Pierwszy cykl po poronieniu.
-
WIADOMOŚĆ
-
Iwonka trzymam kciuki za was sprobuj sie nie denerwowac ten sierpien robi sie magiczny hehe
iwonka1077 lubi tę wiadomość
-
No stres jest zwlaszcza ze caly czas pobolewa mniej brzuch, chodze do toalety to caly czas sprawdzam czy nie ma krwi, boje sie nawet zadzwonic do gin u umowic na wizyte, musze sie najpierw oswoic z tym chyba jakos i uspokoic chociaz to trudne po ostatnim poronieniu:(
ale mam nadzieje ze bedzie dobrze:)trzymajcie mocno kciuki ja bede informowac czy wszystko jest w porzadku:) -
Iwonka gratuluje
A ja w te upały to myślłam, że oszaleje, brzuch mem ogromny, jak na blizniaki, a w srodku jeden, za to bardzo energiczny jegomość Dużo wody z lodem, dwa wiatraki i jakoś zyje. To juz 34 tydzien, jeszcze troche i bedzie czas sie przywitać z synem Juhu!kanapa lubi tę wiadomość
-
Jejku, Voda!! 34 tydzień! Kiedy to przeleciało Tytusek chyba dokazuje jak należy trzymam mocno kciuki za szybki i bezproblemowy poród i zdrowego syneczka
Z wyprawki chyba wszystko już masz kupowałaś wózek?voda, Ewelcia lubią tę wiadomość
-
Kurcze moja gin idzie na urlop od przyszlego tygodnia i wcisnela mnie na jutro wieczor ciekawe czy nie za wczesnie zeby cos stwierdzic myslalam ze na za tydzien mnie zapisze,
ojjj sama nie wiem co z tego wyjdzie trzymajcie kciuki:)kanapa lubi tę wiadomość
-
kanapa, voda trzymam kciuki za was:) nowym zafasolkowanym gratuluje:)
A ja tak liczylam na ten miesiac, okres spoznial mi sie 2 tyg poszlam wczoraj do lekarza i okazalo sie ze mam torbiel 3,5 na 4 cm i jak w ciagu iesiaca nic nie zmaleje to na laparoskopie ideWiadomość wyedytowana przez autora: 7 sierpnia 2014, 19:46
kanapa lubi tę wiadomość
maj- krótki protokół- 6 mrozaczków
15 czerwiec crio 2x8a beta: 9dpt- 31,20 /11dpt- 124,8/13dpt -306
-
hej kanapa wiem z corka jak bylam w 6 tyg juz bylo widac pulsujace serduszko chcialam iscw 7 tyg ale moja gin ma urlop pojde dzis zobacze co powie jak nie wytrzymam do jej powrotu z urlopu to pojde gdzies indziej:)
-
Oj dokazuje i to jak, czasem mam wrażenie, ze chce wyjść przez pępek to prawda, zleciało bardzo szybko. Wózki kochana mam aż dwa, oba w prezencie dstaliśmy, w zasadzie mam jakieś 85% wyprawki, plus dodatki typu leżaczki, zabawki, pościele, wszystko w darach ;] także kupiłam sama może z 5 ztuk bodziaków, bo mi sie tak podobały. W ten weekend robimy powoli pranko, przebieramy co mamy i piszemy listę zakupów, co trzeba jeszcze dokupić. Już się nie mogę Tytuska doczeka a Ty Kanapa jak się czujesz?
Biedronka trzymam kciuki za powodzenie w starankach.
