Ciąża po poronieniu...
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
My też się dzisiaj przejedziemy na cmentarz na grób taty mojego faceta. I przy okazji pomodlimy się za perełkę bo dzisiaj mijają dokładnie trzy miesiące. Ale to dopiero jak się ściemni.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 marca 2015, 15:37
Aleksandra1988, Bree lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyHej dziewczyny. Testy owulacyjne miałam pozytywne w środe i czwartek a dziś czuję taki jakby ból / nie ból z prawej strony od jajnika aż do nogi. Niezbyt silny raczej taki lekki jakby owulacyjny... Bardziej takie odczucie, dyskomfort niż ból. Ciężko to opisać. To mój 21 dzień cyklu. Termin @ mam na 22.03 czyli na przyszłą niedzielę. Mam nadzieję, że wszystko jest ok
Ooooooo już przeszło jakieś 20 minut temu jak ręka odjąłWiadomość wyedytowana przez autora: 15 marca 2015, 18:49
Bree lubi tę wiadomość
-
Czesc dziewczyny faktycznie cichutko tu u was , ale chyba to dlatego ze dzis niedziele pogoda dopisuje na spacerki ,ja tez troche sie odstresowalam od tych ostatnich dni, z moim chociaz weekend moglam spedzic bo zas wyjechal do piatku i tak az do swiąt mozna zwariowac... Dziewczyny macie taki wodnisty sluz??, bo zaczynam wariowac,ze @ sie spoznia, ja nie ukrywam bo teraz na weekendzie zas serduszkowaliśmy ;)ale jajniki pobolewaja raz lewy raz prawy, momentami dziwne ukłucie jak by w macicy,i takie promieniowanie w lewej nodze i ten sluz...
Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 marca 2015, 20:23
-
Aleksandra1988 wrote:Hej dziewczyny. Testy owulacyjne miałam pozytywne w środe i czwartek a dziś czuję taki jakby ból / nie ból z prawej strony od jajnika aż do nogi. Niezbyt silny raczej taki lekki jakby owulacyjny... Bardziej takie odczucie, dyskomfort niż ból. Ciężko to opisać. To mój 21 dzień cyklu. Termin @ mam na 22.03 czyli na przyszłą niedzielę. Mam nadzieję, że wszystko jest ok
Ooooooo już przeszło jakieś 20 minut temu jak ręka odjął
mam taki sam bol tyle ze w lewej nodze promieniuje... Byle ta franca nie przylazłaAleksandra1988, Bree lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyczarna_ma wrote:Czesc dziewczyny faktycznie cichutko tu u was , ale chyba to dlatego ze dzis niedziele pogoda dopisuje na spacerki ,ja tez troche sie odstresowalam od tych ostatnich dni, z moim chociaz weekend moglam spedzic bo zas wyjechal do piatku i tak az do swiąt mozna zwariowac... Dziewczyny macie taki wodnisty sluz??, bo zaczynam wariowac,ze @ sie spoznia, ja nie ukrywam bo teraz na weekendzie zas serduszkowaliśmy ;)ale jajniki pobolewaja raz lewy raz prawy, momentami dziwne ukłucie jak by w macicy,i takie promieniowanie w lewej nodze i ten sluz...
Może się opóźniła jak u mnie
Trzymam kciuki. A na kiedy masz termin @?czarna_ma, Bree lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
O jeju Boziu ;)jak faktycznie to moze w piatek sie udalo , to teraz musze czekac dalej , Chyba tak wszystko sie przestawilo , bo niby powinna przyjsc @ tydzien temu, ale w takim badz razie teraz tylko trzeba byc dobrej mysli , ze juz nie przyjdzie!
Aleksandra1988, Szalona CZARNA, Bree lubią tę wiadomość
-
czarna_ma wrote:O jeju Boziu ;)jak faktycznie to moze w piatek sie udalo , to teraz musze czekac dalej , Chyba tak wszystko sie przestawilo , bo niby powinna przyjsc @ tydzien temu, ale w takim badz razie teraz tylko trzeba byc dobrej mysli , ze juz nie przyjdzie!
Aleksandra1988, czarna_ma, Bree lubią tę wiadomość
-
Aleksandra1988 wrote:Hej dziewczyny. Testy owulacyjne miałam pozytywne w środe i czwartek a dziś czuję taki jakby ból / nie ból z prawej strony od jajnika aż do nogi. Niezbyt silny raczej taki lekki jakby owulacyjny... Bardziej takie odczucie, dyskomfort niż ból. Ciężko to opisać. To mój 21 dzień cyklu. Termin @ mam na 22.03 czyli na przyszłą niedzielę. Mam nadzieję, że wszystko jest ok
Ooooooo już przeszło jakieś 20 minut temu jak ręka odjąłAleksandra1988, Bree lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyEh... Teraz mam uczucie jakby coś miało ze mnie lecieć ale sucho mam... Hmm... Chyba jestem przewrażliwiona a może zawsze po owulacji tak miałam... Nie wiem bo nie pamiętam już jak to było przed ciążą. Zresztą nigdy nie przywiązywałam do tego wagi, bo jak planowałam poprzednio ciążę to zaszłam zaraz w pierwszym cyklu i to tylko dzięki testom owulacyjnym
Ale chyba to niemożliwe żeby 3 czy 4 dni po owulacji przyszła @ ?Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 marca 2015, 21:43
Bree lubi tę wiadomość
-
.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 stycznia 2019, 17:34
03.2015 - 6t. 💔
12.2015 syn
Starania od 2017r
Mąż ✅
Ja :
Niepłodność idiopatyczna
Niedrożny lewy jajowód
7x IUI - nieudane
IVF :
I transfer - 09.2024 - 5t.💔
II transfer - 11.2024 - 5t. 💔
III transfer - 12.2024 ?
Został 1❄️ -
nick nieaktualnyCześć Dziewczyny!
Test poranny negatywny. Czekam na @ i zaczynam nowy cykl z nową nadzieją z testami ovu i może temperaturą. 3 cpp nie był szczęśliwy dla mnie.
Trzymam za was kciuki bo każda ciąża tutaj dodaje mi kopaAleksandra1988, Bree lubią tę wiadomość
-
Aleksandra1988 tez mam takie uczucia jak Ty. My z męzem serduszkowalismy jak tylko wyszedł nam z testów ovu pozytyw. @ mam miec 20.03 i nie chce jej Mam teraz bardziej drażliwe piersi i mega zmęczona jestem. Mam nadzieję że udało się. Ale testu jeszcze nie robię bo za wcześnie. Temperaturę mam podwyższona cały czas więc może... Daj Boże. Niczego innego nie pragnę tak jak tej małej fasolki
-
kurcze dziewczyny im dłużej myśle o tych starankach tym bardziej zaczynam mieć mieszane uczucia, bo myśle sobie "trzeba sie starać bo sie uda" a za chwilę "po co ja się będe tak starała skoro i tak nic z tego nie wyjdzie'... zamęczy mnie to chyba