Poronienie 2021, a ponowne starania
-
WIADOMOŚĆ
-
U mnie dziewczyny 🐵...
Idę zbadać progesteron w tym cyklu 7 dpo, oraz podejrzeć owulację u ginekologa.
Mąż idzie też na badania nasienia.
Oby do przodu15 lat 👫 5 lata 👰🤵
5 lat walki
👩 - 30
Niedoczynność + Hashi ⏩ euthyrox
Badania 3dc ⏩ FSH 10,24 🤯 reszta ok.
AMH - 1,11 🥲 ⏩ styczeń 0,8 😪
inne badania w normie
🧔 - 32
WSZYSTKIE WYNIKI W NORMIE 💚
💊 Stymulacja 💊
(2 x letrozole) ❌
2023 klinika InVimed
HSG (prawy jajowód nie do oceny)
03.23r. IUI ❌
04.23.r IUI odwołane - owu z prawego
Babulka lubi tę wiadomość
15 lat 👫 5 lata 👰🤵
5 lat walki
👩 - 30
inne badania w normie
🧔 - 32
💊 Stymulacja 💊
(2 x letrozole) ❌
2023 klinika InVimed
03.23r. IUI ❌
Aneta to masz plan i to bardzo dobry pomysł 🤞Aneta2506 lubi tę wiadomość
-
Taka jest prawda, że jak ktoś chce usunąć ciążę, to nie może, bo to dziecko i ma prawo żyć a jak ktoś traktuje jak dziecko i chce skorzystać ze wszystkich praw, to też nie może.
Dla mnie nikt nie powinien komentować ani oceniać żadnej decyzji kobiety.
Aneta a jakie badanie robicie? Podstawowe czy coś jeszcze?2019 💝👶💖
2021 💔
2022 💔💔
2023 💝👶💖
"Wszystkim głosić będę jak dobrotliwie obeszłaś się ze mną 💙" Nowenna Pompejańska -
Babulka wrote:Taka jest prawda, że jak ktoś chce usunąć ciążę, to nie może, bo to dziecko i ma prawo żyć a jak ktoś traktuje jak dziecko i chce skorzystać ze wszystkich praw, to też nie może.
Dla mnie nikt nie powinien komentować ani oceniać żadnej decyzji kobiety.
Aneta a jakie badanie robicie? Podstawowe czy coś jeszcze?
Narazie w tym miesiącu to co damy radę .. Mam mnóstwo badań jeszcze od endokrynolog na wizytę 25.01. (Wapń, B12, żelazo, ferretyne, witaminę D i jeszcze parę). Więc troche kasy jeszcze to nas wyniesie plus badania nasienia... Pomału zrobimy co trzeba..15 lat 👫 5 lata 👰🤵
5 lat walki
👩 - 30
inne badania w normie
🧔 - 32
💊 Stymulacja 💊
(2 x letrozole) ❌
2023 klinika InVimed
03.23r. IUI ❌
Anetka u mnie też dzisiaj @Babulka lubi tę wiadomość
-
Dziewczyny,jak czytam takie rzeczy to naprawdę dziękuję, że mogłam to przeżyć w domu, wypłakać sie w domu i nikomu nic nie tłumaczyć i z nikim sie nie szarpać. Ja wiem że lekarze mają takie historie na codzień ale to jest dramat każdej z osobna indywidualnie
Babulka, Rena87 lubią tę wiadomość
-
Babulka, strasznie mi przykro, koszmar czego doświadczyłaś... Ja w szpitalu miałam super personel i przy przyjęciu miałam formularz i pytanie czy chce pochówek czy nie, tłumaczyły mi panie położne, że nawet jak nie to w pobliżu szpitala jest cemntarz, a tam dwa razy do roku jest organizowany pogrzeb zbiorowy takich dzieci i zawsze można przyjść i zapalić znicz... Mam nadzieję że to ostatni raz jak spotkałaś się z takim personelem...
Anetka, szkoda, ale grunt to plan działania 🙂 a Ty już masz sporo zaplanowane 🙂
A ja chyba mam dni płodne, bo takiej ilości śluzu to ja nie pamiętam 🧐 to przynajmniej wiem +/- kiedy spodziewać się miesiączki.Babulka, Aneta2506 lubią tę wiadomość
-
Dziewczyny, czy ten Górny owulak to może być dodatni czy jeszcze nie to? Zrobiłam go po południu, rano był mocniejszy jeszcze, a wieczorem już jasny. Boli mnie jajnik, podbrzusze, a to dopiero 7 dc. Czy pik dopiero nadejdzie 🤔 Ten z góry już suchy a na dole świeży, ale jak widać jest dużo jaśniejszy i nie ma wiem w sumie, co myśleć. Może bóle są przypadkowo podobne a pik będzie normalnie w 13-14 dc ale dopytam
Nie lubię się z tymi owulakami. Niebieskie były lepsze chyba jednak. -
Nati u mnie takie jak ten górny sa przed sama owulacją.
Jak miałam monitoring to to potwierdził. Owu mialam niecałą dobę później, potwierdzone monitoringiem i zajściem w ciążę, także 100%. W tym cyklu co zaszłam miałam taki test w 9dc a w 10 była owu.Nati94 lubi tę wiadomość
2019 💝👶💖
2021 💔
2022 💔💔
2023 💝👶💖
"Wszystkim głosić będę jak dobrotliwie obeszłaś się ze mną 💙" Nowenna Pompejańska -
Babulka wrote:Nati u mnie takie jak ten górny sa przed sama owulacją.
Jak miałam monitoring to to potwierdził. Owu mialam niecałą dobę później, potwierdzone monitoringiem i zajściem w ciążę, także 100%. W tym cyklu co zaszłam miałam taki test w 9dc a w 10 była owu.Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 stycznia 2022, 22:57
-
Powiem Ci, że u mnie te cykle po porodzie były długości 24-29 dni z taką wczesną owulacją 🤷♀️ Teraz mam w 14dc wg owulaków. Bo dopóki się usg nie zrobi to w sumie pewności nie ma. Najwyżej rób dalej i jak będzie drugi pik to popraw 😅2019 💝👶💖
2021 💔
2022 💔💔
2023 💝👶💖
Babulka wrote:Powiem Ci, że u mnie te cykle po porodzie były długości 24-29 dni z taką wczesną owulacją 🤷♀️ Teraz mam w 14dc wg owulaków. Bo dopóki się usg nie zrobi to w sumie pewności nie ma. Najwyżej rób dalej i jak będzie drugi pik to popraw 😅