Ciąża po poronieniu...
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnypap86 wrote:Bree, kierzynka dostała infekcji bo nie poczekała po zabiegu, Ty zabiegu nie miałaś więc się nie martw. Chodzi o to, że po zabiegu w macicy jest po prostu rana i każda bakteria przeniesiona w tamtej rejon to mega zagrożenie. Ja tak sobie myślę, że jak dolegliwości przejdą to za jakieś 2 tyg to chociaż pokochamy się z zabezpieczeniem.. Mam nadzieję, że nie dostanę zapalenia. Powiem Wam, że tuż po zabiegu czułam się fizycznie bardzo dobrze, krwawienie to w ogóle ustało, delikatnie plamię. Ale z dnia na dzień to mam takie dolegliwości bólowew dole brzucha. Co prawda nie muszę brać proszków przeciwbólowych bo nie jest to na tyle silne ale martwię się trochę. Dostałam antybiotyk, który nota bene jutro kończę więc to przecież nie zapalenia. Niby mój gin kazał mi przyjść na kontrolę po pierwszej @ ale wiecie co? Mam już umówiony do niego termin na czwartek za tydzień (to miało być moje badanie prenatalne ) to będzie równo 2 tygodnie po zabiegu i chyba się przejdę- niech na usg sprawdzi czy wszystko w porządku.
unadarcy, Bree lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyOd wczoraj wieczór mnie mdli i nie mogę spać bo to chyba z głodu więc zaraz zrobię sobie zaraz ciepłą herbatkę i kanapkę.
><><><><><><><><
Śluzu mokrego nadal sporo i takie odczucie w dole brzucha jak przed @
><><><><><><><><
Bree czekam dziś na zdjęcie owu testu
><><><><><><><><
Monika_89 działaj teraz pełną parąWiadomość wyedytowana przez autora: 17 marca 2015, 06:53
unadarcy, monika_89, Bree lubią tę wiadomość
-
monika_89 wrote:trololo zaczynam nowy cykl! Przyszła dziś do mnie @, matko jak jak się cieszę wiecie co to znaczy? W końcu będzie seks! Cieszę się na niego jak jakiś prawiczek
unadarcy, monika_89, Bree lubią tę wiadomość
-
Aleksandra mokro w gaciach i mdłości to dobra oznaka moim zdaniem mnie mdliło po owulacji i piekły mnie sutki. Mimo że wcześniej nigdy tak nie miałam to sobie wmówiłam że to nie możliwe aby była ciąża i dopiero test zrobiłam 5 dni po spodziewanej @
Aleksandra1988, unadarcy, Bree lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Aleksandra1988 wrote:Kiekrzynka ja już sama nie wiem co myśleć... Jeśli zajdę to będę najpierw denerwowała się czy pojawi się w pęcherzyku zarodek a potem czy pojawi się serce... czy bije... Bo ostatnio przestało bić serduszko
i taki strach zostanie już do końca ciąży
Mnie dalej koszmarnie bolą piersi, brzuch co jakiś czas jak na @.
Nie wiem o co biega...Aleksandra1988, Bree lubią tę wiadomość
ek + 09.05.2014 (9tc)
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyHeloł heloł.
Bree super że dostałaś zielone światło. Skad mojemu lekarzowi te 6 miesięcy się wzieło, to ja nie wiem, 31.03. mam wizyte, nie zejde z fotela jak mi nie powie że możemy działać. Co do zaśniadu to powiedział, że jakby zarodek się nie pojawił, byłoby puste jajo w diagnostyce szedłby w kierunku zaśniadu, a tak to najwyraźniej w genach pomyłka.
monika_89 no to zaczynasz najlepszy czas, ja do 22 dc miałam najlepsze dni... a potem jak zaczęłam testować bo nie wytrzymałam... jeden, drugi, trzeci.. i wszystkie negatywne, ani cienia z cienia, to podupadłam na wierze że będę mieć jeszcze dzidzi. Do teraz licze, przeliczam i zastanawiam się czemu nie wyszło, że pewnie albo ja albo mój M mamy jakieś niedoskonałości w płodności.. A teraz czekam na @ jak na prezent, chcę już zacząć nowy cykl starań
To która z dziewczyn będzie pierwsza testować? Aleksandra1988 chyba Ty?
Aleksandra1988, Bree lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Aleksandra1988 czekam na nienadejście @ tak samo jak TY. Jestem z rocznika 88 Ty chyba również Owulacje miałysmy prawie w tym samym czasie ja miesiączkę powinnam dostać 20 marca Ty 24 mam nadzieję, że będziemy razem cieszyć się małymi fasoleczkami Tak jak i reszta dziewczyn.
