Ciąża po poronieniu...
-
WIADOMOŚĆ
-
pap - z każdym dniem będzie lepiej. Życie toczy się dalej i trzeba iść do przodu. Jednak gorsze dni wrócą jeszcze nie raz, nie dwa. Najważniejsze by się nie załamywać i nie tracić wiary. Szczęście się jeszcze do nas uśmiechnie. Musi!
Bree, Aleksandra1988, Szalona CZARNA lubią tę wiadomość
ek + 09.05.2014 (9tc)
-
pap86 wrote:a więc tu Was znalazłam! Tysia, Aleksandra - to ja pap, kafeteria zeszła na psy. Bree tak jak i Ty i Mersiak ja też miałam zostać październikową mamą ale...odeszłam z fioletowego forum kilka stron przed Wami Ja co prawda będę czekać grzecznie 3 cykle ale jeśli pozwolicie to trochę się tu poudzielam i będę Was wspierać i czekać na Wasze pozytywne testy.
Witaj pap :* Zaglądaj tu częstooo Kafeteria niestety cały czas się zawiesza i to jest mega wkurzające.Bree, Aleksandra1988 lubią tę wiadomość
-
kierzynka no to nic tylko dzialac moze razem sie przeniesiemy na fioletowa strone mocy, bo prawie jedziemy w "jednym wagoniku"
pap ech... nie tak mialo byc do cholery nie bylo mnie kilka dni w pazdziernikowych szczesciach bo mialam troche spraw na glowie i nie wiem komu jeszcze przytrafilo sie takie nieszczescie...az boje sie tam zagladac... strasznie mi przykro... mam nadzieje ze odnajdziesz sie tutaj wsrod nas i razem bedziemy dazyc ku szczesciu przywolujac nasz Fasolki spowrotem
kierzynka, Monkey, Aleksandra1988, Szalona CZARNA lubią tę wiadomość
-
Monkey wrote:Na bank nie przeszkodzi
Staracie się od razu czy odpuszczacie na 3 miesiące?
Ja miałam niby sobie odpuścić, nie czytać, nie myśleć... a wracając z przedszkola kupiłam dwa testy. Kiepska sprawa Jakoś pewniej i spokojniej się czuję jak wiem, że są pod rękąMonkey, Bree lubią tę wiadomość
-
kierzynka w takim razie zaciskam kciukasy
Moja ginka kazała nam odczekać 3 cykle ze względu na konflikt. I tak sie bujamy już siódmy miesiąc.
Ale to nic. Mam czuja, że jeszcze tylko trochę, troszkę, troszeczkę...Bree, kierzynka, Szalona CZARNA lubią tę wiadomość
ek + 09.05.2014 (9tc)
-
Mi gin powiedzial w sobote po badaniu ze nie musze nawet do pierwszej @ czekac (popronilam samoistnie w 8tyg) dzisiaj mijaja 2 tyg od poronienia, a on mi dal zielone swiatlo bo powiedzial ze jestem czysta i nie ma przeciwskazan... ja sie ciesze a jednoczesnie zamartwiam ze on czegos nie zauwazyl
Monkey, Szalona CZARNA lubią tę wiadomość
-
Robilam test ciazowy w sobote wlasnie przed wizyta u lekarza - wyszedl negatywny, nie bylo nawet cienia cienia, a kilka dni wczesniej jeszcze byl...
Pomierzyl mi jajniki, pokazal jajeczka, jedno dojrzale (ovu ma byc z prawego jajnika w najblizszych dniach). Zapomnialam zapytac o endo ale skoro nie wspominal ze cos z nim nie tak to wierze ze bylo OK. Bylam prywatnie, wymeczyl mnie troche bo chcial cos znalezc co moglo zostac po poronieniu ale stwierdzil ze wszystko jest OK. Ja bylam przygotowana na to ze tam cos zostalo bo nie mialam jakiegos wielkiego krwawienia, ale skoro powiedzial ze jest Ok to pozostaje mi wierzyc i dzialactysiaa93, Monkey, Aleksandra1988 lubią tę wiadomość
-
Bree wrote:Robilam test ciazowy w sobote wlasnie przed wizyta u lekarza - wyszedl negatywny, nie bylo nawet cienia cienia, a kilka dni wczesniej jeszcze byl...
Pomierzyl mi jajniki, pokazal jajeczka, jedno dojrzale (ovu ma byc z prawego jajnika w najblizszych dniach). Zapomnialam zapytac o endo ale skoro nie wspominal ze cos z nim nie tak to wierze ze bylo OK. Bylam prywatnie, wymeczyl mnie troche bo chcial cos znalezc co moglo zostac po poronieniu ale stwierdzil ze wszystko jest OK. Ja bylam przygotowana na to ze tam cos zostalo bo nie mialam jakiegos wielkiego krwawienia, ale skoro powiedzial ze jest Ok to pozostaje mi wierzyc i dzialac
Bree - czyli wszystko jest w jak najlepszym porządku
W takim razie kieca do góry i do dziełaBree, kierzynka, Aleksandra1988 lubią tę wiadomość
ek + 09.05.2014 (9tc)
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnypap86 wrote:a więc tu Was znalazłam! Tysia, Aleksandra - to ja pap, kafeteria zeszła na psy. Bree tak jak i Ty i Mersiak ja też miałam zostać październikową mamą ale...odeszłam z fioletowego forum kilka stron przed Wami Ja co prawda będę czekać grzecznie 3 cykle ale jeśli pozwolicie to trochę się tu poudzielam i będę Was wspierać i czekać na Wasze pozytywne testy.
Bree lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny