Ciąża po poronieniu...
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyEdii nie wiem czemu mój taki duży, obstawiam że to witaminy, fakt że urodził się 10 dni po terminie a dzieci w ostatnim okresie rosną bardzo szybko, no ale jak pisałam usg 2 dni przed było że nie więcej jak 3700. Na początku 9 miesiąca wszyscy wielce zdziwieni że to już końcówka a brzuch jak w 6 miesiącu do 25tc prawie go nie było widać. U mnie nie było akcji porodowej podwójna indukcja na nic się zdała, miałam cc i się ciesze bo nikt sie nie spodziewał takiej wagi nie wiem czy dała bym radę urodzić, chociaż koleżanka z wątku majowego urodziła synka sn z waga 4600
-
nick nieaktualny
-
Ediii wrote:Aśka i Pucek, wiedźmy!
21:30 odeszły mi wody!
Teraz prosze trzymać kciuki, skurcze co 5 min
Przysylajcie siły.2004 - Agnieszka
2010 - Filip moje skarby
15 Aniołków w tym 4 cb i 3 cbz
NEVER GIVE UP
Mutacje v Leiden, PAI, ANA, AMH 4,18 -
nick nieaktualny
-
Ediii- gratuluję! bo pewnie już z maleństwem!"Nigdy nie jest za późno, żeby zacząć od nowa, żeby pójść inną drogą i raz jeszcze spróbować. Nigdy nie jest za późno, by na stacji złych zdarzeń, złapać pociąg ostatni i dojechać do marzeń (...)".
Jan Paweł II -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyKażdy słucha co uważa za słuszne. Ja nie kwestionuję czegoś na podstawie 2-3 przypadków Są lekarze i konowały. Ja przez poprzedniego byłam wprowadzona w niezły kanał cud że po czymś takim udało się bez problemu zajść w ciążę. Leków musiałam brać nie mało i jak mówiłam nie wykluczam że waga dziecka była tego wynikiem. I nie jest to moje mądrzenie się
katarzyna_d, Bianka4 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyNo to jak ja mialam w czwartek test bladziutki w piątek gin na moje pytanie czy mogę być w ciąży odpowiedzial ze marne szanse , lyknelam trochę bo myślałam ze po cp dalej test wykrywa hormon ciążowy
A ze plamienie bylo to test powtorzylam w poniedziałek
-
Bluberry mój lekarz jest w ogóle przeciwnikiem wszelkich supli w ciąży oczywiście poza kwasem foliowym. Co prawda musze brać nospe i magnez ze względu na skurcze ale on mi właśnie powiedzial ze te wszystkie wspomagacze dla ciężarnych są niepotrzebne (o ile np. badania nie pokażą jakiegoś niedoboru) bo (cyt.) dzieci rosną wielkie i kobiety nie dają rady rodzic naturalnie. Takze leki maj na to wpływ, szczególnie te wszystkie "witaminy dla ciężarnych"
Kochamy Cię maleństwo
13.06.2015
Kochamy i tęsknimy... -
nick nieaktualny