Ciąża po poronieniu...
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyWitajcie dziewczyny. Stracilam malenstwo 21 maja w 10 tygodniu. Starliśmy się o dzidziusia 5 miesięcy i póxniej nasza wielka radość te dwie kreseczki 6 kwietnia.Jedyne co mi zresztą pozostało to 4 pozytywne testy ciążowe Czekamy teraz z mężem na powrót do starań a to dopiero w sierpniu. Jednak przeczytałąm cały wątek i widzę, że jest mnóstwo użytkowniczek którym niedługo po stracie znów się udało. Żyję teraz z przeczuciem, że kolejna ciąża już niedługo i tym razem zakończy się szczęsliwie.
Maluszek, peppapig, Anette lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
U mnie dziewczyny też się pojawiły siwe włosy, które zauważyłam dopiero po wszystkim. Ogólnie tak 3 tygodnie po łyżeczkowaniu strasznie zaczęły mi wypadać aż do @. Lekarka podejrzewa, że to wynik silnego stresu i hormonów (wypadanie). Trzeba po prostu dać organizmowi dojść do siebie.
Nie ukrywam - byłam PRZERAŻONA z powodu tych siwków na początku. -
nick nieaktualnyimpossible moje włosy też lecą. Pewnie stres i hormony tak jak piszesz. miejmy nadzieje, że szybko wszystko wróci do normy i zaczniemy się starać na nowo . Możecie mi powiedzieć czy Wasz gin też zapisal Wam pigulki anty? Ja dostałam na 2 cykle w 3 uważać jeszcze a w kolejnym sie starać( czyli okolice wrzesnia).I nie jestem przekonana do pomysłu pigułek.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 30 maja 2014, 17:44
-
Madanka niestety zabiegiem 09.05
ja się tymi siwymi mocno nie przejęłam bo raz już miałam w wieku 25 lat dużo stresu praca 6 dni w tygodniu po 12 godzin swoje zrobiłam, ale wyrwałam je bo bylo ich kilka, teraz jest taka kępka
ja nie dostałam anty i nawet gdybym dostala to bym nie brala
mi wlosy nie wypadają nawet po zabiegu 3 tygodnie hemoglobina mi się podwyższyła z 13,2 w zeszłym tygodniu a z wczoraj 14,2
ja w lipcu robię hormony i zaczynam staraniaWiadomość wyedytowana przez autora: 30 maja 2014, 17:57
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnygosia86 wrote:To może jeszcze to z nim obgadaj że nie koniecznie Ci odpowiada taka forma i bierzesz na siebie odpowiedzialność gdyby jednak przytrafiało się że zajdziesz w ciążę
-
nick nieaktualny