Wrześnióweczki to fajnę dupeczki :)
-
WIADOMOŚĆ
-
A ja juz wracam z poznania. Pociąg tak zaladowany ze juz chyba nawet mijsc stojących nie ma. Oczywiście nikt z własnej woli mi nie ustąpił miejsca, ale znalazłam sobie takie oznaczone ze dla ciężarnych no i pan wyjścia nie miał :p
Renia7910, niezapominajka, Stópka lubią tę wiadomość
Kochamy Cię maleństwo
13.06.2015
Kochamy i tęsknimy... -
nick nieaktualny
Dziękuję kochane ,co ja bym bez was zrobiła.
Mąż uparł się i na siłę chce mi wmówić ,ze mój stan to moja wina i sama się nakręcam.
Reniu życzę szalonej zabawy do białego rana!!!
Ja dziś tylko na sekundę na forum wiec tylko przesyłam wam moc buziakow i miłego wieczoru życzę.
Michaś ♡ [ * ] 04.06.2014katarzyna_d, Renia7910, monilia84 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Reniu baw sie dobrze
Mój mężuś już grzecznie śpi ale faceci mają sie dobrze, przeziebiony i na filmie mu sie przysnęło ciekawe czemu ja sobie tak nie mogłam zasnąć he he pewnie dlatego że wiem że bajke ogląda Dusia i nie moge sobie na takie szaleństwo pozwolicAgnieszka0812, Renia7910 lubią tę wiadomość
Wikusia Aniołek 26.02.2015 [*] 27tc
-
Hej hej dziewczyny! Ja też wczoraj byłam na imprezie, ale chyba już za stara jestem. Pachwiny i miednica bolą, chodzę jak pingwin i głowa pęka
Miłej niedzieli!monilia84, s1985, Renia7910 lubią tę wiadomość
Franio 2008
Wojtuś 2010
Ania 2016
Aniołek 11tc 10.04.15 -
nick nieaktualnyHey ja coś dobudzić się nie mogę. Wróciłam o 5, fajnie było dostałam kajdanki i piórka i podwiązki a J aż skręca żeby się dowiedzieć gdzie byłam co robiłam
kehlana_miyu, Wiaterek, Agnieszka0812, monilia84, chomiczka, Stópka, katarzyna_d lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Renia dziewczyny mają rację, mała tajemnica odnośnie wczorajszego wieczoru dobrze mu zrobi
niezapominajka, Renia7910, pełna_nadziei, katarzyna_d lubią tę wiadomość
Stópka
Aniołek [*] 04.07.2015 r.
Aniołek [*| 15.03.2016 r.
Mutacja MTHFR C677T, A1298C. -
nick nieaktualnyNiech żyją poniedziałki. Wstałam o 4.30, zorientowałam się ze nie mam spodni wyprasowanych, więc w biegu prasowałam spodnie, prostowałam włosy,karmiłam kota, robiłam kawę, ufff zdążyłam. Wybiegłam z domu i od razu wyhamowałam bo na zewnątrz lodowisko - odwilż i marznący deszcz. Na autobus zdążyłam w,ostatniej chwili, wsiadłam i zorientowałam się że nie wzięłam karty do wejścia do pracy. Więc czeka mnie jeszcze ubłaganie ochroniarza żeby mnie wpuścił
Aaa - i jeszcze jedno - test negatywny.Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 stycznia 2016, 05:31
-
No I dupa ja wierze,ze to jeszcze za wczesniej poprostu,ja w 11 i 12 mialam 1 kreske a w 14 piekne dwie,wiec czekamy dalej
Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 stycznia 2016, 08:00
Renia7910 lubi tę wiadomość
cykl pp.Udalo sie Zosia
wkoncu z nami 16.04.2016
-
nick nieaktualnyNiby nadzieja jeszcze jest, ale się nie łudzę, niby dlaczego miałoby się teraz udać skoro przez ostatnie 8 miesięcy się nie udawało... W sumie rozczarowanie przeżywam już od 1,5 roku, poza krótką przerwą na Tadzia, który też był chory skoro go z nami nie ma. Nie chcę się nakręcać ale jestem zmęczona. Do tego stopnia że już J o tym powiedziałam. Zmęczona staraniami, nadzieją i wyczekiwaniem na cud. J stwierdził że woli takie czekanie niż gdybym miała np. 3 razy poronić. Problem w tym że to się przecież może zdarzyć. Im dłuższe starania tym większe ryzyko poronienia.
-
Renia7910 wrote:Niby nadzieja jeszcze jest, ale się nie łudzę, niby dlaczego miałoby się teraz udać skoro przez ostatnie 8 miesięcy się nie udawało... W sumie rozczarowanie przeżywam już od 1,5 roku, poza krótką przerwą na Tadzia, który też był chory skoro go z nami nie ma. Nie chcę się nakręcać ale jestem zmęczona. Do tego stopnia że już J o tym powiedziałam. Zmęczona staraniami, nadzieją i wyczekiwaniem na cud. J stwierdził że woli takie czekanie niż gdybym miała np. 3 razy poronić. Problem w tym że to się przecież może zdarzyć. Im dłuższe starania tym większe ryzyko poronienia.
Może łatwo mi się mówi, ale skupiaj się na swoich założeniach, a efekty muszą przyjść. Oby szybciej,niż później.
Trzymam kciuki!