Ciąża po poronieniu...
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Szalona CZARNA trzymam kciuki i czekam na wiruski
Aleksandra1988 widzialam zdjecie Twojego testu i powiem Ci ze tak wygladal moj pozytywny po ktorym bylam w ciazy, dokladnie tak jak matylda08 pisze
wiec... zycze Ci zebys nie dostala @ a po czestotliwosci podjetych przez Ciebie prob - bylabym dobrej mysliAleksandra1988, Szalona CZARNA lubią tę wiadomość
-
Kobietki kochane, moze wiecie moze nie:
Czy jesli test ciazowy po poronieniu nadal pokazuje 2 kreski, blade bo blade ale sa...to mozliwwe bedzie wystapienie owulacji?
Jakim cudem test owulacyjny i ciazowy moga wychodzic jednoczesnie pozytywnie?
Czytalam o takich przypadkach ale nie rozumiem dlaczego tak sie dzieje
Aleksandra1988 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyBree wrote:Kobietki kochane, moze wiecie moze nie:
Czy jesli test ciazowy po poronieniu nadal pokazuje 2 kreski, blade bo blade ale sa...to mozliwwe bedzie wystapienie owulacji?
Jakim cudem test owulacyjny i ciążowy mogą wychodzić jednocześnie pozytywnie?
Czytalam o takich przypadkach ale nie rozumiem dlaczego tak sie dzieje
Proponuje badanie z krwi HCG zrobić jedno a kolejne po 2 dniach i zobaczyć czy poziom spadaWiadomość wyedytowana przez autora: 10 marca 2015, 13:00
unadarcy, Bree lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnySzalona CZARNA wrote:Cześć dziewczyny Ja robiłam testy i wyszły magiczne dwie kreski. Próbowaliśmy. Zobaczymy. Za 1,5 tygodnia niecałe czy przyjedzie @ mam nadzieję, że się nie pojawi. Trzymam kciuki i czekam na Wasze i swoje II kreseczki :*
Miłego słonecznego dnia
Zaciskam kciuki za 2 kreski na teście.. no i za 1 kreskę też - za te Dziewczyny które żeby cieszyć się 2 kreskami, najpierw nacieszyć muszą się jedną.Aleksandra1988, Bree, Szalona CZARNA lubią tę wiadomość
-
Aleksandra1988 gdybym mogla to juz dawno udalabym sie na badania krwi. Niestety w UK wszystko pozostawia sie samo sobie...przez cala ciaze, poronienie, oraz okres po nim nie pozwolono (zlecono) mi zadnego badania ponad test z moczu na obecnosc ciazy, a pierwsza wizyte mialam miec dopiero 18 marca (w 12 tyg ciazy) niestety do tego czsu zdazylam poronic.... Prywatnie tez nie jest latwo. USG to koszt okolo 600zl z podstawowymi badaniami krwi jakies 1500 zl. Skazana wiec jestem na sikane testy, rozpytywania na forach... czy metode prob i bledow
-
nick nieaktualnyBree tak jak pisze Aleksandra tydzień po poronieniu w organizmie masz burze hormonów dobrze by było sprawdzic czy macica się oczyściła . Ale nie masz żadnych niepokojących objawów ?
Aleksandra mówię Ci to były pozytywne i fasola juz sobie wije gniazdko a może jaskółeczka bo przecież wiosna ściskamAleksandra1988, Bree lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyBree wrote:Aleksandra1988 gdybym mogla to juz dawno udalabym sie na badania krwi. Niestety w UK wszystko pozostawia sie samo sobie...przez cala ciaze, poronienie, oraz okres po nim nie pozwolono (zlecono) mi zadnego badania ponad test z moczu na obecnosc ciazy, a pierwsza wizyte mialam miec dopiero 18 marca (w 12 tyg ciazy) niestety do tego czsu zdazylam poronic.... Prywatnie tez nie jest latwo. USG to koszt okolo 600zl z podstawowymi badaniami krwi jakies 1500 zl. Skazana wiec jestem na sikane testy, rozpytywania na forach... czy metode prob i bledow
Bree lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnymatylda08 wrote:Bree tak jak pisze Aleksandra tydzień po poronieniu w organizmie masz burze hormonów dobrze by było sprawdzic czy macica się oczyściła . Ale nie masz żadnych niepokojących objawów ?
Aleksandra mówię Ci to były pozytywne i fasola juz sobie wije gniazdko a może jaskółeczka bo przecież wiosna ściskamBree lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Zadnych objawow niepokojacych nie mam (odpukac) nie liczac tej minimalnie podwyzszonej temp ktora utrzymuje sie idealnie na tym samym poziomie od kilku dni (przypuszczam ze to wina hormonow zalegajacych w organizmie).
U lekarza mam pojawic sie w sobote, zrobie USG to na bank, i zapytam o jakies dodatkowe badania krwi, no i Matylda jak sie czegos juz dowiesz u swojego pana/pani doktor w piatek to bede wdzieczna za podpowiedz
Fajnie ze tak broicie Ja jeszcze minimalnie plamie to sie wstrzymuje, ale ciesze sie ze przynajmniej ochota mnie nachodzi
Aleksandra1988, unadarcy lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Niech mnie ktoras z Pan kopnie w cztrey litery prosze Mam mase pracy a zakotwiczylam przed laptopem na dobre
Piekna pogoda za oknem, czas zrobic porzadek w kwiatach!
Udanego dnia kobietkiAleksandra1988, unadarcy, kierzynka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyJa biorę się za ogólne ogarnięcie stanu mieszkania Sprzątnę trochę w domu i odezwę się po powrocie od kosmetyczki. Wtedy prześlę Wam również zdjęcie testu ovu wieczornego do Waszej oceny w porównaniu w tym zrobionym w południe. Buziaki :*
Bree, unadarcy lubią tę wiadomość