X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Poronienie Zaczynamy- pocztakujace wracaja do staran od Nowego Roku
Odpowiedz

Zaczynamy- pocztakujace wracaja do staran od Nowego Roku

Oceń ten wątek:
  • Lili30 Autorytet

Wysłany: 25 marca 2015, 13:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A co z Mamą Martynki? Umkneło mi coś czy dawno się nie odzywała?

3 Aniołki w niebie
    atdc6iye40ls1crt.png
  • Lili30 Autorytet

Wysłany: 25 marca 2015, 13:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No nie nic mi nie umkneło ostatnia aktywność była 28 lutego...

3 Aniołki w niebie
    atdc6iye40ls1crt.png
  • Mysia 15 Autorytet

Wysłany: 25 marca 2015, 14:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Też myślę o Mamie Martynki. Martwię się o nią. Nawet suwaczek ciążowy jej nie działa
    :(

Maja nasz kochany Groszek 20 tc 23.12.2014 [*] Tak ciężko dalej żyć.
    zem32n0alr3vfj1n.png
    iv09cwa14ccjvtbo.png

• majeczka8 Autorytet

Wysłany: 25 marca 2015, 15:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hey dziewczynki jak dzis ok sie czuje tylko zla jestem jak osa oczywiscie nie wiem dlaczego to pewnie hormony ;-)

Gonia dobrze ze puscilas wiazanke dla tesciowej nastepnym razem bedzie cicho ;P

Mama Martnki nie oddzywa sie ale tez kilka dziewczynek nie pisZe oby to bylo tylko przesilenie wiosenne
    Zauwazylam ze nie ma aleksandry rowniez..

I bede szczesliwa chocbym miala sobie to szczescie narysowac!
    0r13dma.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 25 marca 2015, 15:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej kochane co się dzieje tak mało dziewczyn się odzywa reszta nie daje znaku życia :(

A teściowa mnie przeprosiła za to że odradzała nam dziecka no cusz nalezało jej się ale za te zjebki teściowej mój mąż strzelil focha no nic udobrucham go i zaczynamy starania ;)

jangwa_maua lubi tę wiadomość

• kehlana_miyu Autorytet

Wysłany: 25 marca 2015, 15:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wygląda na to, że Aleksandra skasowała konto, może postanowiła wrzucić na luz po ostatnim rozczarowaniu.

Kejt robi sobie urlop od ovu.

Rachele, a co z Tobą, słońce? Widzę, że komentujesz pod wykresami, ale do nas coś ostatnio nie zaglądasz? Wszystko w porządku?

961l9vvj59du8plj.png
    961lk6nlda9uyhvb.png
    5tc [*] 04.2015
    10tc [*] 01.2015
  • Tulisia Autorytet

Wysłany: 25 marca 2015, 16:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Może niektóre dziewczynki postanowiły odpocząć od tego wszystkiego? Zdystansować się? Jeżeli ciągle wałkuje się ten sam temat, to może przynieść skutek odwrotny od zamierzonego. Mam nadzieję, że takie są powody nieobecności dziewczyn ( a nie nie daj Boże jakieś nieszczęścia tfu tfu).

Kehlana skąd masz pewność że Aleksandra skasowała konto? Można to jakoś sprawdzić? Byłaby wielka szkoda :(

ggonia, wiedziałam że twój zwierzęcy magnetyzm sprawi, iż twój mąż nie będzie ci się w stanie zbyt długo opierać :)

majeczka, za ciebie i wszystkie ,,zapylone" mamusie cały czas trzymam kciuki :)

majeczka8 lubi tę wiadomość

10tc [*] 13.02.15 Nigdy Cię nie zapomnimy.
    relgf71xwciwmza6.png
    ex2btv73rir38s0o.png
  • kehlana_miyu Autorytet

Wysłany: 25 marca 2015, 16:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Tulisia, jak zerkniesz na posty Aleksandry, to zobaczysz, że są niepodpisane - przy jej avatarze brak nicka i informacji o liczbie postów.

961l9vvj59du8plj.png
    961lk6nlda9uyhvb.png
    5tc [*] 04.2015
    10tc [*] 01.2015
  • Tulisia Autorytet

Wysłany: 25 marca 2015, 16:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kehlana_miyu wrote:
    Tulisia, jak zerkniesz na posty Aleksandry, to zobaczysz, że są niepodpisane - przy jej avatarze brak nicka i informacji o liczbie postów.
    o rety, faktycznie... mam nadzieję, że nie poczuła się urażona naszymi radami na temat ,,wyluzowania się". Chciałam dobrze :(

10tc [*] 13.02.15 Nigdy Cię nie zapomnimy.
    relgf71xwciwmza6.png
    ex2btv73rir38s0o.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 25 marca 2015, 17:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Szkoda , może jednak nie wytrzymała psychicznie szkoda :(

