Poronienie 2021, a ponowne starania
-
WIADOMOŚĆ
-
Ja dzisiaj siedzę na badaniach z mamą w Kielcach 200 km od domu, a poza tym zaczyna boleć mnie brzuch jak na okres więc nawet nie zdążę pomyśleć żeby zrobić test
-
Babulka będę nudna ale będzie dobrze zobaczysz ❤️🥰🥰
Przepraszam, ze nie jestem tu taka aktywna jak podczas poronienia. Baaardzo dużo mi pomoglyście, gdyby nie Wy o wiele gorzej wszystko bym przeszła ❤️ Będę tu Was odwiedzać ale co jakiś czas ❤️ Ja czekam na okres a ze staraniami się wstrzymujemy bo jeszcze chce trochę psychicznie i zdrowotnie się podnieśćjeszcze raz BAAARDZO Wam dziękuję ❤️
Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 marca 2022, 13:57
-
Mnie też jest trochę mniej..ale czytam Was czasami..Babulka wciąż trzymam kciuki
Ja za 3 dni testuję, dziś spadek temperatury i ból jajnika, zaczyna wyglądać to obiecująco ale różnie może być. Mam nadzieję, że w razie czego covid nie zaszkodzi, już nie mam objawów -
Ani0nka wrote:Babulka będę nudna ale będzie dobrze zobaczysz ❤️🥰🥰
Przepraszam, ze nie jestem tu taka aktywna jak podczas poronienia. Baaardzo dużo mi pomoglyście, gdyby nie Wy o wiele gorzej wszystko bym przeszła ❤️ Będę tu Was odwiedzać ale co jakiś czas ❤️ Ja czekam na okres a ze staraniami się wstrzymujemy bo jeszcze chce trochę psychicznie i zdrowotnie się podnieśćjeszcze raz BAAARDZO Wam dziękuję ❤️
Rozumiem Cie doskonale, moim oparciem też jesteście... Chociaż na razie staranie mam tylko w głowie... Chciałabym już od maja zacząć.. Mega bym chciała....
Ale tak na prawdę nie ma dla mnie miejsca na forum teraz, czuję że nigdzie nie pasuje... Tu mi dobrze póki co ♥️
Chociaż zaraz wszystkie się wykruszą.. I dobrze zachodźcie w ciążę i idzcie sobie stad 🙊🙊
Córka w 2013 r
Styczeń 2021 ciąża biochemiczna
Sierpień 2021 poronienie zatrzymane w 6 tyg 😥
Luty 2022 poronienie zatrzymane w 12 tyg/14tyg 😥 Antoś💔
Lipiec 2022 ciąża biochemiczna 🙈
Kir-AA
Accofil, heparyna, acard, -
Mi tu też dobrze. Na wątkach miesięcznych jest za dużo nakręcania się analizowanie i szukanie objawów na siłę już nie jest dla mnie teraz już staram się podchodzić na zimno
Karoola, Ani0nka, czarneniebo, Babulka, Susannah lubią tę wiadomość
-
Ani0nka powodzonka! 😁
Nati94 a z dzieciakami też już lepiej? 😊
Mi tu dobrze, nigdzie nie idę 😂.
Jednorożec89 o to, to.
Nie ukrywam, że mam wykres ciążowy ale do testowania podchodzę na luzie. Dziś mam cycki flaki w porównaniu z wczoraj, są nabrzmiałe ale mniej, dlatego się na nic nie nastawiam. Nawet więcej - zdziwię się jak wyjdą dwie kreski 😂. Bardziej jestem za betą w labie i pewnie skoczę na nią w poniedziałek, aby mieć czystą głowę i działać dalej 😉.11.2022r., Karol ❤
12.2021r., 8tc 👼 Józef, trisomia 13 🖤
👩🏭 28 l.
👨🔧 26 l.
🏃♀️🧗♀️🏞❤
IG: @czytanki.matki -
Ja mam mieć @ za pięć dni 10 marca jak się nie pojawi to robię test 13 mam nie zwlekać za długo bo po pozytywnym teście wjeżdża dupek ale podobnie jak Ty Dżasta zdziwię się jak nie przyjdzie już mnie boli brzuch okresowo wiec na pewno będzie
-
Ultra-Dżasta wrote:Ani0nka powodzonka! 😁
Jednorożec89 o to, to.
Nie ukrywam, że mam wykres ciążowy ale do testowania podchodzę na luzie. Dziś mam cycki flaki w porównaniu z wczoraj, są nabrzmiałe ale mniej, dlatego się na nic nie nastawiam. Nawet więcej - zdziwię się jak wyjdą dwie kreski 😂. Bardziej jestem za betą w labie i pewnie skoczę na nią w poniedziałek, aby mieć czystą głowę i działać dalej 😉. -
Ultra-Dżasta wrote:Ani0nka powodzonka! 😁
Jednorożec89 o to, to.
Nie ukrywam, że mam wykres ciążowy ale do testowania podchodzę na luzie. Dziś mam cycki flaki w porównaniu z wczoraj, są nabrzmiałe ale mniej, dlatego się na nic nie nastawiam. Nawet więcej - zdziwię się jak wyjdą dwie kreski 😂. Bardziej jestem za betą w labie i pewnie skoczę na nią w poniedziałek, aby mieć czystą głowę i działać dalej 😉. -
Cześć dziewczyny, witam się z NL, wczoraj wróciliśmy z urlopu.
