Jak szybko udalm sie zajść w ciąże po łyzeczkowaniu?
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyWitam dziewczyny,wpisuje sie tutaj do was,ja rowniez przeszlam poronienie..i wiem co kazda z was czula / czuje Powiedzcie prosze, uslyszalam od wielu osob ze po poronieniu przez pierwsze 3 mies. latwie i szybiej zajsc w kolejna ciaze.. zgadzacie sie z tym? z gory dziekuje za odpowiedz.
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Katarzyna myśl pozytywnie, ale też podejdz z luzem trochę w tym cyklu się uda to uda, a jak nie to w następnym, nie spinaj się mocno, wiem, że dla Ciebie ciężko tak myśleć, bo mi samej ciężko było, i jest nadal czy napewno teraz wszystko dobrze jest z fasolką czy wogóle ona jest (miałam puste jajo), ale chociaż ciut optymizmu i się doczekamy wszystkie swoich dzieciaczków
-
nick nieaktualny
-
Katarzyna_121 wrote:Witam dziewczyny,wpisuje sie tutaj do was,ja rowniez przeszlam poronienie..i wiem co kazda z was czula / czuje Powiedzcie prosze, uslyszalam od wielu osob ze po poronieniu przez pierwsze 3 mies. latwie i szybiej zajsc w kolejna ciaze.. zgadzacie sie z tym? z gory dziekuje za odpowiedz.
Ja przed poronieniem starałam się prawie rok, po poronieniu zaszłam po pierwszej@. Też się naczytałam, że podobno szybciej można zajść no i u mnie się sprawdziło
-
nick nieaktualny
-
Katarzyna a kiedy masz mieć okres???
ja zrobiłam test wcześnie, bo doczekać się nie mogłam i było tydzień po owulacji i przez pierwsze minuty nic nie było widać, a potem jak zaczął wysychać to pojawiła się kreska, a kilka dni później (jeszcze przed planową miesiaczką) już były piękne dwie krechy
Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 listopada 2014, 12:27
-
Katarzyna 121 trzymam kciuki, żeby tym razem szybciutko się udało
Mrówka31 daj koniecznie znać po wizycie
ja stwierdziłam, że odczekam jeszcze ten cykl ze staraniami, ale w następnym czyli po 3@ zaczynamy. Mi udało się w pierwszym cyklu zajść w ciąże, mam nadzieję, że i teraz tak będzie -
nick nieaktualnyMrowka31 - No pieknie Jeszcze raz gratuluje Napisz co i jak po wizycie.Napewno ujrzysz szliczne mocno bijace serduszko ;* Uczucie nie do opisania
Ja okres dopiero co mialam.. 30.10 Zawsze mialam dlugie cykle..po 38 dni..
I ciekawa jestem czy teraz po poronieniu to sie zmieni...
Wiec jeszcze troche czekania przedemna ..
gosia.b dziekuje, lecz mysle ze bede musial odczekac pare cykli..mam podwyzszona prolaktyne ..i przez to tez zadko owuluje..
Dlatego postanowilismy z mezem starac sie od razu. -
Fajnie Wam dziewczyny że chociaż miałyście już @ i możecie już myśleć o starankach. Ja czekam jeszcze i póki co nic nie zapowiada żeby @ miała przyjść a już 32 dni mija. Co prawda zawsze miałam dłuższe cykle ale zawsze już tydzień wcześniej miałam objawy a teraz nic. No ale czekamy..