Ciąża po poronieniu...
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Paznokietek, no ja widzialam takie sikane testy ale nie wiem na ile to dobre bo czytalam podzielone opinie jedna dziewczyna pisala na forum ze z testu jej wyszla dziewczynka a na usg lekarz jej mowil ze bedzie chlopczyk A one tanie nie sa, to fakt, podobno ph moczu matki jest inne w zaleznosci od tego czy jest chlopczyk czy dziewczynka - tak to dziala
Staraczka moze Ty masz juz skurcze przepowiadajace? Jeszcze troche i bedziemy opijac pepkowe A co do forum to juz lepiej nic nie powiem Ci ktorych lubie mi pogratulowali a reszta mnie nie obchodzi Niech im i ich fasolkom sie dobrze wiedzie
Lenka no sama zobacz, cos w tych przeprowadzkach i remontach jest
A co Tam w ogole u Ciebie? Mam nadzieje ze wszystko OK i dzidziol rosnie jak na drozdzach -
nick nieaktualny
-
Bree wrote:Dorbie, teraz patrze to juz 21 tydzien jeny jak ten czas leci
Chomiczka dziekuje za gratki, ja bym bardzo chciala zeby Tobie sie w koncu udalo , jestes mama 4 aniolkow, jak na to patrze to az nie wiem co powiedziec, podziwiam Cie za kolejne proby bo ja to nie wiem czy dalabym jesszcze rade
Kierzynka ja chyba napisze do Monkey i reszty dziewczyn i podziekuje im za wyrzucenie mnie z tej fejsbukowej grupy A moze to w koncu karma sie wraca i kazdemu daje to co mu sie nalezy?
Olga 11.06.2016 Nasz największy cud
Róża 30.07.2018 Drugi największy cud
Aniolek 8.2017
Aniołek K 8.01.2014
Aniołek A 4.10.2014
Aniołek I 5.03.2015
Aniołek P 14.06.2015
Aniołek E 10.09.2015 -
Staraczka, no to moze i dobrze jakby na niedziele sie udalo, zawsze to fajniej miec urodziny w wakacje
Chomiczka dzieki za kibicowanie, ciesze sie ze pomimo wszystko potrafisz myslec pozytywnie, to dar jaki ma niewiele osob, zdaje sobie sprawe ze czasami ma sie te gorsze dni, ale to naturalne, mam nadzieje ze lekarze ustalili u Ciebie przyczyne tych poronien i wiesz z czym walczyc, wybacz jesli pisalas o tym wczesniej a ja nie wiem bo moze przegapilam a zreszta mam bardzo kiepska pamiec, zycze Ci wszystkiego dobrego i tez Ci kibicuje
Lenka no mi na poczatku w UK tez bylo troche dziwnie,, nawet teraz mi jest dziwnie a przeprowadzilam sie tylko na druga strone miasta... Teraz po 6 latach dziwnie mi jest w PL chociaz bylam tam ostatnio 3 lata temu Pewnie z czasem sie zaaklimatyzujesz, czekaj az sie dzidziol urodzi to w ogole, ja sie zawsze zastanawiam jak to jest pozniej dzieciaczka uczyc 2 jezykow Chociaz mnie wychowywali dziadkowie Niemcy i uczyli mnie gadac po niemiecku a rodzice po polsku i bylo wesolodorbie lubi tę wiadomość
-
Witam! Ja wpadłam tylko pogratulowac Bree! Gratulacje! Ta jakos dziś sobie o tobie pomyślałam a tu takie wieści! Nudnej ciąży życze i nieśmiało skubie małego wiruska:-)
Bree, s1985, Ediii lubią tę wiadomość
Krzyś [*] 38tc 13.01.2015 - maleńka duszyczka a brakuje tak wiele... -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Bree -
Gratuluję!!!
Strasznie się ciesze!!!
mialam tego sikacza że niby płeć określa, kupe kasy kosztował z 60f i niby chłopiec a miałam dziewczynkę
to juz lepiej za 80f na prywatne usg leciećs1985, Bree lubią tę wiadomość
Poronilam....nigdy tego nie zapomnę mimo że udało się zajść w ciążę i urodzić dziewczynke. Skończyła już rok. Ta dziura i smutek w sercu jest i zawsze zostanie po moim aniolku
-
nick nieaktualnydorbie wrote:Staraczka, a chyba dobrze by było, byście wytrwali jeszcze 2 tyg do ciąży donoszonej. Powodzonka
Bree, jeszcze raz gratulki
Chomiczka, powodzenia ci życzę i cierpliwości. Też będziesz tą szczesciarąBree lubi tę wiadomość
-
Te przeprowadzki!
Ja też zaszłam w trakcie zmiany domu i doskonale pamietam ten czas, kiedy nie bylo czasu ani sily na
A teraz w ciąży, nowy dom meszcze bardziej cieszy!
Paznokietek chyba po cichu liczy na dziewczynke, hehe, więc skoro tam nic nie odstawało to szanse rosną!
Staraczka, nie wazne jakie skurcze, musisz znaleźć te 30 sekund zeby nam napisać RODZĘ! I my wtedy zaciskamy kciuki i zaczynamy pępkowe
Lenka, ale ten czas szybko leci!
Patrzcie, powiem szczerze że odkąd obserwuje to forum, to chyba wszystkim tym które pamiętam jako pierwsze się udało i są teraz w ciąży. Oczywiście było po drodze kilka niwych które wyprzedziły starsze jak Justine, Ilonia, Paznokietek, nie oamiętam kto jeszcze.
Cudnie!
Bree, paznokietek lubią tę wiadomość
-
Justine M wrote:Bree -
Gratuluję!!!
Strasznie się ciesze!!!
mialam tego sikacza że niby płeć określa, kupe kasy kosztował z 60f i niby chłopiec a miałam dziewczynkę
to juz lepiej za 80f na prywatne usg lecieć
To prawda, te testy nie sa tanie a i bywaja zawodne, masz racje ze lepiej zainwestowac w USG Ja pamietam jak 10 dni przed ostatnim porodem ordynator szpitala polozniczego robil mi prywatnie usg w swoim gabinecie i powiedzial ze na 100 procent bedzie dziewczynka a byl syn Jak sie urodzil i mi powiedzieli ze jest syn to myslalam ze ktos mnie w konia robiJustine M lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny