X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Poronienie Ciąża po poronieniu...
Odpowiedz

Ciąża po poronieniu...

Oceń ten wątek:
  • Micia Autorytet

Wysłany: 9 maja 2015, 14:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Przeczytałam i dodałam Ciebie do znajomych.

tysiaa93, hiacynta99, Toxey, matylda08 lubią tę wiadomość

w4sqyx8djdwls2n9.png
    mhsvupjy8yin3yzi.png
    ur. 27.10.15r. godz. 12:50 Nasz Cud <3
    [*] 26.03.2014 - 9 tc
  • Ola_45 Autorytet

Wysłany: 9 maja 2015, 14:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 stycznia 2019, 19:55

monika_89, tysiaa93, Micia, paznokietek, hiacynta99, Toxey lubią tę wiadomość

03.2015 - 6t. 💔
    12.2015 syn
    Starania od 2017r

Niedrożny lewy jajowód
    7x IUI - nieudane
    1 PROCEDURA IVF :
    I transfer - 09.2024 - 5t.💔
    II transfer - 11.2024 - 5t. 💔
    III transfer - 12.2024 - nieudany
    2 PROCEDURA IVF :
    2025r
  • tysiaa93 Autorytet

Wysłany: 9 maja 2015, 14:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Najważniejsze, że pomaga tyle na ile może :)
    Z niektórymi rzeczami tylko kobietki mogą sobie poradzić :D

monika_89, Ola_45, hiacynta99, Toxey, matylda08 lubią tę wiadomość

0potul.gif
    ♥Gabrysia♥
    3i49jw4zebtargzr.png
  • Mysz86 Autorytet

Wysłany: 9 maja 2015, 14:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ale się dziś narobiłam jak dziki osioł. Zachciało mi się porządków wiosennych. Wysprzątałam każdą szafkę w kuchni, całą łazienkę... jeszcze pokój i korytarz, ale nie mam siły. Mężaty pojechał dziś do pracy, ale już wraca.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 maja 2015, 14:41

tysiaa93, matylda08 lubią tę wiadomość

Aniołki [*][*][*]
    ac95b5706d.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 9 maja 2015, 14:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ola_45 wrote:
    Moj tez zaczal sie teraz bardzo starac, moze nie robi bardzo duzo, ale jak poprosze to pomoze itp. Kuchni to on sie nie tyka bo niestety nie umie gotowac i jak widze go w akcji to mi sie go szkoda robi i go wyganiam z kuchni :D
    Czasem to jest meczace bo mimo, ze zapachy mnie niektore mecza to musze gotowac itp w kuchni.. Ale nie liczac tego jest bardzo pomocny <3
    mój też pierze, sprząta, zakupy robi, śmieci wynosi ale gary go parze :D nie zmusza do gotowania bo przestanie resztę robić :) i tak jestem zadowolona ze tyle mi pomaga ;) a jak bylam w ciąży to bidulek tak chciał mi zrobić przyjemność ze w lutym kupił truskawki :)a wiecie ile chemii mają pierwsze truskawki wielkie i czerwone :D zjadłam jedna żeby mu przykro nie było ale była ochydna

Ola_45, PrimaSort, Toxey, matylda08 lubią tę wiadomość

• Ola_45 Autorytet

Wysłany: 9 maja 2015, 15:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 stycznia 2019, 19:55

monika_89, tysiaa93, Toxey lubią tę wiadomość

03.2015 - 6t. 💔
    12.2015 syn
    Starania od 2017r

Niedrożny lewy jajowód
    7x IUI - nieudane
    1 PROCEDURA IVF :
    I transfer - 09.2024 - 5t.💔
    II transfer - 11.2024 - 5t. 💔
    III transfer - 12.2024 - nieudany
    2 PROCEDURA IVF :
    2025r
  • nick nieaktualny

Wysłany: 9 maja 2015, 15:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Staraczka23 wrote:
    Anja dlaczego zostajesz w szpitalu?
    Werka wszystkiego najlepszego dla córki oby sie doczekala rodzeństwa :)
    Prima jak masz polsat romans to tam tez leca stare odcinki przed chwila widzialam ale to chyba sezon 2 lub 3ci

