Poronienie 2021, a ponowne starania
-
WIADOMOŚĆ
-
Ja tez Wam życzę wszystkiego co najlepsze!
❤️❤️❤️
10 marca powinnam dostać okres a dziś miałam takie brązowe plamienie rano. Czy tez tak miałyście czy od razu krew Was przywitała? -
Ja mam śluz mega mega galerowaty, w sumie jak białko kurze czyli owulacyjny ale taki aż sztywny... I jeszcze brunatny po poronieniu.. Mam nadzieję że już przyjdzie ta cholerna miesiaczka i można będzie coś działać...
W czw mam tą wizytę u Paśnika, chciałabym żeby już coś zalecił i woogle... A pewnie zaleci badania i do kolejnej wizyty... A ja już mam potrzebę działania jak najszybciej
..
Ciekawe ile to wszystko potrwaCórka w 2013 r
Styczeń 2021 ciąża biochemiczna
Sierpień 2021 poronienie zatrzymane w 6 tyg 😥
Luty 2022 poronienie zatrzymane w 12 tyg/14tyg 😥 Antoś💔
Lipiec 2022 ciąża biochemiczna 🙈
Kir-AA
Accofil, heparyna, acard, -
Anionka ja całą pierwszą miesiączkę miałam bardzo skąpą.
Karoola rozumiem. Też tak miałam, że chciałam mieć wszystko natychmiast przebadane i ogarnięte, niczym innym się nie zajmowałam bezpośrednio po poronieniu.2019 💝👶💖
2021 💔
2022 💔💔
2023 💝👶💖
"Wszystkim głosić będę jak dobrotliwie obeszłaś się ze mną 💙" Nowenna Pompejańska -
U mnie też miesiączka po poronieniu bardzo skąpa.Diagnoza: ciężki czynnik męski (90% nieruchomych plemników, wysoki stres oksydacyjny, pogarszająca się ilość).
I procedura: 1 zarodek 4CC, beta 0.
II procedura:
I transfer 4aa: poronienie zatrzymane
II transfer 4aa: jesteśmy razem! 👨👩👦
III transfer 4aa: 7dpt: 101, 9dpt: 282
Czeka na nas ❄ -
Hmmmm Oki to czekam bo jeszcze żywej krwi nie miałam ale już testy ciążowe praktycznie białe wiec o tyle dobrze
-
Babulka wrote:Praktycznie białe..? 🧐🤔
Czyli, że co? 😉😁
Nie powinno się zaczynać starać przed betą zero. Ja też robiłam testy ciążowe, żeby sprawdzić spadek bety i też czekałam aż będzie prawie biały. Lepiej zapłacić 5 zł za test nic 45 zł za badania.Ani0nka lubi tę wiadomość
Diagnoza: ciężki czynnik męski (90% nieruchomych plemników, wysoki stres oksydacyjny, pogarszająca się ilość).
I procedura: 1 zarodek 4CC, beta 0.
II procedura:
I transfer 4aa: poronienie zatrzymane
II transfer 4aa: jesteśmy razem! 👨👩👦
III transfer 4aa: 7dpt: 101, 9dpt: 282
Czeka na nas ❄ -
Czyli ze beta już bliska zeru, 2 tyg temu był jeszcze cień 😄 ale ja sobie sama daje dopiero start od maja. Tak by się tez psychicznie zregenerować
-
Może i ja zrobię testy... Ale to może za tydzień gdzieś..
Gin mi kazał zrobić ft4 ft3 tsh i potas ponownie w okolicach miesiaczki
Dzisiaj zaczęłam brać sama z siebie acard 75, mam nadzieję że nie zaszkodzi... Ale już się doczekać nie mogłam aż ktoś mi go zaleci 😂😂😂 czy wy też takie niecierpliwe?Córka w 2013 r
Styczeń 2021 ciąża biochemiczna
Sierpień 2021 poronienie zatrzymane w 6 tyg 😥
Luty 2022 poronienie zatrzymane w 12 tyg/14tyg 😥 Antoś💔
Lipiec 2022 ciąża biochemiczna 🙈
Kir-AA
Accofil, heparyna, acard, -
Ani0nka ja mam brązowe plamienia po poronieniu na początku myślałam, że to @, ale nie, bo to za skąpe i to było tydzień przed @ ciągle plamienie i dopiero krew... No i do dzisiaj tak mam 😐 mam nadzieję, że Tobie się zaraz rozkręci.
Karoola tak ja bardzo byłam niecierpliwa....bardzo chciałam już.Niestety zawsze coś się działo i nie mogliśmy się starać..Teraz już mi tak nie zależy😔 ten cykl odpuszczam, bardzo chciałabym wrócić do normalnej @, bez tych żadnych plamien przed. -
Ja rano jeszcze powtórzę test ale bez przekonania..jest wcześnie ale co z tego, jeśli zawsze w tym dniu max były II.