• nick nieaktualny

Wysłany: 25 marca 2015, 17:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ja komentuję co dziewczyny piszą, a u mnie to nic ciekawego, czekam aż dostanę okresu po zabiegu, dzisiaj 20 dni dopiero :(, ale szybko leci, dopiero co miałam zabieg a już 3 tydzień w domu siedzę :(

ggonia - dobre wieści :)

• nick nieaktualny

Wysłany: 25 marca 2015, 17:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej ;) chwile mnie tu nie było :) dzisiaj byłam u gina na wizycie przed staraniami i dostałam skierowanie na badania. W związku z tym mam pytanie czy badanie torch (toxo, różyczka, HCV itd) mogę zrobić na nfz? Dostałam skierowanie prywatnie a badanie jest drogie i szukam jakiegoś wyjścia :) jeśli można na nfz to czy rodzinny może wypisać mi skierowanie czy tylko ginekolog przyjmujący na nfz?

matylda08 lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 25 marca 2015, 18:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    anka418 wrote:
    Hej ;) chwile mnie tu nie było :) dzisiaj byłam u gina na wizycie przed staraniami i dostałam skierowanie na badania. W związku z tym mam pytanie czy badanie torch (toxo, różyczka, HCV itd) mogę zrobić na nfz? Dostałam skierowanie prywatnie a badanie jest drogie i szukam jakiegoś wyjścia :) jeśli można na nfz to czy rodzinny może wypisać mi skierowanie czy tylko ginekolog przyjmujący na nfz?
    Witajcie
    Rodzinny powinien wypisać bo on może na wszystko tylko czy będzie chciał ?

• nick nieaktualny

Wysłany: 25 marca 2015, 18:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Na pewno może na wszystko? Kiedyś słyszałam że tylko może podstawowe dlatego Was pytam :)

• DomiBW Ekspertka

Wysłany: 25 marca 2015, 18:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witajcie :)
    Ja Was podczytuje, ale w domu nie zawsze mam czas, a na telefonie nie lubie pisac :P

U mnie okres okolo-owulacyjny... i nie wiem czy owu juz była, czy jest, czy bedzie... od soboty/niedzieli boli mnie podbrzusze, a dzis poczulam chyba tez prawy jajnik. Nigdy tak bacznie nie obserwowalam swojego organizmu, wiec teraz nie wiem czy to normalne...Tak wiec u mnie nic nadzwyczajnego. Troche z M. serduszkowalismy, wiec wiecej w tej kwestii zrobic nie moge :) Nawet wczoraj M. troche sie zmobilizowal i wpadl do domku :) Wiec humorek dopisuje mimo iz u nas od rana leje!!!

Co do milczenia dziewczyn to albo natlok obowiazkow, albo rzeczywiscie chwila wytchnienia... jednak ciagle myslenie, mowienie i pisanie o ciazy moze wprowadzic stres. Wiem cos o tym, bo ja zaczelam w tym cyklu mierzyc temp. i tak mnie to jakos stresuje, ze czesto w nocy sie budze, wiec chyba zrezygnuje z tej czynnosci :) bo stres, a przez to podzenie sie w nocy i o nieregularnych porach to pewnie i wynik jest niezbyt wiarygodny...

Czas pokaze, co ma byc :)
    A ostatnio mocno rozmarzylam sie o wyjezdzie na wakacje, wiec jak sie nie uda, to zawsze czeka mnie jakas forma rekompensaty :)

02.02.2015 [*]
    Wiosną nadzieja narodzi się ponownie :)
  • jangwa_maua Autorytet

Wysłany: 25 marca 2015, 18:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lili30 - super wieści :) niech dalej rośnie i rośnie :)

kehlana_miyu - to teraz do pracy :)

ggonia - ojjj... to nie tak miało być...to miał być Wasz cykl ostatni ! :( koniecznie z nim porozmawiaj ... I dobrze, że wiązankę teściowej puściłaś. Prawidłowo :)

Ja po nieprzespanej nocy przez żołądek :( znów się odezwał...z bólu po ścianach chodziłam. Dostałam tabletki i mam nadzieję,że już będzie tylko lepiej.Dziś od rana na badania, potem lekarz rodzinny. W razie co mam skierowanie do szpitala jakby sytuacja się powtórzyła.

Dzisiejszy wynik bety to 641, nie za duży przyrost, ale według kalkulatora to jest w normie więc się trochę uspokoiłam. Od rana na flipsach i wodzie żyje więc dieta uboga... niedawno zjadłam pół bułki z masłem i mam nadzieję, że będzie lepiej...

