Poród martwego dziecka
-
WIADOMOŚĆ
-
Kate co za wspaniala wiadomosc ! Trzymam kciuki moooooco :* my też już przestalismy uważać 25 powinnam dostać okres wiec zobaczymy a tak na marginesie wyobrażacie sobie ze nie mamy pomnika jeszcze ?? Chyba mamy pecha co do tych ludzi, ale ciagle obiecuje mamy czekac do końca miesiaca bo zawsze cos mu wypada !!! Wrrr
Milego dnia Kochane :*:*,,Najbardziej gorzka w naszym dzisiejszym smutku jest pamięć o wczorajszej radości’
Zuzia 15.10.2016 32tc [*]
Tęczowa Ola 04.09.2018 -
Czuje sie dobrze mowie tu o stanie fizycznym. Psychicznie roznie. Raz gorzej raz lepiej same wiecie o czym mowie. Musimy teraz poczekac okolo 6 miesiecy na kolejne staranie. Nawet i dobrze. Uwazam ze ten rok nie jest zbyt szczesliwym rokiem wiec nie niech sie zakonczy a nowy rok moze bedzie lepszy.Mama Blanusi
Blanka 19.04.2017 [*] 40tc
Nikodem 15.01.2019 ❤ -
Mamo Blanusi, czas uleczy trochę rany :* A te 6 miesięcy minie szybko.
Alka, zrobiłam drugi raz betę po 48h i odpowiednio urosła Teraz czekam na wtorkową wizytę u ginekologa i modlę się, żeby wszystko było dobrze. Miałam długi cykl i myślałam, że to już 7 tydzień, ale z bety wynika, że owulacja musiała być dużo później i to świeża sprawaPo 3 latach starań, w końcu z nami Pola, 30.03.2018r.
moje dwa aniołki...
Aniołek, lipiec 2015, cp
Leonek, styczeń 2017, 28tc
-
Kate!!! Gratuluje!!!! O Matko jak się cieszę a jeszcze mocniej trzymam kciuki!!! Szczęście powróci szybciej niż myślałaś!! Jeszcze raz ściskam mocno i trzymam kciuki!!!
kate55 lubi tę wiadomość
Krzyś [*] 38tc 13.01.2015 - maleńka duszyczka a brakuje tak wiele... -
Baterfly widzę, że stratę miałyśmy też podobnie. Też długo musiałaś czekać. Widzę na tym wątku, że albo szybciutko, najlepiej z zaskoczenia dziewczyny zachodzą w ciążę, albo potem włącza się głowa i zmuszone są poczekać na szczęście
baterfly lubi tę wiadomość
Krzyś [*] 38tc 13.01.2015 - maleńka duszyczka a brakuje tak wiele... -
Dziewczyny nawet nie wiecie ile dajecie mi nadziei. Ja też jestem z tych z was, która dłużej musi poczekać na szczęście. Jestem pełna dobrych myśli. A wasze szczęśliwe zakończenia dają mi tyle pozytywnych myśli
U mnie dużo zmian w życiu. Właśnie przeprowadzamy się do nowego domu. Nowy początek, nowe nadzieje, powoli bardzo niepewnie ale idziemy do przodu.marzusiax, kate55 lubią tę wiadomość
Listopad 2010 - wspaniały synek
Wrzesień 2016 r. [*] 40 tc - Zosia - mój kochany Aniołek
Czerwiec 2018 - córeczka Julia