Ciąża po poronieniu...
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnypaznokietek wrote:Bree a co robisz z z zupa ze śmietaną jak Ci zostaje? Chodzi mi to co zrobić, żeby nie zmarnować
Aska nie mierzy tempki?
Paznokietku juz nie mierze. Musiałam wyluzować bo oszalalabym od ilości metod które stosowałam. Jak mi tylko spadała temp to zaraz ryczałam:) może zostawmy termometr dla tych kobiet które posiadają do niego odpowiedni dystans:)))Bree, hiacynta99 lubią tę wiadomość
-
Ediii wrote:Lenka, można oczywiście że tak.
Nam chodzi tylko i wyłącznie o zachowanie Anjii która tutaj wpadła nawrzucać Bree i Hiacyncie.
NIE ROBI SIE TAKICH RZECZY I KONIEC KROPKA.
No tak bo lepiej jak Bree po cichu i ogólnie nawrzucac na nas! Z jakiej racji ona może a ja nie? Bo jest w ciąży? Takich rzeczy jak Bree również się nie robi! Koniec kropka!
Bree, hiacynta99 lubią tę wiadomość
Kropeczka * 4 listopada 2014
Ktosiek * 8 maja 2015 -
nick nieaktualnyBree wrote:I dobrze, moze bedziesz miala podobnie jak Hiacynta i ja, przestalysmy mierzyc i.... sie udalo
Tak sobie myśle ze skoro raz sie udało....to uda sie kolejny. A od wczoraj zmawiam paciorek zeby sie trafiło w tym miesiącu, ponieważ dostałam skierowanie do szpitala na sprawdzenie drożności jajowodów. Podobno uczucie mega nieprzyjemne i dość bolesne.Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 września 2015, 13:36
Bree, hiacynta99 lubią tę wiadomość
-
Aska84 wrote:Tak sobie myśle ze skoro raz sie udało....to uda sie kolejny. A od wczoraj zmawiam paciorek zeby sie trafiło w tym miesiącu, ponieważ dostałam skierowanie do szpitala na sprawdzenie drożności jajowodów. Podobno uczucie mega nieprzyjemne i dość bolesne.
Nie mialam nigdy tego badania, ale przypuszczam ze to przyjemnych nie nalezy... ja juz bylam na etapie bukowania biletu na lot do PL zeby sie konkretnie przebadac u jakiegos lekarza w Polsce bo u nas w UK prywatne badania majatek kosztuja a na takie z kasy nie ma co liczyc, no a tymczasem sie udalo, oby i w Twoim wypadku bylo podobnieAska84 lubi tę wiadomość
-
Wiadomość została wyedytowana przez moderatora forum z powodu łamania zasad regulaminu- wprowadzanie nieprzyjaznej atmosfery.Wiadomość wyedytowana przez moderatora forum: 3 września 2015, 17:38
Bree, tysiaa93, kierzynka lubią tę wiadomość
Ktosiek * 8 maja 2015 -
nick nieaktualnyAska84 wrote:Tak sobie myśle ze skoro raz sie udało....to uda sie kolejny. A od wczoraj zmawiam paciorek zeby sie trafiło w tym miesiącu, ponieważ dostałam skierowanie do szpitala na sprawdzenie drożności jajowodów. Podobno uczucie mega nieprzyjemne i dość bolesne.
Ja miałam przy laparoskopii robiona drożność w znieczuleniu ogólnym ale nie wiem czy hsg nie zrobili by w krótkim znieczul ogoln.Bree lubi tę wiadomość
-
Bree wrote:Staraczka no ja sie telepie jakbym febre miala a jak zmierzylam temp. pod pacha to mam tylko 37,2
Wiola male dzieciaczki to sa takie fajne jesli chodzi o szkole i tak sie ciesza przezywaja kazdy zeszyt i ksiazke czy nowe kredki, jak sie temu przygladam to az sama chcialabym pojsc do szkoly
Lenka jak nie wiesz o co chodzi to zajrzyj na watek majowych mam to sie dowiesz To nie my tam piszemy o tysi, anji i matyldzie, za to anja zaczyna a te dwie lajkuja jej wpisy... czy nie wydaje Ci sie to dziecinne? dorosle baby a zamiast zajac sie swoim brzuchem i dzieckiem to sie zajmuja pyskowkami Widac niektorzy maja za duzo czasu i za malo obowiazkow
Ale ja ci przypominam że to ty zaczęłaś to wszystko! Pisanie ogólnie to myślisz że jest ok? Myślisz że nie domyslimy się o kogo chodzi? Po cichu pisanie ok ale jawnie to już nie?Bree lubi tę wiadomość
Ktosiek * 8 maja 2015 -
nick nieaktualny
-
Wiadomość została wyedytowana przez moderatora forum z powodu łamania zasad regulaminu- wprowadzanie nieprzyjaznej atmosfery.Wiadomość wyedytowana przez moderatora forum: 3 września 2015, 17:39
Bree, tysiaa93 lubią tę wiadomość
Ktosiek * 8 maja 2015 -
nick nieaktualny
-
Wiadomość została wyedytowana przez moderatora forum z powodu łamania zasad regulaminu- wprowadzanie nieprzyjaznej atmosfery.Wiadomość wyedytowana przez moderatora forum: 3 września 2015, 17:42
Ktosiek * 8 maja 2015 -
nick nieaktualny
-
Bree wrote:juz? czy jeszzce cos bo nie chcialabym przerywac twojego monologu anjaaa
Ja w przeciwieństwie do Ciebie wyrzuce publicznie i jawnie moje żale. Widzę intensywnie czytasz, cieszę się że mam fanaBree lubi tę wiadomość
Ktosiek * 8 maja 2015 -
Wiadomość została wyedytowana przez moderatora forum z powodu łamania zasad regulaminu- wprowadzanie nieprzyjaznej atmosfery.Wiadomość wyedytowana przez moderatora forum: 3 września 2015, 17:40
Ktosiek * 8 maja 2015