X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Poronienie Poród martwego dziecka - tęczowa ciąża i tęczowe dziecko
Odpowiedz

Poród martwego dziecka - tęczowa ciąża i tęczowe dziecko

Oceń ten wątek:
  • sewi3 Przyjaciółka

Wysłany: 22 grudnia, 19:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Natalio, mi też się udało ustawić suwaczek po podpowiedzi Misiak 🙂 Do grupy na FB postanowiłam dołączyć, żeby zaznać choć trochę beztroski w tej ciąży. Krwiak mi nie ułatwia, ale wspólne przeżywanie poszczególnych tygodni, dzielenie się doświadczeniami dobrze wpływa na psychikę. Nie mogłam się jednak przemóc i nie opisałam swojej historii na grupie ciążowej. Czuję, że to by było za wiele. Dla pozostałych, oczywiście.

Misiak, też wyznaczam sobie cele. Pierwszym było dotrwać do I prenatalnych, teraz chciałabym przekroczyć 20tc. A dobicie do 30tc jest moim największym marzeniem. O porodzie w terminie nawet nie wspomnę...

Joann, oby było tak jak piszesz i magia świąt kiedyś do nas wróci. Żałoba przecież musi się skończyć. Ale jak myślę o Wigilii i o tych wszystkich życzeniach od bliskich to robi mi się słabo, mam ochotę zostać w domu, owinąć się kocem, włączyć koncert kolęd i tak dotrwać do nocy.

13.12.2013 synek Oliwier 😍
    06.2018 poronienie w 6tc😪
    08.2018 poronienie zatrzymane w 8tc 😪
    01.2023 poronienie w 6tc 😪
    05.2023 poronienie w 7tc 😪
    31.01.2024 Aniołek Adaś z 33tc 😭👼💔
    "Jeśli czasem patrzysz w niebo, to znaczy, że jeszcze w coś wierzysz..."

05.10. - II 😍
    14.10. - mamy ❤️
    23.11. - I prenatalne - 6,4cm maleństwa 😘 USG w porządku

preg.png
  • JoAnn Autorytet

Wysłany: 22 grudnia, 21:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Natalio, może miałaś rację z tym nie dołączaniem do żadnej grupy
    Ja podobnie jak Sewi dołączyłam by zaznać trochę beztroski i się pocieszyć ta ciąża też ale też nie opisywałam tam za bardzo swoich emocji
    Tylko ten wątek daje mi taką możliwość ...
    Grupa w której byłam i tak się przeniosła na FB a że nie korzystam to tam już nie dołączam
    Wydawało mi się że jakoś dam radę przetrwać te Święta ale im bliżej tym gorsze samopoczucie ehh byle do piątkowej wizyty ...
    Tak Sewi rozumiem też miałam takie kamienie milowe tej ciąży ale i tak do samego porodu będą pewnie jakieś stresy

Bardzo się cieszę dziewczyny ze macie suwaczki ❤️ teraz mogę podejrzeć 😊 damy radę🫂
    Możemy się tu zawsze wspierać w ten Świąteczny czas, też planuje unikać spotkań rodzinnych jak najbardziej się da

sewi3 lubi tę wiadomość

01.2024 - aniołek synek 23tc 💙👼

19.06 - II kreski <3
    I,II,III prenatalne prawidlowe, czekamy na Ciebie🌈

Niedoczyność tarczycy - Hashimoto
    Leki: Clexane, Euthyrox

preg.png
‹‹ 37 38 39 40 41
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Problemy z płodnością, brak owulacji? 3 przepisy na koktajle wspierające owulację.

Sprawdź jak pyszne i łatwe do zrobienia koktajle, mogą wesprzeć Twoje starania o ciążę. Działaj kompleksowo i wspieraj swoje starania w naturalny sposób. Poznaj 3 propozycje przepisów na pyszne koktajle propłodnościowe. 

CZYTAJ WIĘCEJ

"Nie mogę zajść w ciążę" - moja historia starania o dziecko

"Prawdziwe historie kobiet starających się o dziecko". Opowieść o kobiecie, która nie traci nadziei... "Nie mogę zajść w ciążę, ale nie tracimy nadziei..." - nieplodna_optymistka opowiada o swoich staraniach, drodze do macierzyństwa, leczeniu niepłodności i niegasnącej wierze w to, że się uda! 

CZYTAJ WIĘCEJ

Torbiel na jajniku - przyczyny, objawy i leczenie

Torbiel na jajniku od czasu do czasu pojawia się u większości kobiet. Są to cysty lub pęcherzyki, które zazwyczaj wypełnione są płynem i które najczęściej samoistnie znikają. Dowiedz się jakie są objawy torbieli i czy mogą być przeszkodą w zajściu w ciążę? Kiedy należy je leczyć i z jakimi chorobami mogą współwystępować. 

CZYTAJ WIĘCEJ