Zaczynamy- pocztakujace wracaja do staran od Nowego Roku
-
WIADOMOŚĆ
-
Hey dziewczynki jak dzis ok sie czuje tylko zla jestem jak osa oczywiscie nie wiem dlaczego to pewnie hormony
Gonia dobrze ze puscilas wiazanke dla tesciowej nastepnym razem bedzie cicho ;P
Mama Martnki nie oddzywa sie ale tez kilka dziewczynek nie pisZe oby to bylo tylko przesilenie wiosenne
Zauwazylam ze nie ma aleksandry rowniez..
-
nick nieaktualnyHej kochane co się dzieje tak mało dziewczyn się odzywa reszta nie daje znaku życia
A teściowa mnie przeprosiła za to że odradzała nam dziecka no cusz nalezało jej się ale za te zjebki teściowej mój mąż strzelil focha no nic udobrucham go i zaczynamy staraniajangwa_maua lubi tę wiadomość
-
Wygląda na to, że Aleksandra skasowała konto, może postanowiła wrzucić na luz po ostatnim rozczarowaniu.
Kejt robi sobie urlop od ovu.
Rachele, a co z Tobą, słońce? Widzę, że komentujesz pod wykresami, ale do nas coś ostatnio nie zaglądasz? Wszystko w porządku?
5tc [*] 04.2015
10tc [*] 01.2015 -
Może niektóre dziewczynki postanowiły odpocząć od tego wszystkiego? Zdystansować się? Jeżeli ciągle wałkuje się ten sam temat, to może przynieść skutek odwrotny od zamierzonego. Mam nadzieję, że takie są powody nieobecności dziewczyn ( a nie nie daj Boże jakieś nieszczęścia tfu tfu).
Kehlana skąd masz pewność że Aleksandra skasowała konto? Można to jakoś sprawdzić? Byłaby wielka szkoda
ggonia, wiedziałam że twój zwierzęcy magnetyzm sprawi, iż twój mąż nie będzie ci się w stanie zbyt długo opierać
majeczka, za ciebie i wszystkie ,,zapylone" mamusie cały czas trzymam kciukimajeczka8 lubi tę wiadomość
10tc [*] 13.02.15 Nigdy Cię nie zapomnimy.
-
kehlana_miyu wrote:Tulisia, jak zerkniesz na posty Aleksandry, to zobaczysz, że są niepodpisane - przy jej avatarze brak nicka i informacji o liczbie postów.10tc [*] 13.02.15 Nigdy Cię nie zapomnimy.
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyHej chwile mnie tu nie było dzisiaj byłam u gina na wizycie przed staraniami i dostałam skierowanie na badania. W związku z tym mam pytanie czy badanie torch (toxo, różyczka, HCV itd) mogę zrobić na nfz? Dostałam skierowanie prywatnie a badanie jest drogie i szukam jakiegoś wyjścia jeśli można na nfz to czy rodzinny może wypisać mi skierowanie czy tylko ginekolog przyjmujący na nfz?
matylda08 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyanka418 wrote:Hej chwile mnie tu nie było dzisiaj byłam u gina na wizycie przed staraniami i dostałam skierowanie na badania. W związku z tym mam pytanie czy badanie torch (toxo, różyczka, HCV itd) mogę zrobić na nfz? Dostałam skierowanie prywatnie a badanie jest drogie i szukam jakiegoś wyjścia jeśli można na nfz to czy rodzinny może wypisać mi skierowanie czy tylko ginekolog przyjmujący na nfz?
Rodzinny powinien wypisać bo on może na wszystko tylko czy będzie chciał ? -
nick nieaktualny
-
Witajcie
Ja Was podczytuje, ale w domu nie zawsze mam czas, a na telefonie nie lubie pisac
U mnie okres okolo-owulacyjny... i nie wiem czy owu juz była, czy jest, czy bedzie... od soboty/niedzieli boli mnie podbrzusze, a dzis poczulam chyba tez prawy jajnik. Nigdy tak bacznie nie obserwowalam swojego organizmu, wiec teraz nie wiem czy to normalne...Tak wiec u mnie nic nadzwyczajnego. Troche z M. serduszkowalismy, wiec wiecej w tej kwestii zrobic nie moge Nawet wczoraj M. troche sie zmobilizowal i wpadl do domku Wiec humorek dopisuje mimo iz u nas od rana leje!!!
