Poronienie 2021, a ponowne starania
-
WIADOMOŚĆ
-
Tony - baw się świetnie! 😍
Jc94 na początek nie zaczynaj zbyt intensywnie. Organizm wie, kiedy jest dobry czas na dziecko a jeżeli zacznie się od intensywnych ćwiczeń nie pozwoli on na zajście w ciążę. Tak mi były trener mówił. I zrobiliśmy miesiąc roztrenowania i w październiku się udało 😊.
Aneta - powodzenia! Trzymam kciuki! 😊🍀💚Jc94 lubi tę wiadomość
11.2022r., Karol ❤
12.2021r., 8tc 👼 Józef, trisomia 13 🖤
👩🏭 28 l.
👨🔧 26 l.
🏃♀️🧗♀️🏞❤
IG: @czytanki.matki -
Wstawiam zdjęcie, jeśli cokolwiek widzicie 🤷🏼♀️
https://zapodaj.net/7d8a0baaef1a0.jpg.htmlWiadomość wyedytowana przez autora: 27 lutego 2022, 09:45
Babulka lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyPomarańcza wrote:Wstawiam zdjęcie, jeśli cokolwiek widzicie 🤷🏼♀️
https://zapodaj.net/7d8a0baaef1a0.jpg.html
Ogolnie ja cos tam widze ale bardziej polecam facelle paskowe ☺
Trzymam kciuki ✊✊🍀Pomarańcza lubi tę wiadomość
-
Pomarańcza wrote:Wstawiam zdjęcie, jeśli cokolwiek widzicie 🤷🏼♀️
https://zapodaj.net/7d8a0baaef1a0.jpg.html -
Dlatego nie nakręcam się, w poprzedniej ciąży miałam paskowy facelle i była ładna jasna różowa kreska, a to ja nie wiem. Chociaż jak nie byłam w ciąży i robiłam facelle to cienia cienia nie było, ale no nie lubię się dopatrywać, albo jest albo nie ma. A w domu mam jeszcze jeden, taki sam test xd jak okresu nie dostanę to go jutro zrobię, najwyżej we wtorek zrobię inny, o ile już nie będzie wszystko wyjaśnione przez okres 😅
Nati94 lubi tę wiadomość
-
Ja też coś widzę
jak na innym wyjdzie tzn że ciąża
Dziewczyny pierwsze zasłabnięcie po prysznicu i zastrzyku za mną 🥴 Oby to nie była reguła w tej ciąży 🙃2019 💝👶💖
2021 💔
2022 💔💔
2023 💝👶💖
"Wszystkim głosić będę jak dobrotliwie obeszłaś się ze mną 💙" Nowenna Pompejańska -
Hmmm pomarańcza no ja też coś widzę 🧐 oby to było to 🤞
Pomarańcza lubi tę wiadomość
-
Neoparin miałam przy covidzie, męża prosiłam o zastrzyki, bo sama bym nie dała rady 😑 pewnie gdybym musiała to bym dała radę, ale wolałam odwrócić się w inną stronę i zaciskać zęby, bo pieczenie w trakcie wtłaczania było nieprzyjemne ...
-
Pomarańcza wrote:Wstawiam zdjęcie, jeśli cokolwiek widzicie 🤷🏼♀️
https://zapodaj.net/7d8a0baaef1a0.jpg.htmlCórka w 2013 r
Styczeń 2021 ciąża biochemiczna
Sierpień 2021 poronienie zatrzymane w 6 tyg 😥
Luty 2022 poronienie zatrzymane w 12 tyg/14tyg 😥 Antoś💔
Lipiec 2022 ciąża biochemiczna 🙈
Kir-AA
Accofil, heparyna, acard, -
Mnie właśnie nawet nie piecze tylko dość mocno boli i sama igła dość ciężko wchodzi. I potem ciężko to wtloczyc pod ta skórę.
Brakuje tu Blondyny ale wierzę, że musi przeorganizowac siły i wróci do nas. Albo przynajmniej da znać, jak się powiedzie ❤2019 💝👶💖
2021 💔
2022 💔💔
2023 💝👶💖
"Wszystkim głosić będę jak dobrotliwie obeszłaś się ze mną 💙" Nowenna Pompejańska -
Ja wczoraj mega mega dola złapałam, byłam na imprezie, sporej. Tak mnie wszystko denerwowała, muzyka, ludzie tańczą, nawet ja tańczyłam... I ciągle myślałam sobie a 2 tyg temu straciłam Antosia.. Zaczęłam gdybac że 1 dzidziusiowi nie dałam imienia 😥😥😥 znajomi podchodzi pytać się co my tacy smutni. Nikt nic nie wie.
Myślałam że mam już to za sobą, a okazało się ze w ogóle nie mam. Wiem, że beda lepsze dni i gorsze... 😥😥😥😥😥😥Córka w 2013 r
Kir-AA
Nati94 wrote:Babulka, biedna 🥺 przyzwyczaisz się 😙
Ciekawe, co u Blondyny..Córka w 2013 r
Kir-AA
Babulka mam nadzieję, że to pierwsze i ostatnie zasłabnięcie.... O jaaa nie strasz tymi zastrzykami 😢 mnie też to pewnie czeka 🥺🥺🥺🥺
Nasza kochana Blondyna na pewno wróci jak tylko poczuje się lepiej 🤞 -
Babulka wrote:Mnie właśnie nawet nie piecze tylko dość mocno boli i sama igła dość ciężko wchodzi. I potem ciężko to wtloczyc pod ta skórę.
Brakuje tu Blondyny ale wierzę, że musi przeorganizowac siły i wróci do nas. Albo przynajmniej da znać, jak się powiedzie ❤Córka w 2013 r
Kir-AA
Niestety te testy to robią w chuja... mnie nie raz oszukały. Poleć po te zwykle facellki bez tej obudowy