Ciąża po poronieniu...
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Aleksandra dzialam, bedzie ogien W sumie juz troche byl
W ogole jaki masz fajny avatar
kierzynka ze mnie jest taki perwers ze ja sie obawialam ze w Twoim snie nie moge byc normalna a ciekawe co robilam taka gola w Twoim snie kogo ganialam, pewnie Ciebie bo mi sie kobietki tez podobaja
Ostatnio snil mi sie sex z sasiadem A w ogole nie mysle o nim w takich kategoriach...
Co do ciuchow to ja sobie kupilam takie sukienki normalne nie specjalne ciazowki ale z mysla o poczatkowym stadium brzucha
Jedna z nich to wlasiwie jest sukienka do tenisa, taka z kolnierzykiem i krotkim rekawkiem
Wiecie co?
Strasznie mi sie chce
Ale by bylo fajnie jakbysmy wszystkie zaszly w jednym albo 2 najblizszych m-cach
tysiaa93, kierzynka, Aleksandra1988 lubią tę wiadomość
-
Bree a Ty kiedy masz przewidywany termin @?
No fajnie by było gdyby tak nam sie udało chciałabym żeby chociaż Wam sie udało bo umnie to akurat mało prawdopodobne. Jesli sie uda Wam to będę miała tu mega produkcję wiruskówBree, Aleksandra1988 lubią tę wiadomość
-
kierzynka wrote:Bree a Ty kiedy masz przewidywany termin @?
No fajnie by było gdyby tak nam sie udało chciałabym żeby chociaż Wam sie udało bo umnie to akurat mało prawdopodobne. Jesli sie uda Wam to będę miała tu mega produkcję wiruskówBree, Monkey, Aleksandra1988 lubią tę wiadomość
-
tysiaa u mnie to raczej przez to że mam tyłozgięcie macicy, poza tym ostatnio staraliśmy sie 16 cykli. Czuję że nie uda sie tak od razu. I mam takie myśli które mnie czasem nachodzą że może ten jeden raz to był jakiś cud i więcej sie juz nie uda. W ogóle to czasem już łapie sie na tym że mam dziwne myśli i muszę walnąć sie w głowę żeby tak nie myśleć
Bree lubi tę wiadomość
-
kierzynka wrote:tysiaa u mnie to raczej przez to że mam tyłozgięcie macicy, poza tym ostatnio staraliśmy sie 16 cykli. Czuję że nie uda sie tak od razu. I mam takie myśli które mnie czasem nachodzą że może ten jeden raz to był jakiś cud i więcej sie juz nie uda. W ogóle to czasem już łapie sie na tym że mam dziwne myśli i muszę walnąć sie w głowę żeby tak nie myśleć
Rozumiem... Ale nie myśl tak, bo na pewno się uda. I to nie jeden raz tylko kilka! Poza tym po poronieniu podobno łatwiej jest zajść w ciążę, ale nie wiem w sumie ile w tym prawdy.Bree, Aleksandra1988 lubią tę wiadomość
-
Przewidywany przez OF mam na 29 marca ale sama nie wiem jak to bedzie z ta pierwsza @ po poronieniu... fakt faktem ja mam bardzo szybkie ovu, ostatnio 7 dzien po zakonczeniu @ (okolo 12 dnia cyklu) teraz po takiej "awarii systemu" to sie pewnie wszystko bedzie zawieszac jak na starym kompie ale trudno, co ma byc to bedzie ciesze sie ze mam zielone swiatlo i moge dzialc, czekam na moj fasolkowy dzien
Bede gotowac fasole po bretonsku
...o pardon po brytyjsku
jako ze mieszkam w Polnocnym Yorkshire a moj wykres wyglada jak zeby wampira to cos czuje ze owa Fasola bedzie bardzo Mrrrroczna
Co tam ze taki cud jest malo prawdopodobny, staram sie cieszyc chwila i byc entuzjastycznie nastawiona
kierzynka, tysiaa93, Aleksandra1988 lubią tę wiadomość
-
kierzynka a to Twoja pierwsza ciąża?
Ja też mam tyłozgięcie i jak już wcześniej pisałam w obie ciąże zaszłam w trzecich cyklach. Myślę, że ta przypadłość nie jest problemem. Podobno tyłozgięcie "lubi" od tyłu
Bree, Aleksandra1988 lubią tę wiadomość
ek + 09.05.2014 (9tc)
-
Bree to w zasadzie jesteśmy na bardzo podobnym etapie cykli dziś jest mój 12 dc a planowana @ 1 kwietnia w samo prima aprilis
ok ja lece robić krem brokułowy mąż jak wróci to niech chociaż dobrze sie nastroi bo mam dzis ochote na niego od samego ranaBree lubi tę wiadomość
-
kierzynka wrote:no ta poroniona to pierwsza. Mam nadzieję że to tyłozgiecie w niczym nie przeszkodzi
Staracie się od razu czy odpuszczacie na 3 miesiące?
Ja miałam niby sobie odpuścić, nie czytać, nie myśleć... a wracając z przedszkola kupiłam dwa testy. Kiepska sprawa Jakoś pewniej i spokojniej się czuję jak wiem, że są pod ręką
Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 marca 2015, 16:35
Bree, Aleksandra1988 lubią tę wiadomość
ek + 09.05.2014 (9tc)
-
a więc tu Was znalazłam! Tysia, Aleksandra - to ja pap, kafeteria zeszła na psy. Bree tak jak i Ty i Mersiak ja też miałam zostać październikową mamą ale...odeszłam z fioletowego forum kilka stron przed Wami Ja co prawda będę czekać grzecznie 3 cykle ale jeśli pozwolicie to trochę się tu poudzielam i będę Was wspierać i czekać na Wasze pozytywne testy.
Bree, Aleksandra1988, Ola_45 lubią tę wiadomość
Szymonek jest z nami od 11.09 3490gram, 57cm, 10pkt