Co do milczenia dziewczyn to albo natlok obowiazkow, albo rzeczywiscie chwila wytchnienia... jednak ciagle myslenie, mowienie i pisanie o ciazy moze wprowadzic stres. Wiem cos o tym, bo ja zaczelam w tym cyklu mierzyc temp. i tak mnie to jakos stresuje, ze czesto w nocy sie budze, wiec chyba zrezygnuje z tej czynnosci bo stres, a przez to podzenie sie w nocy i o nieregularnych porach to pewnie i wynik jest niezbyt wiarygodny...
Czas pokaze, co ma byc
A ostatnio mocno rozmarzylam sie o wyjezdzie na wakacje, wiec jak sie nie uda, to zawsze czeka mnie jakas forma rekompensaty02.02.2015 [*]
Wiosną nadzieja narodzi się ponownie -
Lili30 - super wieści niech dalej rośnie i rośnie
kehlana_miyu - to teraz do pracy
ggonia - ojjj... to nie tak miało być...to miał być Wasz cykl ostatni ! koniecznie z nim porozmawiaj ... I dobrze, że wiązankę teściowej puściłaś. Prawidłowo
Ja po nieprzespanej nocy przez żołądek znów się odezwał...z bólu po ścianach chodziłam. Dostałam tabletki i mam nadzieję,że już będzie tylko lepiej.Dziś od rana na badania, potem lekarz rodzinny. W razie co mam skierowanie do szpitala jakby sytuacja się powtórzyła.
Dzisiejszy wynik bety to 641, nie za duży przyrost, ale według kalkulatora to jest w normie więc się trochę uspokoiłam. Od rana na flipsach i wodzie żyje więc dieta uboga... niedawno zjadłam pół bułki z masłem i mam nadzieję, że będzie lepiej...
-
nick nieaktualnyCzesc
Ja padam na pysk... sprzatalam dzis u babci na swieta zmeczylam sie bardzo!
Jangwa beta rosnie a to najwazniejsze nie stresuj sie tylko ciesz sie fasolka
A co do dziewczyn to rzeczywiscie kilka nas opuscilo, ale mam nadzieje ze nie na zawsze. No i o mame Martynki sie martwie tak samo jak wy ciekawe co z jej fasolka???
milego wieczoru :* -
nick nieaktualnyWitajcie dziewczyny
Ja cały czas was podczytuję tylko nie zawsze mam czas pisać bo niestety praca od 8 do 17-18 i długie dojazdy nie pozostawiają zbyt wiele wolnego czasu... A jak mam chwilę wolnego to chcę ten czas miło spędzić z mężem albo iść na fitness albo coś zdrowego i fajnego ugotować żeby trochę pomóc losowi
Do mnie zawitała dziś w nocy @ ale akurat tego się spodziewałam po wczorajszym spadku tempki... Osobiście uważam że to był fajny cykl, dość czytelny i z idealną fazą lutealną, a owu była wcześniej niż zazwyczaj więc myślę że wszystko wróciło do normy no i trwał 27 dni więc nie za długo i za parę dni znowu zabieramy się do działania mąż już nie może się doczekać bo trochę było postu przez ostatni czas.
Teraz zaczynam cykl z Inofolic, mam nadzieję że pomoże dodatkowo na regulację i pracę jajników. Do tego wiesiołek, siemię lniane i duuuuużo nadziei że wkrótce zaskoczy
Poza tym u mnie nic ciekawego się nie dzieje, praca praca praca... Na szczęście w weekend przyjeżdża mama a od wtorku urlop przez tydzień i wspólne sprzątanie, gotowanie, święta i inne przyjemności Poza tym czekam na moje nowe autko i już nie mogę się doczekać aż zasiądę za kierownicą
Trzymajcie się dziewczyny po to tu siebie mamy żeby się wspierać i gadać o różnych sprawach. Ale czasem tak jest że ktoś nas opuszcza z jakichś tam powodów i trzeba to uszanować. Ja osobiście nie lubię niepotrzebnego nakręcania i wtedy rzeczywiście się celowo wycofuję bo mi to akurat przeszkadza. Ale każda z nas jest inna na szczęście
Miłego dnia kobiety i trzymajcie dobrego ducha buziaki
Tmajeczka8, KkasienkaA, Mysia 15 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny