Ciąża po poronieniu...
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyBree wrote:Napiszcie co dzisiaj robicie na obiad, ja mam ruskie pierogi od wczoraj, ale lubie je polewac smietana tylko ze mi braklo i musze isc na miasto zeby kupic a za drzwiami jest zimno
Bree lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnypucek wrote:Ale tu gorrąco...
Ja już w domku, niestety nie zrobiono mi usg na wyjście, ale mam nadzieję że z maluszkiem wszystko okej. Już nie plamię, tylko po tej lutce mam troche upławy ;/;/ No ale czego się nie robi dla maluszka Dwa tygodnie zwolnienia i oszczędzania sięBree, Ediii lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Ja mam cielęcine w sosie pieczarkowym z kaszą gryczaną, więc śmietany Ci nie oddam, bo potrzebuję do sosu
Laski, luzujemy. To nasz wątek, my go podniosłyśmy i już nie wracamy do tematu fejsa, wyzywania i innych dziecinnych spraw.
Aska no kiedy?
Bree lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Pucek smacznego
Ja mam jeszcze pol garnka ogorkowej ze smietana i koperkiem jak gotowalam to mialam ochote a teraz jakos mi przeszlo
Co do lutki to biore 2 razy na dzien po 50 mg ale nie mam sluzu w poprzedniej ciazy nie bralam lutki i mialam tyle sluzu ze masakra ale czytalam ze to normalny objaw o ile sluz jet w normie
Staraczka udanego posiedzenia u rodzicow
Pucek nie pociesze sie ale ja mialam mdlosci i wymioty przez ponad 7 miesiecy
kiedys myslalam ze mi zoladek wyleci
musze sie przemoc i isc po ta cholerna smietane -
paznokietek wrote:Laski skonczcie te Pyskowki, bo ten wątek nie jest od tego!
Skończymy jak szanowwne koleżanki przestaną nas gnoic na forum.jak widać każdy pisze to Co uważa!
Bree lubi tę wiadomość
Kropeczka * 4 listopada 2014
Ktosiek * 8 maja 2015 -
nick nieaktualnyEdiii wrote:Ja mam cielęcine w sosie pieczarkowym z kaszą gryczaną, więc śmietany Ci nie oddam, bo potrzebuję do sosu
Laski, luzujemy. To nasz wątek, my go podniosłyśmy i już nie wracamy do tematu fejsa, wyzywania i innych dziecinnych spraw.
Aska no kiedy?
Kiedy? Odwieczne pytanie które zadaje sobie co rano:)Bree, Ediii lubią tę wiadomość
-
Staraczka23 wrote:Nie zwracaj uwagi na te zaczepki , weszłam właśnie na majówki i ona tam też sie dopierdala do hiacynty , dziewczyny zwróciły jej uwagę .
A to jak gnoicie nas gdzie popadnie to co? Można tak? My tylko się odwdzięczamy! Bree twoja cudowna koleżanka teraz a jak jechała z nami na Ciebie to było ok..powodzenia psiapsióły
Bree lubi tę wiadomość
Ktosiek * 8 maja 2015 -
Bree wrote:Blogie lenistwo jest fajne i niemam nic przeciwko niemu mialam na mysli takie przypadki gdzie dziewczyny autentycznie boja sie kazdego ruchu i kazdego posilku bo moze to zaszkodzic dziecku, ja rozumiem dbac o siebie i o fasolke, ale chyba wszystko ma swoje granice A co do pyskowek to niestety zaczynaja sie i na majowkach... no trudno, nie kazdy potrafi zachowac styl.... Myslalam ze dziewczyny przyszly pogratulowac Hiacyncie ciazy ale zdaje sie ze sie pomylilam bo zaczyna sie rzuanie blotem, a to nie czas i miejsce...
Zachować styl??!! Proszę cie nie bądź śmieszna, jesteś ostatnia osoba która ma dobry styl! Bo jedyny jaki posiadasz styl to wybitne obgadywanie dziewczyn z forum.jak sama powiedzialas, karma powróci! Właśnie wraca do wasBree lubi tę wiadomość
Ktosiek * 8 maja 2015 -
pucek wrote:Haha i co... zjadłam 3 łyżki zupy i dwa pierogi i znowu mi nie wchodzą
ja tez potrafie wiecej zjesc oczami wydaje mi sie ze jestem glodna a po kilku kesach mam tzw cofki i wszystko mi rosnie szczerze to intensywniej odczuwam jadlowstret niz glod -
nick nieaktualny
-
Staraczka23 wrote:Pacholki za nią poszły na wątek majowek bo widziałam polubienia znanych nickow stąd jak się przysadzila do hiacynty .
Widać że chodzą jak cmy i szukają tematu do obrobienia dupy na grupie fb
Pachołek to może ty jesteś! Na naszym forum jest ciekawie, przynajmniej nie smarujemy wam dup jak wy nam! Powtarzam kolejny raz po co to robimy! Karma do was musi wrócić jak to powiedziała jedna zacna pani
Bree lubi tę wiadomość
Ktosiek * 8 maja 2015 -
nick nieaktualny
-
Wiadomość została wyedytowana przez moderatora forum z powodu łamania zasad regulaminu- wprowadzanie nieprzyjaznej atmosfery.Wiadomość wyedytowana przez moderatora forum: 3 września 2015, 17:37
Bree lubi tę wiadomość
Ktosiek * 8 maja 2015 -
paznokietek wrote:Bree a co robisz z z zupa ze śmietaną jak Ci zostaje? Chodzi mi to co zrobić, żeby nie zmarnować
Aska nie mierzy tempki?
Zamrazam najczesciej w plastikowych woreczkach albo w pudelkach tych plastikowychhiacynta99 lubi tę wiadomość