Wam łatwo mowic ja nie mam drogi w prawo i lewo bo siora ma charakter jak ryknie w domu to az moj pies dygocze :D
    na pewno byly by klotnie a moj nie jest klotliwy tylko te zachowanie dobija
    Nici z oglądania, bo coś z iplą się podziałało :-/ Mąż wieczorkiem zobaczy co tak nie działa i czemu :-P

tysiaa93 lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 9 maja 2015, 15:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mysz86 wrote:
    No pewnie. Całą masę. Genetyczne, z układu krzepnięcia, histeroskopię... już kiedyś pisałam jakie, dużo tego było. Przy 4 tys. Wydanych na to wszystko, przestałam liczyć. A od tego jak przestałam liczyć minął rok... więc można sobie wyobrazić.
    Matko jak to przeczytałam to pomyślałam, że ludzie nie mają dzieci bo nie stać ich na te badania, które wykonywałaś i nie znając przyczyny braku ciąży po prostu odpuszczają... Ze względu na sytuację finansową. Dobrze, że Ciebie na to stać. Mam nadzieję, że Ci się. W końcu uda. Mocno kibicuję.

• nick nieaktualny

Wysłany: 9 maja 2015, 16:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    paola87 wrote:
    Lubię gotować tak w ogóle :) Dziś rybka smażona w migdałach (choć normalnie preferuję pieczoną, zdrowsza), do tego zapiekanka z ziemniaków i cukinii :)
    Pyszotka :-)

• nick nieaktualny

Wysłany: 9 maja 2015, 16:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    tysiaa93 wrote:
    Upolowałam dzisiaj kilka fajnych ciuchów w lumpie i znaleźliśmy się przypadkiem na jakimś zlocie motocyklowym :D Było tyle fajnych motorków, że masakra. W jednym się zakochałam ale jego koszt to mniej więcej 10 000 zł, także tyle co samochód, ekstra :D
    Ja niestety kurka od dwóch tygodni dopuściłam :-/ Ale może w piątek jak będzie dostawa to się przejdę na "polowanie" :-P a Ty co ciekawego kupiłaś?

• nick nieaktualny

Wysłany: 9 maja 2015, 16:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    anjaaa wrote:
    Widzę jesteś nie na bieżąco. Ja od wczoraj w szpitalu dostałam tabletkę poronna bo pecherzyk się nie rozwijał i był wielkości odpowiadającej 4,5 tyg ciąży a byłam jakoś w 8. Ogólnie czuje się ok wczoraj bolał kręgosłup jak przy porodzie. Dziś miałam mieć usg do teraz nie mam przez co nie wiadomo czy się oczyscilo czy nie.lekarz zaginął w akcji
    Dawaj znać na bieżąco! Jesteśmy z Tobą mentalnie!

• kierzynka Autorytet

Wysłany: 9 maja 2015, 16:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hellouu ;) widzę ze było gorąco ;) ale nie ma co się kłócić ;) Staraczka Ty musisz zrobić tak jak ci podpowie serce bo inaczej to będziesz się zastanawiała czy dobrze robisz. Dziewczyny tak zareagowały bo przedstawilas męża tak ze wygląda to prawie na patologie jak się to czyta i dlatego pisały ci ze może powinnaś z niego zrezygnować. nie ma się o co kłócić. My go przecież nie znamy a oceniamy wg tego co ty napiszesz ;)

tysiaa93, Monkey, hiacynta99, Toxey, matylda08, paznokietek lubią tę wiadomość

qdkko7eso4id4zg9.png
    (02.02.2015 - 17t 5d)
  • tysiaa93 Autorytet

Wysłany: 9 maja 2015, 16:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    PrimaSort wrote:
    Ja niestety kurka od dwóch tygodni dopuściłam :-/ Ale może w piątek jak będzie dostawa to się przejdę na "polowanie" :-P a Ty co ciekawego kupiłaś?
    No ja też jakoś dawno nie byłam :D Ale w soboty jest taniutko więc w końcu się wybrałam :D Upolowałam bluzki, bluzę i koszulę dla Zająca a dla siebie dwie bluzki, sukienkę i spódnicę :D Za 9 rzeczy zapłaciłam niecałe 30 zł, uwielbiam lumpeksy <3 :P

hiacynta99, Toxey, kierzynka lubią tę wiadomość

0potul.gif
    ♥Gabrysia♥
    3i49jw4zebtargzr.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 9 maja 2015, 16:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    tysiaa93 wrote:
    No ja też jakoś dawno nie byłam :D Ale w soboty jest taniutko więc w końcu się wybrałam :D Upolowałam bluzki, bluzę i koszulę dla Zająca a dla siebie dwie bluzki, sukienkę i spódnicę :D Za 9 rzeczy zapłaciłam niecałe 30 zł, uwielbiam lumpeksy <3 :P
    No ja też je kocham :-P

• nick nieaktualny

Wysłany: 9 maja 2015, 16:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Micia wrote:
    Jesteśmy przyjaciółkami Monkey :).
    Monika_89 i tak powinno być faceci powinni o nas dbać. Im bardziej zaczyna być po mnie widać ciążę tym bardziej zaczyna się troszczyć ach :). Czuję, że to będzie dla Nas najlepszy czas.
    Dziewczyny a gdzie Bree ?

Tez sie zgadzam jeszcze dodam ze mogli by na rękach nosić i kwiaty godzien do domu przynosić i bylo by jak w raju <3 marzenia :P

tysiaa93, Toxey, matylda08 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 9 maja 2015, 16:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Tysia pijemy ? Bree Monkey Matylda i reszta ? Hihi kupiłam piwko smakowe z limonki :D mniam

tysiaa93, matylda08 lubią tę wiadomość

• tysiaa93 Autorytet

Wysłany: 9 maja 2015, 16:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    hiacynta99 wrote:
    Tysia pijemy ? Bree Monkey Matylda i reszta ? Hihi kupiłam piwko smakowe z limonki :D mniam
    No ba! Ja wczoraj wypiłam jakiegoś nowego reddsa gruszkowego z chilli, zajebisty!

monika_89, hiacynta99, matylda08, kierzynka lubią tę wiadomość

0potul.gif
    ♥Gabrysia♥
    3i49jw4zebtargzr.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 9 maja 2015, 16:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    tysiaa93 wrote:
    No ba! Ja wczoraj wypiłam jakiegoś nowego reddsa gruszkowego z chilli, zajebisty!
    Właśnie dziś się na niego czaiłam, ale mi brakło odwagi na ten smak :-P

Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 maja 2015, 16:35

• nick nieaktualny

Wysłany: 9 maja 2015, 16:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    tysiaa93 wrote:

Chce go spróbować... I wprowadzili niby jakieś piwo wymieszane z colą, ale nie wiem jakiej marki :P

tysiaa93, hiacynta99, matylda08 lubią tę wiadomość

• tysiaa93 Autorytet

Wysłany: 9 maja 2015, 16:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Moja przyjaciółka mówiła, że jest paskudny ale mi posmakował :) Spróbować warto ;D
    A o tym piwie wymieszanym z colą to nie słyszałam, muszę je wyczaić

Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 maja 2015, 16:38

Toxey, PrimaSort, hiacynta99 lubią tę wiadomość

0potul.gif
    ♥Gabrysia♥
    3i49jw4zebtargzr.png
‹‹ 737 738 739 740 741 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Bolesne miesiączki - skąd się biorą bóle miesiączkowe? Przyczyny, objawy, leczenie.

Bolesne miesiączki mogą występować nawet u 75% kobiet w wieku rozrodczym! Jakie są najczęstsze przyczyny bólu miesiączkowego? Czym jest bolesne miesiączkowanie pierwotne, a czym wtórne? Kiedy bolesne miesiączkowanie wymaga konsultacji z lekarzem? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Niedoczynność tarczycy podczas starania o dziecko

Tarczyca to niewielki gruczoł umiejscowiony na szyi człowieka, który wytwarza hormony i ma ogromny wpływ na funkcjonowanie całego organizmu. Dlaczego tak często obniża płodność kobiety? Jak rozpoznać najczęstsze choroby tarczycy: niedoczynność i nadczynność? Przeczytaj w eksperckim artykule w całości poświęconym tarczycy! 

CZYTAJ WIĘCEJ

10 najczęstszych obaw kobiet w ciąży, czyli czego boją się kobiety w ciąży

Lęk i różnego rodzaju obawy to naturalny towarzysz kobiety w ciąży. Czego boi się większość kobiet oczekujących dziecka? Bólu porodowego, urodzenia chorego dziecka, utraty atrakcyjności czy może zrujnowania życia seksualnego po porodzie? Czego obawiasz się Ty? Przeczytaj czy zasadne jest zamartwianie się i jak sobie radzić, aby nasze obawy nie sprawdziły się.

CZYTAJ WIĘCEJ