Jakie badania po poronieniu?
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
ja poroniłam w tyg. obyło się bez zabiegu. lekarz mówi że w zasadzie nie mam robić badań, że możemy zacząć od luteiny. trochę się jej boję , że utrzymie ciąże która i tak się zakończy tylko później. w sumie martwię się na zapas bo kazał czekać cykle.
-
nick nieaktualnyWItajcie kochane !
mi ginka po poronieniu kazała zrobić badania dopiero po pierwszej @ ponieważ wyniki jeszcze w cyklu gdzie byłą ciażą mogą być zawyżone (np tarczyca,prolaktyna,progesteron)
a i tak ginekolog powinien zalecić badania jak nie zaleci to róbcie same bo to wązne jest.
Ash daj potem znać co i jak.
Pamietam o Was -
Ash, dzięki za odpowiedź. w sumie właśnie tego się bałam. mi nie zalecił bo powiedział, że już urodziłam i obyło się bez problemów i nawet drugie poronienie nie świadczy o problemach. a jakie badania zlecili Wam. mi tylko hcg i byłam na wizycie. powiedzial ze ładnie sie czyści.
-
pola4 badanie histopatologiczne robi się jeśli wyrazisz na to zgodę lub jak kto woli wyrazisz takie życzenie. I to w szpitalu na papierze się podpisuje. Jeśli nie byłaś w szpitalu, też można było taki materiał oddać do badania, ale wtedy sama go oddajesz.Mama najcudowniejszych skarbów
-
nie wiedziałam, że tak można. ja poroniłam w 5 /6 tyg. i powiem Wam że nie nie wiem ale jakoś od początku czułam że coś jest nie tak. poszłam do lekarz powiedział, że powinnam już być w 7 tyg a pęcherzyk na 5 wygląda, tak w ogóle to długo musiał go w ogóle szukać. chciał dać mi luteine ale jak usłyszałam o naturalnej selekcji to nie wzięłam.jkb to miało tylko przedłużyć to może i lepiej bo obyło się bez zabiegu ale ciągle myślę co by było gdyby... wiem że to parę dni minęło ale jakoś ciężko mi dalej.
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny