree lubi tę wiadomość
Olga 11.06.2016 Nasz największy cud
Róża 30.07.2018 Drugi największy cud
Aniolek 8.2017
Aniołek K 8.01.2014
Aniołek A 4.10.2014
Aniołek I 5.03.2015
Aniołek P 14.06.2015
Aniołek E 10.09.2015 -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Unadarcy - twoja wizja spaceru z wozkami powalila mnie na kolana...chomiczko ja Cie podziwiam, tyle przeszlas ze nalezy Ci sie dzidziol w trybie natychmiastowym, Zreszta wszystkim nam sie nalezy...
Lilka Ty Baileysa a ja Stelle popijam, ach ten chmielowy aromat
Aleksandra jak tam test?
Ja chyba ciazowy powinnam zrobic, pewnie wyjda mi dwie kreski i poczuje sie bardzo oszukana
Wtedy na dwie kreski to sie cieszylam jak cholera a teraz musze czekac zeby ich nie bylo a pozniej znowy zeby bylo, boze jakie to popieprzone.... -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny