Jak szybko udalm sie zajść w ciąże po łyzeczkowaniu?
-
WIADOMOŚĆ
-
Niisiia wrote:wiesz co czekam w kolejce na badania kariotyp.
Mutacja we krwi ? jakie badania robiłaś?2004 - Agnieszka
2010 - Filip moje skarby
15 Aniołków w tym 4 cb i 3 cbz
NEVER GIVE UP
Mutacje v Leiden, PAI, ANA, AMH 4,18 -
nick nieaktualnyRozumie że to krzepliwość krwi ??
Ja mam żylaki na nogach, im dłużej czytam o acardach, aspirynach, luteinach, duphastonach tym znów mam wrażenie że znów lekarze zawinili. Bo wiedząc, że mam te żylaki i to jeszcze dziedzicznie a mam dopiero 23 lata to mógl mi lekarz sam zaproponować żebym brała acard; już nie mówiąc o lekach na podtrzymanie ...
moze też jakaś wada była ale kto wie..
Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 kwietnia 2016, 18:59
-
Niisiia wrote:Rozumie że to krzepliwość krwi ??
Ja mam żylaki na nogach, im dłużej czytam o acardach, aspirynach, luteinach, duphastonach tym znów mam wrażenie że znów lekarze zawinili. Bo wiedząc, że mam te żylaki i to jeszcze dziedzicznie a mam dopiero 23 lata to mógl mi lekarz sam zaproponować żebym brała acard; już nie mówiąc o lekach na podtrzymanie ...
moze też jakaś wada była ale kto wie..2004 - Agnieszka
2010 - Filip moje skarby
15 Aniołków w tym 4 cb i 3 cbz
NEVER GIVE UP
Mutacje v Leiden, PAI, ANA, AMH 4,18 -
Kolejna mama, która straciła swojego Aniolka, Igorka. Po 2 tygodniowym pobycie w szpitalu poronilam mojego synka do tolaety. Nie potrafie się ztym pogodzić, że mój skarb miał taką śmierć. Do szpitala trafiłamz krawieniem, leciało mi dosłownie po nogach. Potem okazało się w badaniu posiewu, że mam dwie bakterie. Dostawalam antybiotyki, było już dobrze, krawienie ustapiło. Nagle wnocy dostałam skurczy i stało się. Dlaczego nie wiem? Najgorsze, że nadal bakterie mam. To mogło skończyć się inaczej.Igorek [*] - 10 marzec 2016
20 czerwiec dwie kreski, termin 23 luty 2017
Wielka nadzieja -
nick nieaktualny
-
To był 22 tydzień ciąży, przez cąły pobyt ani razu nie usłyszałam, że ciąża jest zagrożona... Wychodzę na miasto i widzę małe dzieci i zastanawiam się jaki byłby mój Igorek...Igorek [*] - 10 marzec 2016
20 czerwiec dwie kreski, termin 23 luty 2017
Wielka nadzieja -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Hej dziewczyny. 37 dc okresu nadal nie ma... Nie testowalam nadal bo jestem raczej osoba ktora nie wierzy w takie wpadki. Ale chyba podjade dzis kupic test bo moze jak zobacze ta 1 kreske to psychika odblokuje mi miesiaczke heh.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 kwietnia 2016, 10:06
11.02.2016r Aniołek