Ale tutaj spokojnie, myślałam, że będzie dużo nadrabiania, a jednak nie 🙈 widzę, że część osób pomalutku opuszcza wątek, mi tutaj dobrze i chociaż nie zawsze się udzielam to czytam na bierząco i czekam na dobre wieści tutaj 💛
Jutro mój pierwszy dzień w nowej pracy, proszę o pół kciuka, bym dobrze zaczęła, bo nie lubię nowych miejsc 😳
Miłego popołudnia wszystkim życzę.Trombofilia
Rozjechane cytokiny
Cross match 29,9%, allo mlr 0%
Od 01/2021 starania naturalne
11/2021 poronienie zatrzymane 9/12 tc 💔
Od 2023 starania w klinice
🔸 5 x stymulacja
🔸 3 x IUI
🔸 IVF: 03/2024, mamy 18 ❄️
Ryzyko OHSS, transfer odroczony
14/05 (N) I FET ❄️ cb ?
15/06 (N) II FET ❄️ cb 💔
13/08 (S) III FET ❄️ 5/7 tc 💔
30/12 (S) IV FET ❄️ nieudany (prograf+encorton)
02/04 histeroskopia, przewlekłe zapalenie endometrium (Doxycyklina+Metronidazol), adenomioza
09/06 (S) V FET ❄️
6 dpt ⏸️ zostań z nami 🌈🍀
17 dpt bhcg 5633
24 dpt CRL 5,7 mm i bijące ❤️
7+0 CRL 8,1 mm i ❤️
9+6 CRL 2,91 cm bobisia 🥹
-
jo_ana wrote:Cześć dziewczyny, witam się z NL, wczoraj wróciliśmy z urlopu.
Ale tutaj spokojnie, myślałam, że będzie dużo nadrabiania, a jednak nie 🙈 widzę, że część osób pomalutku opuszcza wątek, mi tutaj dobrze i chociaż nie zawsze się udzielam to czytam na bierząco i czekam na dobre wieści tutaj 💛
Jutro mój pierwszy dzień w nowej pracy, proszę o pół kciuka, bym dobrze zaczęła, bo nie lubię nowych miejsc 😳
Miłego popołudnia wszystkim życzę.
Ja nową pracę zaczynałam miesiąc temu, zmieniłam po ponad 8 latach , tez sie bałam. A jest dobrze.
jo_ana lubi tę wiadomość
-
Ja też podczytuję Was codziennie, ale przez ostatni tydzień wietrzyłam głowę i próbowałam się skupić na innych rzeczach więc się też nie udzielałam.
Aktualnie próbuję złapać owulację (pierwszy raz w życiu robię testy owulacyjne), ale słabo to wychodzi. 🙈 Chciałam wiedzieć czy już mi się cykl unormował, bo od przyszłego zamierzamy zacząć starania. Zdążyłam już wyleczyć wszystkie zęby, usunąć ósemki, zrobić cytologię i wymazy na bakterie (czekam na wyniki). Jeszcze mam skierowanie na biopsję guza na tarczycy i chcę sprawdzić kilka rzeczy z krwi. Mam nadzieję, że już nic mnie nie zaskoczy i od przyszłego cyklu będziemy mogli działać.
jo_ana trzymam kciuki za nową pracę, na pewno będzie dobrze, odwagi. 😊jo_ana lubi tę wiadomość
-
jo_ana kciuki! 😊
Akataa - raz w życiu miałam cykl z owulakami i kosztowało mnie to więcej stresu niż było warte 😂. Dla świeżaczek ClearBlue jest dobre 😉.
U mnie nic nowego, wyszedł negatyw (po godzinie wyszła druga kreska, więc i tak nieważne) . Dla spokoju podjadę jeszcze jutro na betę, choć nie wiem czy jest sens. Żadnych objawów, wielkie nic. Czekam na okres i działamy dalej 😁.jo_ana lubi tę wiadomość
11.2022r., Karol ❤
12.2021r., 8tc 👼 Józef, trisomia 13 🖤
👩🏭 28 l.
👨🔧 26 l.
🏃♀️🧗♀️🏞❤
IG: @czytanki.matki -
Ultra-Dżasta wrote:jo_ana kciuki! 😊
Akataa - raz w życiu miałam cykl z owulakami i kosztowało mnie to więcej stresu niż było warte 😂. Dla świeżaczek ClearBlue jest dobre 😉.
U mnie nic nowego, wyszedł negatyw (po godzinie wyszła druga kreska, więc i tak nieważne) . Dla spokoju podjadę jeszcze jutro na betę, choć nie wiem czy jest sens. Żadnych objawów, wielkie nic. Czekam na okres i działamy dalej 😁.
Ja mam monitorek owulacyjny clearblue ale u mnie kompletnie się nie sprawdził bo w cylku w którym zaszła w ciąże z Jasiem wyznaczył mi owulacje na 17 dc gdzie naprawdę była w dniu spodziewanej miesiączki gdybym go słuchała i odpuściła to bym wtedy w ciąże nie zaszła.
Mnie ogólnie te testy u wykresy mega stresuja chociaż miałam czas że byłam w to mocno wkręcona i w różne suple teżWiadomość wyedytowana przez autora: 6 marca 2022, 20:57