W oczekiwaniu na starania - lato/jesień 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
Ja już świruję... Dziś miałam wolne i spałam do czternastej, czuję się taka zmęczona jak wtedy kiedy byłam w ciąży. I brzuch też mnie tak pobolewa jak na początku tamtej ciąży. Wiem że szanse na to że zaszłam są praktycznie równe zero ale niepokoje się...
zaraz minie 5 tygodni a @ ani widu ani słychu
Kochamy Cię maleństwo
13.06.2015
Kochamy i tęsknimy... -
Ja juz robiłam bo objawy tez mam ciążowe. Zrób test będziesz mieć pewność.ja dziś nawet na becie byłam. Oczywiście 0,7 wiec ciąży brak. Okres przychodzi od 4-6 tygodni także się nie martwWojtuś ur. 12.11.2016 r. Cc
Kornelia ur. 21.07.2019 r. Sn
Moje największe szczęścia
4 Aniołki -
Mi wyszły negatywne i beta tez wiec ja się nie martwię ze mnie niedokladnie wyczyścili. Spokojnie, zrób test, jak Ci wyjdzie pozytywny to idź na betę. @ pewnie niedługo przyjdzie. A jak długie miałaś cykle przez poronieniem?Wojtuś ur. 12.11.2016 r. Cc
4 Aniołki -
mnie 33 bo zabieg miałam 15.06. Dziewczyny pisały, ze po 39 dostawały to się nie martw. Ja też już bym chciała bo starać się chcę już o dziecko a dopóki ta wredota nie przyjdzie to nic z tego poza tym te badania wszystkie też po @. Strasznie mnie to wszystko uczy cierpliwości.Wojtuś ur. 12.11.2016 r. Cc
4 Aniołki -
pucek ja bym ci radziła zrób test ciążowy. Jak by wyszedł pozytywnie to migiem do lekarza bo wtedy obcje 2 - albo dzidzi albo coś ci tam zostało. Nie strasze ale dla świętego spokoju test możesz sobie zrobić. Jak ci wyjdzie negatyw to dobrze, potem wystarczy czekać na @
Wiaterek lubi tę wiadomość
Krzyś [*] 38tc 13.01.2015 - maleńka duszyczka a brakuje tak wiele... -
Ale na dzidzi to raczej nie liczę, bo sie zabezpieczaliśmy i w zasadzie tylko raz po całości się kochaliśmy bez zabezpieczenia, ale nie sadze zebym miala dni plodne wtedy. W ogóle nie sądzę żebym miała owulację w tym cyklu....
Kochamy Cię maleństwo
13.06.2015
Kochamy i tęsknimy... -
No i zrobiłam... Nie wiem czy to moja schiza ale wydaje mi się ze widzę bledziusienka deuga kreskę... Test robiłam przed chwila czyli nie z porannego moczu a tak o po prostu. Myślicie ze to po poprzedniej ciąży?
Kochamy Cię maleństwo
13.06.2015
Kochamy i tęsknimy... -
Mąż akurat dzwonil jak robiłam i powiedziałam mu ze negatywny. Odlozylam sluchawke, patrzę, a atm pojawia się druga kreska... Ale to chyba niemożliwe żebym tak szybko zaszla... Mierzylam tempke i nie widac bylo owulacji...
Kochamy Cię maleństwo
13.06.2015
Kochamy i tęsknimy... -
Może to pozostałość po poronieniu. Ale skoro coś test pokazał to na razie @ nie dostaniesz. Żeby @ miała przyjść beta musi spaść do zera. Dobrze by było żebyś się po weekendzie wybrała na betę
Krzyś [*] 38tc 13.01.2015 - maleńka duszyczka a brakuje tak wiele... -
Poczekam jeszcze weekend i jak @ się nie pojawi to zrobię jeszcze jeden test i betę. Ale straciłam chęć na to wszystko odkąd M. powiedział, że nie cieszyłby się z tego jakby się okazało że jestem w ciąży, bo że to za szybko.
Kochamy Cię maleństwo
13.06.2015
Kochamy i tęsknimy...