Mimi mam nadzieje, ze terbiel sie wchłonie szybko sam, za to tez trzymam mocno kciuki.kanapa, Mimi86 lubią tę wiadomość
-
Hej Dziewczyny, byłam dzisiaj pierwszy raz u gina po zabiegu. Minęło już prawie 4 tygodnie. Doktore powiedział,że wszystko w porządku, owulacja będzie w ciągu tygodnia. Od kilku dni mocno bolał mnie lewy jajnik i myślałam,że już po, a tu się okazuje, że to ból rozruchowy... Więc czekam na okres jeszcze trzy tygodnie
Pytałam się o staranka (poprzednio mówił o 3@)powiedział, że ten cykl to najgorszy scenariusz i mam się wstrzymać. Najlepiej by było gdybym czekała do 3cyklu, ale powiedział, że jeśli zajdę wcześniej to też sobie poradzimy Czyli bez entuzjazmu, ale ruszamy
jestem zadowolona, bo trzy miesiące to dla mnie wieczność. Staramy się z mężem już 3 lata, więc wydaje mi się, że tak szybko może nie pójść, a tak przynajmniej pierwsze dwa cykle będą ze starankami, ale takimi "lightowymi". bez celowania w owulkę i nadmiernego spinania... -
Witajcie dziewczyny, eh dodaje mi to otuchy jak czytam Wasze posty, grunt to nie tracić nadziei prawda Ja jestem właśnie po poronieniu samoistnym w 5tc ryczę jak bóbr taką czuję pustkę w sercu Na szczęście czytanie o waszych ponownych starankach i ponownych fasolkach jest naprawdę bardzo pocieszające. My staraliśmy się dwa lata, więc to że w ogóle zaszłam jest już jakimś kroczkiem na przód Pozdrawiam Was baaaaaaaaardzo mocno :*
-
Iwonka- daj znać jak badanie, mam nadzieję że wszystko super
Mimi, trzymam kciuki żeby torbiel się szybciutko wchłonęła i śladu po niej nie zostało trzymaj się Kochana!
Voda fajnie masz z tą wyprawką u mnie w rodzinie i wśród bliskich znajomych nie ma małych dzieci więc wszystko musimy kupić... mamy już troszkę ciuszków i wózek fajnie, że już niedługo zobaczysz małego ja mam nadzieję, że moja wytrzyma jeszcze przynajmniej 15 tygodni
Gagatka- mam nadzieję, że staranka szybciutko zakończą się powodzeniem
Linka, każda z nas tutaj przez to przechodziła... cieszę się, że możesz dzięki naszym historiom poczuć się lepiej. Trzymaj się cieplutko i wpadaj tutaj jak będziesz czuła taką potrzebęMimi86, linka220 lubią tę wiadomość
-
hej dziewczyny
no po badaniu wiem tyle ze pecherzyk ciazowy 9mm ,mam nadzieje ze w srodku pojawi sie zarodek ale bylo jeszcze za wczesnie gin mowila ze ladnie sie zapowiada,zobaczymy, na razie szukam jakiegos lekarza nie na urlopie, czy wszyscy akurat teraz musza miec urlop????????????????akurat najblizsze 2 tygodnie????jak nie znajde zostanie mi czekanie do nastepnej wizyty 2 wrzesnia:(kanapa lubi tę wiadomość
-
Iwonka, na pewno będzie dobrze a z urlopami nie ma co się dziwić... sezon jak się nie uda wcześniej do gina dostać to życzę Ci spokoju i cierpliwości w oczekiwaniu na wizytę
iwonka1077 lubi tę wiadomość
-
iwonka1077 wrote:hej kanapa udalo mi sie na razie wsio ok jest ale podobno ciaza mlodsza o tydzien wiecej bede wiedziec we wrzesniu:)
Eva, a co u Ciebie? Jak się czujesz? Wszystko w porządku? -
gagatka wrote:Hej Dziewczyny, byłam dzisiaj pierwszy raz u gina po zabiegu. Minęło już prawie 4 tygodnie. Doktore powiedział,że wszystko w porządku, owulacja będzie w ciągu tygodnia. Od kilku dni mocno bolał mnie lewy jajnik i myślałam,że już po, a tu się okazuje, że to ból rozruchowy... Więc czekam na okres jeszcze trzy tygodnie
Pytałam się o staranka (poprzednio mówił o 3@)powiedział, że ten cykl to najgorszy scenariusz i mam się wstrzymać. Najlepiej by było gdybym czekała do 3cyklu, ale powiedział, że jeśli zajdę wcześniej to też sobie poradzimy Czyli bez entuzjazmu, ale ruszamy
jestem zadowolona, bo trzy miesiące to dla mnie wieczność. Staramy się z mężem już 3 lata, więc wydaje mi się, że tak szybko może nie pójść, a tak przynajmniej pierwsze dwa cykle będą ze starankami, ale takimi "lightowymi". bez celowania w owulkę i nadmiernego spinania...
Gagatka widzę, że łączy Nas ta sama data...
Dostałaś już @. Ja po zabiegu wciąż czekam i doczekać się nie mogę.
05.11.2015 Mój mały chłopczyk ❤
15.07.2014 DWA ANIOŁKI [*] [*] - 11 tc.
29.10.2014 biochemiczna
31.12.2014 pusty pęcherzyk
Jeśli masz zamiar w coś wątpić, to zacznij wątpić w swoje ograniczenia