Ciąża po poronieniu...
-
WIADOMOŚĆ
-
Kierzynka nie myśl tak. Musi się udać. Koniecznie myśl pozytywnie!!
A jeśli nie uda się w tym cyklu jest kolejny. Spokojnie. Wszystko będzie dobrze. Głowa do góry. Po prostu każdy ma mieszane uczucia bo każdy pragnie z nas tego samego. Nie siej w sobie rezygnacji nawet w najmniejszym stopniu. Skoro do zapłodnienia doszło już raz dojdzie kolejny. Tylko tym razem będzie szczęsliwy finał.
"Ponad chmurami zawsze świeci Słońce"Aleksandra1988, Bree lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyunadarcy wrote:Cześć Dziewczyny!
Test poranny negatywny. Czekam na @ i zaczynam nowy cykl z nową nadzieją z testami ovu i może temperaturą. 3 cpp nie był szczęśliwy dla mnie.
Trzymam za was kciuki bo każda ciąża tutaj dodaje mi kopa
Trzymam kciukiunadarcy, Bree lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnySzalona CZARNA wrote:Aleksandra1988 tez mam takie uczucia jak Ty. My z męzem serduszkowalismy jak tylko wyszedł nam z testów ovu pozytyw. @ mam miec 20.03 i nie chce jej Mam teraz bardziej drażliwe piersi i mega zmęczona jestem. Mam nadzieję że udało się. Ale testu jeszcze nie robię bo za wcześnie. Temperaturę mam podwyższona cały czas więc może... Daj Boże. Niczego innego nie pragnę tak jak tej małej fasolki
Szalona CZARNA, Bree lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Szalona CZARNA wrote:Kierzynka nie myśl tak. Musi się udać. Koniecznie myśl pozytywnie!!
A jeśli nie uda się w tym cyklu jest kolejny. Spokojnie. Wszystko będzie dobrze. Głowa do góry. Po prostu każdy ma mieszane uczucia bo każdy pragnie z nas tego samego. Nie siej w sobie rezygnacji nawet w najmniejszym stopniu. Skoro do zapłodnienia doszło już raz dojdzie kolejny. Tylko tym razem będzie szczęsliwy finał.
"Ponad chmurami zawsze świeci Słońce"Aleksandra1988, Bree lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnykierzynka wrote:Ale musze sie dobrze w tym cylu obserwowac bo chcę sprawdzic czy mi wszystko do normy wrociło
Szalona CZARNA, Bree lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnykierzynka wrote:Aleksandra u ciebie to już tylko czekanie pozostało może postaraj sie nie myśleć o tym zbyt intensywnie to szybciej zleci ten czas
Kiedy najszybciej mogę wykonać test ciążowy?Bree lubi tę wiadomość
-
Test ciazowy najlepiej zrobic w dniu planowanej miesiączki. Moja sąsiadka jest farmaceutką i zawsze mi tak powtarza.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 marca 2015, 10:55
Aleksandra1988, Bree lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Cześć dziewczyny
Ja swoją drugą ciąże straciłam w maju.
Od tego czasu nie wychodzi. W obie ciąże zaszłam w trzecich cyklach.
Obecnie jestem w 16dc i czuje się dziwnie. Bolą mnie wszystkie mięśnie na nogach i piersi. Na test jeszcze za wcześnie ale wyczytałam gdzieś o teście z sody i postanowiłam spróbować. Wiem, że najprawdopodobniej to bujda no ale co mi szkodzi
Pierwszy test wykonałam zaraz po ostatniej @ i nie było żadnej reakcji. Wczoraj soda lekko się spieniła a dzisiaj prawie wyciekła z kubeczka
Nie nakręcam się, przynajmniej staram ale jakiś cień nadziei się pojawiłAleksandra1988, czarna_ma, unadarcy, Bree lubią tę wiadomość
ek + 09.05.2014 (9tc)