Aniołek - 27.11.2014 7/8 tc <3
    km5sgu1r1ftv47br.png
    ex2bupjyemen7jnh.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 25 marca 2015, 18:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Czesc :)
    Ja padam na pysk... sprzatalam dzis u babci na swieta zmeczylam sie bardzo!
    Jangwa beta rosnie a to najwazniejsze nie stresuj sie tylko ciesz sie fasolka ;)
    A co do dziewczyn to rzeczywiscie kilka nas opuscilo, ale mam nadzieje ze nie na zawsze. No i o mame Martynki sie martwie tak samo jak wy ciekawe co z jej fasolka???
    milego wieczoru :*

• jangwa_maua Autorytet

Wysłany: 25 marca 2015, 18:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mama_Martynki długo już się nie odzywa ... może też konto usunęła, albo już na OF nie wchodzi. Oby wszystko było dobrze...

Aniołek - 27.11.2014 7/8 tc <3
    km5sgu1r1ftv47br.png
    ex2bupjyemen7jnh.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 26 marca 2015, 07:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witajcie dziewczyny :)
    Ja cały czas was podczytuję tylko nie zawsze mam czas pisać bo niestety praca od 8 do 17-18 i długie dojazdy nie pozostawiają zbyt wiele wolnego czasu... A jak mam chwilę wolnego to chcę ten czas miło spędzić z mężem albo iść na fitness albo coś zdrowego i fajnego ugotować :) żeby trochę pomóc losowi :)
    Do mnie zawitała dziś w nocy @ ale akurat tego się spodziewałam po wczorajszym spadku tempki... Osobiście uważam że to był fajny cykl, dość czytelny i z idealną fazą lutealną, a owu była wcześniej niż zazwyczaj więc myślę że wszystko wróciło do normy :) no i trwał 27 dni więc nie za długo i za parę dni znowu zabieramy się do działania :) mąż już nie może się doczekać :) bo trochę było postu przez ostatni czas.
    Teraz zaczynam cykl z Inofolic, mam nadzieję że pomoże dodatkowo na regulację i pracę jajników. Do tego wiesiołek, siemię lniane i duuuuużo nadziei że wkrótce zaskoczy :)
    Poza tym u mnie nic ciekawego się nie dzieje, praca praca praca... Na szczęście w weekend przyjeżdża mama a od wtorku urlop przez tydzień i wspólne sprzątanie, gotowanie, święta i inne przyjemności :) Poza tym czekam na moje nowe autko i już nie mogę się doczekać aż zasiądę za kierownicą :)

Trzymajcie się dziewczyny :) po to tu siebie mamy żeby się wspierać i gadać o różnych sprawach. Ale czasem tak jest że ktoś nas opuszcza z jakichś tam powodów i trzeba to uszanować. Ja osobiście nie lubię niepotrzebnego nakręcania i wtedy rzeczywiście się celowo wycofuję bo mi to akurat przeszkadza. Ale każda z nas jest inna :) na szczęście ;)

Miłego dnia kobiety :) i trzymajcie dobrego ducha :) buziaki :)

T

majeczka8, KkasienkaA, Mysia 15 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 26 marca 2015, 08:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jangwa - super że beta rośnie, oby same takie dobre wieści były, współczuję z powodu bólu żołądka :(,

lucy1983 - miła perspektywa wolnego :)

u mnie ciąg dalszy świątecznych porządków, u Was też taka ładna pogoda?

‹‹ 193 194 195 196 197 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Nieregularny okres. Przyczyny i objawy nieregularnych cykli miesiączkowych.

Nieregularny okres nie zawsze musi świadczyć o zaburzeniach, czy problemach hormonalnych. Na pewnych etapach życia nieregularne cykle są okresem przejściowym. Kiedy jednak nieregularne cykle warto skonsultować z lekarzem? Jakie są najczęstsze przyczyny nieregularnych cykli miesiączkowych? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Grzybica pochwy - przyczyny, objawy leczenie

Grzybica pochwy (drożdżyca pochwy, kandydoza pochwy) jest jedną z najczęstszych infekcji kobiecego układu rozrodczego. Jak i dlaczego dochodzi do infekcji? Jakie są objawy grzybicy pochwy? Kiedy warto zgłosić się do lekarza i jak wygląda leczenie drożdżycy pochwy?

CZYTAJ WIĘCEJ

Adaptogeny - Ashwagandha, Korzeń Maca, Shatavari

Każdego dnia przybywa par, które po wieloletnich staraniach o dziecko, osiągają swój cel dzięki unikalnym ziołom - adaptogenom. Powiedzmy sobie otwarcie: kto sprawniej przywróci ład i porządek w świecie sztucznie zdezorganizowanym przez człowieka, jak Matka Natura? Świetnie, że zaczynamy korzystać z jej pomocy. Jeśli to zagadnienie nie jest Ci jeszcze znane, koniecznie przeczytaj artykuł do końca.          

CZYTAJ WIĘCEJ