Jutro do pracy po izolacji, to wreszcie zajmę głowę. No i mamy teraz dużo planów, musimy naprawić ogrodzenie, bo wiatr nam rozwalił(ale stawialiśmy po wprowadzeniu takie bardziej tymczasowe), przestawić basen 🙈 i zaplanować warzywnik ♥️
A na kolację mąż zamówił burgery i fryty, to humor się poprawił ♥️ ściskam Was dziewczyny i dziękuję, że byłyście i jesteście, siła jest kobietą i po nas to widać ♥️ a i życzę Nam wszystkim spokoju, spokojnej przyszłości bez strachu o wiele aspektówBabulka, czarneniebo, Akataa lubią tę wiadomość
-
A dobra bo mi się ubzdurało, że Anionce już beta zeszła i że to "nowe" i pytam się ja co to ma znaczyć, że praktycznie białe 😂😂😂 RIP mój mózg 😆
Moja wizyta w czwartek ale będzie raczej tylko pęcherzyk, może z żółtkiem. To będzie 5+3 i przy tych poziomach bet na pewno nie będzie zarodka. Muszę mieć wcześniejszą wizytę, bo mam leki na podtrzymanie, więc gin chce mieć pewność, że pęcherzyk jest w macicy a nie gdzie indziej. "Ciekawsza" będzie ta wizyta, na której ma być już serduszko, dla mnie trauma, bo poprzednio na niej wszystko się skończyło.
Klucie idzie dobrze. Nie powiem, żeby to był totalny luz, ale stosując rady Nati i Pomarańczy idzie spoko. Tylko mam kropki na brzuchuOgólnie nie ma się czego bać.
Ani0nka, czarneniebo, Nati94, Dina lubią tę wiadomość
2019 💝👶💖
2021 💔
2022 💔💔
2023 💝👶💖
"Wszystkim głosić będę jak dobrotliwie obeszłaś się ze mną 💙" Nowenna Pompejańska -
A ja, dziewczyny, bardzo nieśmiało melduję się z ⏸😭. Tylko robiłam pinka a one mogą fałszować, więc jutro polecę na betę... Powiem Wam, że to dziwne uczucie, różne myśli mi chodzą po głowie 😵.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 marca 2022, 06:38
jo_ana, Ani0nka, Jednorożec89, czarneniebo, Babulka, Karoola, Akataa, Susannah, Ivanka93, Pomarańcza lubią tę wiadomość
11.2022r., Karol ❤
12.2021r., 8tc 👼 Józef, trisomia 13 🖤
👩🏭 28 l.
👨🔧 26 l.
🏃♀️🧗♀️🏞❤
IG: @czytanki.matki -
Ultra trzymam kciuki za betę 🤞🏻 Ale piękny poranek 😍Adenomioza podsluzówkowa
Trombofilia
Rozjechane cytokiny
Cross match 29,9%, allo mlr 0%
Przewlekle zapalenie endometrium 5/10
Od 01/2021 starania naturalne
11/2021 poronienie zatrzymane 9/12 tc 💔
Od 2023 starania w klinice
🔸 5 x stymulacja
🔸 3 x IUI
🔸 IVF: 03/2024, mamy 18 ❄️
Ryzyko OHSS, transfer odroczony
14/05 (N) I FET ❄️ cb ?
15/06 (N) II FET ❄️ cb 💔
13/08 (S) III FET ❄️ 5/7 tc 💔
30/12 (S) IV FET ❄️ nieudany (prograf+encorton)
09/06 (S) V FET
🔜 sztuczna menopauza -
Ultra💖💞💟💝👍👏🎉🎇🎊🎆🎈🎁Dawniej Biedrona89
11.2021- puste jajo płodowe 💔
17.07.2018 - Franio 💙💙
17.04.2021 - Jaś 💙💙
Kwas foliowy, Wit D3
Morfologia nasienia - ✅
HyCoSy - oba jajowodu drożne
Histeroskopia - stan zapalny i mikropolipowatość endometrium
Lipiec 2024 Wracamy do starań 😊 lametta+Ovitrelle+luteina
"Póki Bóg nie raczy odsłonić przyszłości ludzkiej, cała ludzka mądrość będzie się mieścić w tych paru słowach: Czekać i nie tracić nadziei!" A.Dumas -
Ultra-Dżasta wrote:A ja, dziewczyny, bardzo nieśmiało melduję się z ⏸😭. Tylko robiłam pinka a one mogą fałszować, więc jutro polecę na betę... Powiem Wam, że to dziwne uczucie, różne myśli mi chodzą po głowie 😵.