X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Poronienie Poród martwego dziecka
Odpowiedz

Poród martwego dziecka

Oceń ten wątek:
  • Lavenda Ekspertka

Wysłany: Dzisiaj, 13:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Fabregasowa wrote:
    Po dwóch dniach beta spadła z 38 do 33, jutro jeszxze powtórzę ale chyba rozkręca się okres powoli... bylo mi na maksa przykro ale szybko weszlam w tryb zadaniowy - wysyłam męża na badania nasienia. Mamy prawidłowe kariotypy, ja jestem dość mocno już przebadana więc coś jest nie tak że druga już ciąża nieprawidlowa. Liczę że to tylko pech a nie jakieś kolejne komplikacje 😬

Ja mam nieodparte wrażenie, że to może z moim endometrium jest coś nie ok. Grubość była ekstra, ale może stan zapalny?
    Jak teraz nie wyjdzie to umówię się prywatnie na biopsję.
    Mnie to trochę przeczołgało, bo w tym samym czasie zaszły dwie moje znajome i chcąc nie chcąc słucham o ich ciążach.
    W przyszłym tygodniu powinnam mieć owulkę. Jestem ciekawa czy cykl się nie rozwali przez biochema i czy owulka w ogóle wystąpi.
    Wysłałam Ci zaproszenie do przyjaciółek. ❤️

27l.

Mamy córkę!
    Maj 2017

10.06.2024 - dwie kreski
    07.09.2024 - 💔 Maksymilian 17tc

30.12.2024 - cb 💔
  • Marysia996 Autorytet

Wysłany: Dzisiaj, 15:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lavenda wrote:
    Ja mam nieodparte wrażenie, że to może z moim endometrium jest coś nie ok. Grubość była ekstra, ale może stan zapalny?
    Jak teraz nie wyjdzie to umówię się prywatnie na biopsję.
    Mnie to trochę przeczołgało, bo w tym samym czasie zaszły dwie moje znajome i chcąc nie chcąc słucham o ich ciążach.
    W przyszłym tygodniu powinnam mieć owulkę. Jestem ciekawa czy cykl się nie rozwali przez biochema i czy owulka w ogóle wystąpi.
    Wysłałam Ci zaproszenie do przyjaciółek. ❤️
    Lavenda, a endometrium masz w górnej granicy?

39tc.💔🕊️
    11.09 cb💔
    Luty '25?🙏

trombofilia wrodzona🩸🧬
    immunologia➡️pasożyty🪱
    wymazy✅

Metformina+Euthyrox+Acard+Utrogestan💊
    Fertistim+B12+Omega 3💊
‹‹ 714 715 716 717 718
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Starania o dziecko, niepłodność? - jak powiedzieć o tym innym?

Często bywa tak, że temat kłopotów z zajściem w ciążę jest owiany tajemnicą. Jak powiedzieć rodzinie i przyjaciołom o Waszych trudnych doświadczeniach związanych z przedłużającymi się staraniami o dziecko? Doświadczony psycholog, który na co dzień pracuje z parami zmagającymi się z niepłodnością - Justyna Kuczmierowska - proponuje napisanie listu. Sprawdź, co powinno znaleźć się w liście do bliskich osób. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Sezonowa dieta zwiększająca płodność – płodne smaki jesieni

Jesień to świetny moment na wprowadzenie zmian do stylu życia i diety, które mogą pozytywnie wpłynąć na płodność i tym samym zwiększyć szanse na zajście w ciążę. Jakie produkty wybierać jesienią? Które składniki mają szczególne znaczenie w kontekście płodności? Podpowiadają ekspertki - Ania i Zosia z Akademii Płodności. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Raport "Jak rodzą Polki?" - doświadczenia kobiet na temat opieki okołoporodowej w Polsce

Fundacja “Rodzić po ludzku” w czerwcu opublikowała najnowszy raport na temat opieki okołoporodowej w Polsce. Jak rodzą Polki? Jak wygląda opieka okołoporodowa w naszym kraju? Przeczytaj zaskakujące wnioski!   

CZYTAJ WIĘCEJ