Ciąża po poronieniu...
-
WIADOMOŚĆ
-
.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 stycznia 2019, 19:55
monika_89, tysiaa93, Micia, paznokietek, hiacynta99, Toxey lubią tę wiadomość
03.2015 - 6t. 💔
12.2015 syn
Starania od 2017r
Niedrożny lewy jajowód
7x IUI - nieudane
1 PROCEDURA IVF :
I transfer - 09.2024 - 5t.💔
II transfer - 11.2024 - 5t. 💔
III transfer - 12.2024 - nieudany
2 PROCEDURA IVF :
2025r -
Ale się dziś narobiłam jak dziki osioł. Zachciało mi się porządków wiosennych. Wysprzątałam każdą szafkę w kuchni, całą łazienkę... jeszcze pokój i korytarz, ale nie mam siły. Mężaty pojechał dziś do pracy, ale już wraca.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 maja 2015, 14:41
tysiaa93, matylda08 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyOla_45 wrote:Moj tez zaczal sie teraz bardzo starac, moze nie robi bardzo duzo, ale jak poprosze to pomoze itp. Kuchni to on sie nie tyka bo niestety nie umie gotowac i jak widze go w akcji to mi sie go szkoda robi i go wyganiam z kuchni
Czasem to jest meczace bo mimo, ze zapachy mnie niektore mecza to musze gotowac itp w kuchni.. Ale nie liczac tego jest bardzo pomocnynie zmusza do gotowania bo przestanie resztę robić
i tak jestem zadowolona ze tyle mi pomaga
a jak bylam w ciąży to bidulek tak chciał mi zrobić przyjemność ze w lutym kupił truskawki :)a wiecie ile chemii mają pierwsze truskawki wielkie i czerwone
zjadłam jedna żeby mu przykro nie było ale była ochydna
Ola_45, PrimaSort, Toxey, matylda08 lubią tę wiadomość
-
.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 stycznia 2019, 19:55
monika_89, tysiaa93, Toxey lubią tę wiadomość
03.2015 - 6t. 💔
12.2015 syn
Starania od 2017r
Niedrożny lewy jajowód
7x IUI - nieudane
1 PROCEDURA IVF :
I transfer - 09.2024 - 5t.💔
II transfer - 11.2024 - 5t. 💔
III transfer - 12.2024 - nieudany
2 PROCEDURA IVF :
2025r -
nick nieaktualnyStaraczka23 wrote:Anja dlaczego zostajesz w szpitalu?
Werka wszystkiego najlepszego dla córki oby sie doczekala rodzeństwa
Prima jak masz polsat romans to tam tez leca stare odcinki przed chwila widzialam ale to chyba sezon 2 lub 3ci
Wam łatwo mowic ja nie mam drogi w prawo i lewo bo siora ma charakter jak ryknie w domu to az moj pies dygocze
na pewno byly by klotnie a moj nie jest klotliwy tylko te zachowanie dobijaMąż wieczorkiem zobaczy co tak nie działa i czemu
tysiaa93 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyMysz86 wrote:No pewnie. Całą masę. Genetyczne, z układu krzepnięcia, histeroskopię... już kiedyś pisałam jakie, dużo tego było. Przy 4 tys. Wydanych na to wszystko, przestałam liczyć. A od tego jak przestałam liczyć minął rok... więc można sobie wyobrazić.
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnytysiaa93 wrote:Upolowałam dzisiaj kilka fajnych ciuchów w lumpie i znaleźliśmy się przypadkiem na jakimś zlocie motocyklowym
Było tyle fajnych motorków, że masakra. W jednym się zakochałam ale jego koszt to mniej więcej 10 000 zł, także tyle co samochód, ekstra
Ale może w piątek jak będzie dostawa to się przejdę na "polowanie"
a Ty co ciekawego kupiłaś?
-
nick nieaktualnyanjaaa wrote:Widzę jesteś nie na bieżąco. Ja od wczoraj w szpitalu dostałam tabletkę poronna bo pecherzyk się nie rozwijał i był wielkości odpowiadającej 4,5 tyg ciąży a byłam jakoś w 8. Ogólnie czuje się ok wczoraj bolał kręgosłup jak przy porodzie. Dziś miałam mieć usg do teraz nie mam przez co nie wiadomo czy się oczyscilo czy nie.lekarz zaginął w akcji
-
Hellouu
widzę ze było gorąco
ale nie ma co się kłócić
Staraczka Ty musisz zrobić tak jak ci podpowie serce bo inaczej to będziesz się zastanawiała czy dobrze robisz. Dziewczyny tak zareagowały bo przedstawilas męża tak ze wygląda to prawie na patologie jak się to czyta i dlatego pisały ci ze może powinnaś z niego zrezygnować. nie ma się o co kłócić. My go przecież nie znamy a oceniamy wg tego co ty napiszesz
tysiaa93, Monkey, hiacynta99, Toxey, matylda08, paznokietek lubią tę wiadomość
-
PrimaSort wrote:Ja niestety kurka od dwóch tygodni dopuściłam
Ale może w piątek jak będzie dostawa to się przejdę na "polowanie"
a Ty co ciekawego kupiłaś?
Ale w soboty jest taniutko więc w końcu się wybrałam
Upolowałam bluzki, bluzę i koszulę dla Zająca a dla siebie dwie bluzki, sukienkę i spódnicę
Za 9 rzeczy zapłaciłam niecałe 30 zł, uwielbiam lumpeksy
hiacynta99, Toxey, kierzynka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnytysiaa93 wrote:No ja też jakoś dawno nie byłam
Ale w soboty jest taniutko więc w końcu się wybrałam
Upolowałam bluzki, bluzę i koszulę dla Zająca a dla siebie dwie bluzki, sukienkę i spódnicę
Za 9 rzeczy zapłaciłam niecałe 30 zł, uwielbiam lumpeksy
-
nick nieaktualnyMicia wrote:Jesteśmy przyjaciółkami Monkey
.
Monika_89 i tak powinno być faceci powinni o nas dbać. Im bardziej zaczyna być po mnie widać ciążę tym bardziej zaczyna się troszczyć ach. Czuję, że to będzie dla Nas najlepszy czas.
Dziewczyny a gdzie Bree ?
Tez sie zgadzam jeszcze dodam ze mogli by na rękach nosić i kwiaty godzien do domu przynosić i bylo by jak w rajumarzenia
tysiaa93, Toxey, matylda08 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
hiacynta99 wrote:Tysia pijemy ? Bree Monkey Matylda i reszta ? Hihi kupiłam piwko smakowe z limonki
mniam
monika_89, hiacynta99, matylda08, kierzynka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Moja przyjaciółka mówiła, że jest paskudny ale mi posmakował
Spróbować warto
A o tym piwie wymieszanym z colą to nie słyszałam, muszę je wyczaićWiadomość wyedytowana przez autora: 9 maja 2015, 16:38
Toxey, PrimaSort, hiacynta99 lubią tę wiadomość