Ciąża po poronieniu...
-
WIADOMOŚĆ
-
Natka88 wrote:Dziewczyny, powiedzcie mi kiedy zauwazylyscie jakikolwiek sluz po zabiegu?
-
Dziewczyny jak ja lubię patrzeć na wasze suwaczki i odliczanie tygodni do porodu dajecie nam starającym się dużą nadzieje że i nam się w końcu uda
-
nick nieaktualny
-
Czarna_88 - dziękuję!!
MiM - podchodzę na spokojnie więc jest ok ale i tak się będę doszukiwać - tego niestety nie przeskoczę . Jak się uda to dam znać a jak nie to będzie następny cykl i następna szansa
skabarka - ściskam!skabarka, Czarna_88 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyola - jest jeden plus tego że się nie udało (a przynajmniej tak to sobie tłumaczę) - dzisiaj miałam awans w pracy, zostałam sierżantem, a jutro mam imprezę awansowo-integracyjną... więc chyba z okazji awansu i trochę z żalu że znowu nie wyszło wypiję sobie za swoje zdrowie a przy okazji bez wyrzutów sumienia wyszaleję się na parkiecie....
-
nick nieaktualny
-
Ja sie zastanawiam nad swoim sluzem. Na zewnatrz nic nie zauwazylam, ale w srodku czuje sie wilgotna... Temperatura skoczyla i swiadczyloby to, ze organizm wraca do normy, ale nie ma co doszukiwac sie jakichkolwiek prawidlosci w tym cyklu. W srode zapytam lekarza jak to powinno byc ze sluzem.
-
nick nieaktualnyNatka88 wrote:Ja sie zastanawiam nad swoim sluzem. Na zewnatrz nic nie zauwazylam, ale w srodku czuje sie wilgotna... Temperatura skoczyla i swiadczyloby to, ze organizm wraca do normy, ale nie ma co doszukiwac sie jakichkolwiek prawidlosci w tym cyklu. W srode zapytam lekarza jak to powinno byc ze sluzem.
Ja na ten cykl nawet nie zwracam uwagi, nie biorę się też za mierzenie temperatury, wszystko i tak pewnie będzie nie tak jak powinno... Tempkę zacznę mierzyć od następnego cyklu. Chciałabym się już zacząć starać od stycznia, ale zobaczymy do ginka powie... Wizytę kontrolną mam 16 grudnia. -
Hej... spóźnia mi się @ już 5 dni, test robiłam 4 dni temu wyszedł negatywnie wiem muszę powtórzyć i zrobię to jutro... ale nie czuję się żebym była w ciąży zero objawów... taka jestem zła bo myślałam jak zniknie mi cysta z jajnika to cykle wrócą mi do normy a tu jeden miesiąc było wszystko ok cykl 28 dni a teraz już mam 34 dc jak test wyjdzie dalej negatywnie to muszę znowu wybrać się do lekarza czy tam się nic złego nie dzieje.
-
Jakie to niesprawiedliwe. Nam tak zalezy na dziecku, zrobimy dla niego wszystko, nieba mu uchylimy, a nie mamy takiej mozliwosci. A te ktore dzieci traktuja jak przeszkadzajacy nadbagaz sa zdrowe, nie maja problemow w ciazy i rodza zdrowe maluchu!
Mam nadzieje Czarna_88, ze zobaczysz dwie krechy na tescie:) -
nick nieaktualnyCzarna_88 - uszy do góry, bądź dobrej myśli testy często kłamią - ja przy pierwszej ciąży le bym ich nie robił to i tak wychodziły negatywnie, nawet po wizycie u gina gdzie na usg widziałam bijące serduszko, w domu zrobiłam test żeby zobaczyć te dwie kreski i mieć na pamiątką - a gdzie tam - uparcie jedna wychodziła także do testów podchodzę teraz z dużym dystansem
-
A ja czekam jeszcze minimum tydzień na testowanie, jestem ok 4-6 dni po owu. Bolą mnie piersi jak nigdy o tej porze . Wyszło mi też coś jak zimno 3 dni temu tylko zareagowałam dość szybko i chyba się nie wytworzy całkowicie .
Jak byłam w ostatniej ciąży to też mniej więcej w tych dniach cyklu wyszło mi zimno tylko zareagowałam za późno i męczyłam się do 2 tyg . Ciekawe czy to coś oznacza... ale w sumie nie nastawiam się bo w ostatnim cyklu byłam prawie pewna że się udało.
Pozdrawiam!!
czarna_88, skarbaka - mi testy też nie wychodziły, w obu ciążach dowiadywałam się po becie - tyle że może testy robiłam za wcześnie... -
Czarna_88 trzymam kciuki Ja też byłam zła, bo w dniu kiedy miałam dostać @ test wyszedł negatywny, no i ból brzucha i piersi identyczny jak przed okresem... dopiero jak 5 dni mi się spóźniał @ stwierdziłam, że zrobię ostatni test no i wyszły II kreski
ola.321 oby ten cykl był owocny
ola.321 lubi tę wiadomość
-
dziękuję wam kochane za wsparcie :-* jak do jutra @nie przyjdzie to jutro rano robię teściorek no i zobaczymy co wyjdzie...
-
dziewczyny u mnie bardzo szybko w nowym cyklu nadeszla owulka, starania trwaja ale zupelnie nie wiem z ktorego jajnika byla- oby z lewego bo jak z prawego to nic z tego nie bedzie...Julia 24.02.2010 Dla ciebie zyje
aniolek [*] 20/06/2012 6tc
aniolek [*] 02/08/2014 4/5tc
aniolki [*] 23/10/2014 8tc -
zaba25 wrote:dziewczyny u mnie bardzo szybko w nowym cyklu nadeszla owulka, starania trwaja ale zupelnie nie wiem z ktorego jajnika byla- oby z lewego bo jak z prawego to nic z tego nie bedzie...
Hej, widzę, że 23.10 straciłaś swoją fasolkę. Starasz się od razu? -
tesciorek wczoraj zrobiony wynik wyszedł negatywny a dzisiaj w końcu rozkręca się powoli @ po 7 dniach spóźnienia Więc nowy cykl = nowe szanse. Buziaki dla was moje kochane
-
nick nieaktualnyCzarna_88 - szkoda że @ przyszła, ale brawa za pozytywne nastawienie
u nas cały ten cykl, bo nie wiem skąd ale złapałam infekcję także globułki dla mnie i tabletki dla nas obojga.
jedyne pocieszenie - starania to bardzo przyjemna sprawa więc miesiąc w te cze we wte
a po za tym to gin wysłał mnie na L4, także odpoczywam sobie w domu mam kiepskie wyniki z krwi, astma zaczyna się odzywać, migrena wróciła.... także czas odpocząć i to konkretnie - a w tej kwestii z gine kłócić się nie będęCzarna_88 lubi tę wiadomość