Starania po poronieniu 2025
-
WIADOMOŚĆ
-
Dziewczyny, chciałabym Wam życzyć wszystkiego co dla Was najlepsze. Abyście w przyszłym roku o tej porze miały przy sobie, bądź pod swym sercem, ukochany, wyczekany mały cud ⭐️✨
Arisia, Flora96, Cień, Daisy1 lubią tę wiadomość
👩🏻 93 👦🏻 92 👶 22
Mięśniak macicy, PCOS, Pai-1 hetero
2025r. - powrót do starań o rodzeństwo 🍀
2cs- 8tc poronienie zatrzymane 6+2 💔 09.2025r.
12.2025r. wracamy do starań 💪
✨23.08.2022r. F 🩵 🌈
2021r. - 2x 5tc 💔 -
Laurelli wrote:Witajcie dziewczyny 😘
Tak się ciszę za przyszłe mamusie które tu się pojawiają. I życzę Wam tak nudnych ciąż żeby tylko na głowie było liczenie ile śpioszków i pieluszek potrzeba.
I trzymam kciuki za te które czekają na testowanie, każdy dzień wtedy dłuży się niemiłosiernie.
I oczywiście wspieram myślą te które czekają na kolejne badania, leczenie i muszą odczekać czas do starań, tak jak i my.
Ciężkie to bardzo, jak wiecie byłam w podróży i zwiedziłam trochę miejsc i widziałam tyle par z maleństwami w podróży i co nóż mówiłam mojemu małżonkowi że nie mogę się doczekać jak będzie tatą. Pragnę tego jeszcze bardziej.
Chwilę się nie odzywałam, ale co kilka dnia nadrabiałam co U Was 🥹
Ja jutro mam wizytę u gin. tu u siebie na miejscu i zobaczymy jak lekarz to wszystko widzi na przyszłość z moim poronieniem i czy będą chętni na dalszą diagnostykę czy zabezpieczy mnie poprostu lekami, czy powie starać się i nie przejmować.
Liczę na coś dobrego ✨
W sumie specjalnie umawiałam to przed świętami żeby wiedzieć na czym stoimy.
Ps. A tak to jedno się przekonałam, wolę Europę niż Azję, tego jestem pewna!
I cieszę się na święta bardzo 🎄
Hej, jak po wizycie u gina,dał zielone światło, jakieś wskazówki lub plan?
Dziękuję za piękne słowa i cudowne życzenia. Każda z nas jakiś czas temu wspominała o zdjęciach z brzuszkiem przy choince, a kto wie — może za rok będą to już zdjęcia z maleństwem przy choince.
Ps. Ja też wolę Europę.Wiadomość wyedytowana przez autora: Dzisiaj, 17:52
🌸 1982 | 🦋 Hashi | 🌺 Endo/Adeno | 🧪 AMH 0,34
🧬 MTHFR C677T (het.) | PAI-1 4G/5G (het.)
💉 IVF od 2019: 8 IVF/ICSI (7 stym. + 1 AZ), niska odpowiedź(1 pęch., często 0 oocytów), ET/KET 2-dniowe → ✖, MZ 2024 → 2× cb, AZ VI’25 → ciąża → poronienie 8 tc 🤍
🏥 Bocian W-wa | Novum (2019–2024) -
Olcykowa wrote:Dziewczyny, chciałabym Wam życzyć wszystkiego co dla Was najlepsze. Abyście w przyszłym roku o tej porze miały przy sobie, bądź pod swym sercem, ukochany, wyczekany mały cud ⭐️✨
Oby się spełniło. Piękne marzenie ❤️ I nasze świąteczne przyszłe bobaski.Wiadomość wyedytowana przez autora: Dzisiaj, 18:42
🌸 1982 | 🦋 Hashi | 🌺 Endo/Adeno | 🧪 AMH 0,34
🧬 MTHFR C677T (het.) | PAI-1 4G/5G (het.)
💉 IVF od 2019: 8 IVF/ICSI (7 stym. + 1 AZ), niska odpowiedź(1 pęch., często 0 oocytów), ET/KET 2-dniowe → ✖, MZ 2024 → 2× cb, AZ VI’25 → ciąża → poronienie 8 tc 🤍
🏥 Bocian W-wa | Novum (2019–2024) -
Z GŁOWĄ O SUPLEMENTACH