Ciąża po poronieniu...
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Ja też tak mam Aleksandra1988 lekki katarek niby z rana i bardzo slaba jestem. Plecy bolą itd. Też się bałam że przeziębienie ale byłam u lekarza i nie jest to przeziębienie. Witaminy łykam od 3 miesiecy wraz z kwasem foliowym i tranem więc mam nadzieję, że to mnie ochroni.
Kierzynka mam nadzieję, że masz rację mówiąc że to może być kolejny objawAleksandra1988, kierzynka, Bree lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyMój mąż się bardzo nastawił że nam się udało w tym cyklu, nie powiedział mi tego wprost ale co chwila słyszę "nie biegaj tak", "pewnie będziesz w nocy wstawała siku to może ja się położę od ściany, żeby mnie nie musiałam przekraczać w nocy"... Eh...
Monkey, Bree lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Jeszcze takie będą Kietrzynka nie martw się Moja ciotka jak rodziła corke miała takie armaty ze ja chyba w cztery moje dłonie bym ich nie złapała ona ma normalnie armaty a jak jej mleko naszło - dostała nawału w nocy to masowałam jej 3 godz pod prysznicem i myślałam ze mi odpadną rece. Nigdy w zyciu bym wielkich piersi nie chciała:) Moje małe C mnie satysfakcjonuje A co najważniejsze mego meża
Bree, Aleksandra1988, kierzynka lubią tę wiadomość
-
Aleksandra jak Cie tak mdli to kto wie czy to aby napewno z glodu Chyba ze Fasolka sie domaga papu
Zdjecia z testu wysle jak cos wyjdzie bo kreska testowa to sie ie ma co chwalic Temp narazie stoi w miejscu wiec
musze sie uzbroic w cierpliwosc
monika_89 ja podzielam Twoja radosc z seksu, teraz to uwielbiam nawet 10cio minutowki przed praca
kierzynka mnie w ciazy tez piekly sutki, za kazdym razem to byl moj pierwszy objaw, nie mdlosci ale wentyle piekace
jakbym stala na -30 stopniowym mrozie a sterczaly ze szlo kombajn na nich zawiesic
Aleksandra wiem ze sie boisz tego wszystkiego w ciazy co moze byc, ja mam dokladnie tak samo, najchetniej to bym latala
teraz dziennie na wizyte do lekarza, ale wiem ze jak co ma byc nie tak to i cogodzinne wizyty nie pomoga, bo na pewnych
etapach ciazy niewiele jestesmy w stanie zrobic. Ja dopiero teraz doceniam moje poprzednie dwie ciaze gdzie w ogole nie
latalam po lekarzach i nie mialam zupelnie zadnych klopotow, myslalam ze to normalne takie zdrowe nieklopotliwe ciaze,
tymczasem obecne doswiadczenia nauczyly mnie czegos innego
Monkey, czyzbys byla tu pierwsza ktora bedzie rozsylac wiruski? trzymam kciuki
Mnie zawsze na poczatku bola piersi a pozniej dochodzi uczucie zimna i jakby grypy... i to calkiem szybko, jeszcze przed
terminem @ ale ja mam wczesne ovulki
unadarcy z tego co napisalas to wnioskuje ze puste jajo stosunkowo czesto konczy sie zasniadem?
OMG to kiepsko troche...moze jestem dziwna... mams wiadomosc komlikacji w ciazy ale najbardziej obawiam sie zabiegu lyzeczkowania
dlatego wszelakie sposobnosci ktore ku temu prowadza wywoluja u mnie paniczny lek... a domniemam ze o ile obumarla ciaze mozna
samoistnie poronic to takiego pustego jaja juz chyba niebardzo co?
Szalona CZARNA dajesz!!! Normalnie jak to czytam to sie czuje jak na wyscigach konnych Ktory kon (klacz) pierwsza doleci do
mety Juz sie nie moge doczekac zeby przeczytac ze ktorejs tutak wyszlu dwie krechy
Aleksandra widze ze sprawdzalas kiedy by sie dzidziol urodzil gdybys teraz zaszla... ja cos czuje ze moj to sie chce urodzic
jak bedzie snieg ale to dluga historia Moze kiedys ja opisze
kierzynka mnie tez jamnik sie daje we znaki ale tempka narazie stoi w miejscu a testy ujemne wiec... moze razem zaszalejemy
Aleksandra czytam ze czujesz sie lekko przeziebiona? czy to aby przeziebienie? mi sie przeziebienia koncza 2 kreskami na tescie
Widze ze reszta dziewczyn tez tak mysli...przeziebienie czy nie przeziebienie, juz wkrotce wszystko sie wyjasni ))
hahaha Kierzynka - woade z powietrza pobierasz spadlam z sofy normalnie a cycki do nas wroca jeszcze, zobaczysz... bedziemy
je zarzucac na plecy
Szalona CZARNA, Aleksandra1988, kierzynka lubią tę wiadomość