Codziennie mierze temp. mam ciągle podwyższoną dziś rano 36,9 popołudniami 37,2 mniej wiecej średnia. Piersi mam obolałe. A wczoraj jak weszłam do kwiaciarni normalnie mnie aż uderzyły zapachy okrutnie. Szok. Mamy się pytałam czy tez tak czuje te kwiaciory a ona że nie. Mam nadzieję, że nic sobie nie wkręcam. Ale brzuch mam jakby pełny, sutki się stawiają są ciemniejsze i mega wrażliwe.
Tak bardzo bym chciała, żeby się udało....Aleksandra1988, kierzynka, Bree lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyunadarcy wrote:Heloł heloł.
Bree super że dostałaś zielone światło. Skad mojemu lekarzowi te 6 miesięcy się wzieło, to ja nie wiem, 31.03. mam wizyte, nie zejde z fotela jak mi nie powie że możemy działać. Co do zaśniadu to powiedział, że jakby zarodek się nie pojawił, byłoby puste jajo w diagnostyce szedłby w kierunku zaśniadu, a tak to najwyraźniej w genach pomyłka.
monika_89 no to zaczynasz najlepszy czas, ja do 22 dc miałam najlepsze dni... a potem jak zaczęłam testować bo nie wytrzymałam... jeden, drugi, trzeci.. i wszystkie negatywne, ani cienia z cienia, to podupadłam na wierze że będę mieć jeszcze dzidzi. Do teraz licze, przeliczam i zastanawiam się czemu nie wyszło, że pewnie albo ja albo mój M mamy jakieś niedoskonałości w płodności.. A teraz czekam na @ jak na prezent, chcę już zacząć nowy cykl starań
To która z dziewczyn będzie pierwsza testować? Aleksandra1988 chyba Ty?Monkey, Bree lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnySzalona CZARNA wrote:Aleksandra1988 czekam na nienadejście @ tak samo jak TY. Jestem z rocznika 88 Ty chyba również Owulacje miałysmy prawie w tym samym czasie ja miesiączkę powinnam dostać 20 marca Ty 24 mam nadzieję, że będziemy razem cieszyć się małymi fasoleczkami Tak jak i reszta dziewczyn.
Codziennie mierze temp. mam ciągle podwyższoną dziś rano 36,9 popołudniami 37,2 mniej wiecej średnia. Piersi mam obolałe. A wczoraj jak weszłam do kwiaciarni normalnie mnie aż uderzyły zapachy okrutnie. Szok. Mamy się pytałam czy tez tak czuje te kwiaciory a ona że nie. Mam nadzieję, że nic sobie nie wkręcam. Ale brzuch mam jakby pełny, sutki się stawiają są ciemniejsze i mega wrażliwe.
Tak bardzo bym chciała, żeby się udało....
Czyli Ty testujesz już za 3 dni w piątek Oby test dał pozytywny wynik
Trzymam kciuki Od razu prosimy fotę testu wraz z wiruskami ciążowymiSzalona CZARNA, Bree lubią tę wiadomość
-
Aleksandra1988 wrote:Eh... tak z głupoty zwykłej sprawdziłam, że gdybym zaszła w ciążę w tym cyklu to termin porodu miałabym na 29 listopada
-
Szalona CZARNA wrote:Aleksandra1988 czekam na nienadejście @ tak samo jak TY. Jestem z rocznika 88 Ty chyba również Owulacje miałysmy prawie w tym samym czasie ja miesiączkę powinnam dostać 20 marca Ty 24 mam nadzieję, że będziemy razem cieszyć się małymi fasoleczkami Tak jak i reszta dziewczyn.
Tak bardzo bym chciała, żeby się udało....Aleksandra1988, Szalona CZARNA, Bree lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnykierzynka wrote:ja kiedys takie rzeczy sprawdzałam i tylko sie nakręcałam wiec staram się nie wchodzić na to tylko ewentualnie na prognozę cyklu
kierzynka, Bree lubią tę wiadomość
-
cos mnie pobolewa jajnik, myślę że to może być zbliżająca sie owulka w ten szczęśliwy cykl mieliśmy własnie w 13 dc tak jak jest dziś i sie udało więc mam nadzieje że mój organizm wrócił do normy i że nic sie nie zmieniło
Monkey, Bree lubią tę wiadomość
-
Aleksandra1988 wrote:Za mną to tak chodziło, że po prostu musiałam. To silniejsze ode mnie. Ale powiedziałam sobie: "ok wejdziesz i zobaczysz, ale nie będziesz tego brała do siebie i do sprawy podejdziesz z dystansem, jak do wróżby z pasjansa"
-
nick nieaktualny