Pusty pęcherzyk
-
WIADOMOŚĆ
-
Dziewczyny proszę polubcie moje pytanie do eksperta. W dziale "Diagnostyka i leczenie niepłodności". Tytuł: Trzy poronienia. Szanse na kolejne dziecko. Będę bardzo wdzięczna. W pierwszej kolejności lekarz odpowiada na te pytania, które mają najwięcej polubień!
Tutaj link do pytania:
https://ovufriend.pl/forum/pytania-do-eksperta-diagnostyka-i-leczenie-nieplodnosci/trzy-poronienia-szansa-na-kolejne-dziecko,5738.html
05.11.2015 Mój mały chłopczyk ❤
15.07.2014 DWA ANIOŁKI [*] [*] - 11 tc.
29.10.2014 biochemiczna
31.12.2014 pusty pęcherzyk
Jeśli masz zamiar w coś wątpić, to zacznij wątpić w swoje ograniczenia -
witam ja właśnie jestem po łyżeczkowaniu pustego pęcherzyka ....po teście ciążowym odczekałam tydzień i poleciałam do gin na USG pęcherzyka mały jeszcze i nic w nim nie było 4 tydzień i kilka dni kolejne USG szłam z nadzieją bo miałam dolegliwości iście ciążowe 6t4d i okazało się że nic nie ma zamarłam łzy mi poleciały z żalu że nie ma maluszka skierowanie na łyżeczkowanie niestety nie przyjęli mnie w szpitalu stwierdził lekarz dyżurujący że może za wcześnie i poczekać .... ale poleciałam do innego gina na USG w szpitalu no i potwierdził diagnozę 7t2d nic nie ma skierował do siebie na oddział za kilka dni kolejne USG trzeba usuwać bo jednak nic nie ma zresztą już nie miałam nadziei bo to dobry lekarz wie co widzi no i wczoraj się wszystko zakończyło "puste jajo płodowe z zaśniadem nie-groniastym" na temat starań nic nie powiedział kiedy mogę po poprzednim poronieniu powiedział że to sprawa indywidualna że jak cykle wrócą do normy mogę się starać . więc zaczęłam starania i po 1,5 roku się udało .... kolejne poronienie . Jestem gotowa ale się boje poczekam sama nie ma pośpiechu .
......................................................................................
Oskarek i Olivierek [*][*] 17tc 11.08.13r
puste jajo 8tc 29.03.15r
-
nick nieaktualnySylika wrote:witam ja właśnie jestem po łyżeczkowaniu pustego pęcherzyka ....po teście ciążowym odczekałam tydzień i poleciałam do gin na USG pęcherzyka mały jeszcze i nic w nim nie było 4 tydzień i kilka dni kolejne USG szłam z nadzieją bo miałam dolegliwości iście ciążowe 6t4d i okazało się że nic nie ma zamarłam łzy mi poleciały z żalu że nie ma maluszka skierowanie na łyżeczkowanie niestety nie przyjęli mnie w szpitalu stwierdził lekarz dyżurujący że może za wcześnie i poczekać .... ale poleciałam do innego gina na USG w szpitalu no i potwierdził diagnozę 7t2d nic nie ma skierował do siebie na oddział za kilka dni kolejne USG trzeba usuwać bo jednak nic nie ma zresztą już nie miałam nadziei bo to dobry lekarz wie co widzi no i wczoraj się wszystko zakończyło "puste jajo płodowe z zaśniadem nie-groniastym" na temat starań nic nie powiedział kiedy mogę po poprzednim poronieniu powiedział że to sprawa indywidualna że jak cykle wrócą do normy mogę się starać . więc zaczęłam starania i po 1,5 roku się udało .... kolejne poronienie . Jestem gotowa ale się boje poczekam sama nie ma pośpiechu .
......................................................................................
Oskarek i Olivierek [*][*] 17tc 11.08.13r
puste jajo 8tc 29.03.15r -
Sylika tak bardzo mi przykro! Przytulam Cię bardzo mocno! Trzeba wierzyć, że będzie jeszcze dobrze! Dziewczyny na aktywnych na forum wątkach naprawdę dają siłę. My rozumiemy przez co przechodzisz i co czujesz. Zapraszam Cię serdecznie!
-