Pierwszy cykl po poronieniu.
-
WIADOMOŚĆ
-
aNiLewe wrote:Niech juz @ sie rozkreci na dobre i zaczynamy
Podpisuję się pod tym mottem Chociaż ja na @ jeszcze pewnie trochę poczekam.
A jak wygląda Twoja temperatura? Mierzysz już? U mnie jest dziwna, na poziomie pomiędzy pierwszą a drugą fazą w porównaniu z wcześniejszymi cyklami. Rety...gdyby tak można było nieco przyspieszyć mijający czas..aNiLewe lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Mala mi Moja temperatura podstawowa to 35.8-36.0 i tak mi skacze od dawna 35.8-36.2. Okropny zygzak wyzsza nizsza wyzsza niższa
Generalnie spada mi w dzień okresu dopiero a nawet dzień po. Zobacze jak się bedzie utrzymywała w kolejnych dniach bo na razie niczego nie jestem pewna. Dziwny mam ten okres. Albo krwawie wieczorem albo np. Dziś np. Krwawienie srednie/mocne bylo do godz 15. Od tamtego czasu cisza.
Tez czytalam ze niektóre dziewczyny mialy bardzo bolesne pierwsze @ pp a inne ze skape jak nigdy. Wez tu teraz bądź mądra.
Aniu wiem ze testy masz negatywne ale moze zrób bete bo moze macica reaguje juz po zagniezdzeniu skoro nie masz krwawienia tylko plamienie. -
aNiLewe wrote:Zaczynasz staranka w nowym cyklu?
-
nick nieaktualnyaNiLewe wrote:moj test ciazowy dzis po prawie miesiacu od poronienia ma jedna kreske (juz sie nie bede czepiac tego cienia cienia ) ))
dobry znak[/Q
Kochana mi test z bladziocha wychodzil do 33dnia po poronieniu ale ten ostatni to juz cien taki, a pozniej juz negatywne. A wiec mi tez sie beta ladnie trzymala.. -
W dniu zabiegu (nie poroniłam samoistnie) poziom bety wynosił ponad 24tys. Nie badałam jej potem, bo wiadomo, że spadła.
Dziewczyny, jak to jest z tymi staraniami po zabiegu? Naprawdę trzeba czekać kilka cykli? Z wypowiedzi na forum widzę, że większość nie stosuje się do zaleceń dr i sporej grupie się udało szybko zajść ponownie w ciążę. -
Furia wrote:Oooo dlugo wam beta spadala A Wiecie jaka mialyscie wysoka w dniu poronienia ? Ja mialam 6400 i spadala mi 10 dni.
jak zaczelam krwawic to mialm 601, po 48h bylo 400 i potem przez 3,5 tygodnia spadala reszta
Chociaz tak sie zastanawiam teraz czy moze w irlandii maja inna miare na ta beteWiadomość wyedytowana przez autora: 8 października 2013, 17:04
-
aNiLewe wrote:hmmm ciekawe kto jeszcze ?? ) owocnych staran, ja czekam na mezulka i zaczynamy dzis, bo moje krwawienie trwalo dwa dni i dzis czysciutko wiec szkoda marnowac czas
M. już szaleje Cieszyliśmy się oboje z @ jakbyśmy 6 w totolotka wygrali Zaczniemy kilka dni po @, u mnie i tak ovu jest albo 14-15 dc albo 19-20 dc (co drugi cykl mam dłuższy odkąd zaczęliśmy się starać). W sierpniu, kiedy się udało, właśnie tak wyszło, że czekaliśmy kilka dni po @ (byliśmy na wakacjach z rodzicami ). Przyniosło nam to szczęście, więc teraz planujemy podobnie -
Furia wrote:Oooo dlugo wam beta spadala A Wiecie jaka mialyscie wysoka w dniu poronienia ? Ja mialam 6400 i spadala mi 10 dni.
-
Hej dziewczyny, 07.10 dostałam pierwszy okres po zabiegu. U mnie był bardzo obfity ale prawie bezbolesny. Piersi w ogóle nie bolały i brzuch tak tylko troszkę. Dziś już jest mniejszy. Dostałam po 41 dniach od zabiegu.
Teraz czekamy z mężem te kilka m-cy, bo boję się jeszcze tak szybko zachodzić. Chce mieć pewność, że wszystko się ładnie zagoi i że tarczyca będzie w normie.
Trzymam kciuki oczywiście za wszystkie dziewczyny, które się już starają! Abyście jak najszybciej mogły zobaczyć II na teścieOna -> 35 -> Niedoczynność tarczycy, Hashimoto, alergia. Dwójka cudownych dzieciaczków z pierwszego małżeństwa
MAJUSIA
28.02.2015r.
MICHAŚ
05.10.2017r.
On -> 36 -> Niska jakość nasienia -> 2% prawidłowych -> ruchliwość prawidłowa prawie 0..
Zaczynamy 9cs -
Ufff u mnie dzis pojawił sie okres....ulga bo gin na wizycie powiedzial ze jak do 20 pazdz sie nie pojawi to trzeba bedzie wywołac farmak...
nie miałam jeszcze usg gin powiedział ze po pierwszej miesiaczce...
w badaniu ginekologicznym stwierdzil ze wszystko ok...
pierwszy okres przywitał mnie okropnymi mdłosciami masakra...nigdy tak nie miałam....
w tym cyklu nie planuje zajsc w ciaze chce zaczekac zeby uregulował mi sie cykl....
-
nick nieaktualny