Ciąża po poronieniu...
-
WIADOMOŚĆ
-
Pozdrawiam Was kobietki, Fasol I ja czujemy sie wysmienicie, jestesmy juz w drugim trymestrze, nie odzywam sie na forach bo nie mam ochoty byc tematem plotek znudzonych dam przesiadujacych calym dniami na wszelakich grupach glownie w celu wyweszenia I przedyskutowania moich prywatnych spraw na privie Jescze zeby to byly mile I przychylne rozmowy... Pozdrawiam wszystkich serdecznie I zycze duzo zdrowia, buziaki :*
Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 listopada 2015, 23:37
pucek, Agnieszka0812, Staraczka23, Ediii, katarzyna_d, PrimaSort lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Dobra dziewczyny,
Pamietajcie ze sa tu tez osoby ktore interere sie tym jak sie czujecie i wasze fasole, ktore malo obchodzi plotkowanie i weszenie.
Wiec napiszcie od czasu do czasu po wizycie jak i co tam.
A wiec Kasiu trzymam kciuki za wizyte, Bree cisze sie baaaaaaardzoooooo
Ja na 13.40 mam wizyte z usg i sprawdzaniem szyjki, wiec tez prosze o kciuka.
Co do tego porównania, ciaza biochemiczna a porod martwego dziecka, ja nie wyobrazam sobie przezyc porodu martwego dziecka, to musi byc okropna trauma. Mam kolezanke ktora to orzeszla w dwudziestym ktoryms tygodniu.
I jak sobie pomysle ze teraz w tym momencie gdyby cos sie stalo, to te poronienia w 7 czy 6 tygodniu to pikus.
I tak jak napisalam wczesniej, oba przezycia sa tragiczne i w obu przypadkach mowie o dziecku nie o plodzie czy fasolce.
Ale nie ma co dyskutowac, bo kazda z nas tez ma inne podejscie do tematow.katarzyna_d, katarzyna_d lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyAleś wy głupie , sorrki
Jestescie w ciąży i takie tematy poruszacie .
Lepiej bądźcie pozytywnie nastawione , na pewno to pomoże dziewczynom ktore tu zaglądają
Edi ja mam na 12:10 kontrolną po ciąży , zastanawiam sie czy brac antykoncepcje chociaż nie jestem przekonana czy mieszac w hormonach mając niedoczynność . Za ciebie kciuki w sumie za was
A juz na tel nie chce cofac , nie pamiętam która z was pisala o imieninach leszek i adam , mi ostatnio wpadlo imię Natankierzynka, Ediii lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyStaraczka23 wrote:Termin wstepny na lipiec..
osz kurw.. jak ty to zrobiłaś nie no rewelacja też tak chce
Ja po wizycie
Lekarka zapomniała że miałam genetyczne i zrobiła mi jeszcze raz hahaha tak ze miałam godzine oglądania
maluszek ma 7,47
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/ccf9980998c2.jpgStaraczka23, wiola0912 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Osz kurka, no i ja sie nabralam!
U mnie 1880 gram szczescia, rosnie zdrowo.
Ulozony glowka w dol, lozysko na przedniej scianie akurat tam gdzie ma nozki dlatego nie czuje kopniakow wysoko.
A nisko to mnie lapkami smyra.
Szyjka 28-29 mm i gin od usg mnie zdenerwowal bo powiedzial ze skrocona, ze nospa, ze lezenie.
Na miekkich nigach poszlam do mojego gin a on ze smiechem do mnie mowi " luuuuzik kobietko" to dobra szyjka. Bedziemy monitorowac, wazne ze zamknieta.
No psia krew.
Od razu wywiad i moja psiapsiola w 30 tyg miala 18 mm i dlatego ja skierowali na patologie ciazy i lezala do konca.
Hiacynta super fotka! Ja teraz to dostaje tylko jakies obwody brzuszka, glowy, kosc udowa no i siurka.
kierzynka, katarzyna_d, Staraczka23, wiola0912 lubią tę wiadomość