Wiem doskonale, że nic nie zastąpi Twojego dzieciątka i już zawsze będziesz mamą swojego synka. Jak ma na imię? Ale jeśli będziesz na siłach, to za kilka miesięcy możesz starać się o rodzeństwo dla niego. Ja wierzę w to, że nasze dzieci wszystkiego dopilnują z góry i kiedyś się jeszcze spotkamy. . A rozmawiając z lekarzem, powiedzial mi że każda ciąża to nowy rzut moneta. Niestety zdarzają się takie przypadki o których nigdy nie pomyślelibyśmy że będą nas dotyczyć. Ale szansa na to że coś takiego znów się przydarzy jest jednocześnie bardzo niewielka, w praktyce tego sie nie spotyka. Możemy więc zadbać o siebie przez te kilka miesięcy. O swoje zdrowie psychiczne, fizyczne. Zrobić dodatkowe badania , żeby wszystkie nieprawidłowości możliwe wykluczyć. Czy jesteś pod opieką lekarzy dalej? Zespół szpitala w którym rodziłam bardzo się mną zaopiekował i mam wsparcie od nich . wiem że nie każdy będzie w stanie podjąć to ryzyko ponownie. Ja miałam cc więc będę musiała dłużej poczekać. Ale też nie wiem czy na pewno będę gotowa jak dostanę zielone światło. Wszyscy mówią zgodnie że powinno się rok po cc odczekać. Jesli będzie Ci tylko źle , zawsze możesz napisać tutaj.