Poród martwego dziecka
-
WIADOMOŚĆ
-
To bardzo dobrze, że będziesz w szpitalu, będziesz rodzić SN? Wiem, że stres zawsze trudno opanować, ale 3mam za Ciebie i Twoje Dzieciątko, wirtualne kciuki!!! Wierzę, ze pojawisz się się tutaj już z tylko dobrymi wiadomościami!!!02.01.2019 r. Maria , Szymon [*] 39 tc , Aniołek [*] 8 tc, Aniołek [*] 5 tc, Aniolek [*] 7tc
-
Właśnie myślałam o Tobie ostatnio Biedroneczko, że juz lada dzien nadejdzie Twoja wielka szczęśliwa chwila i kolejna nadziaja dla Nas ))) oczywiscie czekamy na wiesci ! :*
Kate przykro mi ;( i sciskam mocno :* mam nadzieje ze juz wszsytko wraca do normy duzo zdrowka dla Meza, a dla Ciebie spokoju i w kocnu cudownych chwil zapomnienia z Ukochanym hihi
Daydone ja tez jestem dobrej mysli ale bedziesz pierwsza relacjonowac wizyte ja dostalam @ i teraz moja wizyta przesuwa sie o tydzien czyli dopiero na 29.05
,,Najbardziej gorzka w naszym dzisiejszym smutku jest pamięć o wczorajszej radości’
Zuzia 15.10.2016 32tc [*]
Tęczowa Ola 04.09.2018 -
Ja w końcu dostałam okres - 7,5 tygodnia po porodzie. Matko co za ból. Ale cieszę się, bo to znaczy, że organizm powoli wraca na stare tory. Dziwi mnie tylko to, że parę dni temu robiłam sobie testy owulacyjne i wyszły pozytywnie, a po 2 dniach dostałam okres. Nie wiem czy to w ogóle możliwe, żeby mieć okres zaraz po owulacji. Chociaz pewnie jeszcze to potrwa, aż wszystko się ustabilizuje.
Ostatnio staram się zajmować sobie i córeczce czas tak intensywnie, że nie mam nawet czasu na rozmyślania. Muszę powiedzieć, że z każdym dniem jest mi lżej. Stety niestety człowiek uczy się z tym żyć. Niemniej ostatnio załamało mnie, jak spotkałam znajomych, których synek urodził się dokładnie w terminie mojego synka. Pewnie już zawsze patrząc na niego będę myślała o tym, jaki byłby ten mój ukochany synek. Ale tak to już jest. Musimy iść do przodu.
Biedroneczko również trzymam kciuki! Bardzo się cieszę, że będziesz już pod kontrolą w szpitalu. Dla Własnego komfortu i bezpieczeństwa dzidziusia. Dajesz mi tak dużo nadziei, że może za rok, dwa też będę znowu ziemską mamą. Uściski!Agnieszka90 lubi tę wiadomość
Córeczka - 2015
Synek - [*] 37tc - 2017
Synek - 2018 -
Ignaś urodził się 22.05.2017r o 18:19. Mam zdrowego syna;) waga 3260g wzrost 51 cm:)rodzilam sn. Jestesmy jeszcze w szpitslu. Uczymy sie siebie;)
marzusiax, baterfly, Mama_Mai, dydone, Agnieszka90, kate55, Diddlina lubią tę wiadomość
19Biedroneczka91 wrote:Ignaś urodził się 22.05.2017r o 18:19. Mam zdrowego syna;) waga 3260g wzrost 51 cm:)rodzilam sn. Jestesmy jeszcze w szpitslu. Uczymy sie siebie;)Panie Boże chroń tą małą istotkę i pozwól nam ją kochać...synuś!
29.11.2017 mamy serduszko!
Córeńka 5 latka (2013)
Aniołek [*] hbd10 (w 7 przestało bić serduszko:() (11.05.2017)
hashimoto, podwyższona prl, homa-r 1,66-dietka -
Dziekuje dziewczynki:*:* mialam tylko masaz szyjki i porod ruszyl sam:*** dbali bym w szpitalu czula sie dobrze i tak bylo. Dbali o moj komfort i przed porodem i podczas jego trwania:*
nick nieaktualny
-
Kolejna muzyka dla moich uszu i nadzieja ! Bierdoneczko z całego serducha Ci gratuluję i ciesze się Twoim szczęściem jak my wszystkie tutaj ! Duzo zdrówka dla Was :* jej ale się cieszę !! :*:* czekam na kolejne dobre wieści moje drogie,,Najbardziej gorzka w naszym dzisiejszym smutku jest pamięć o wczorajszej radości’
Zuzia 15.10.2016 32tc [*]
Tęczowa Ola 04.09.2018