Zaczynamy- pocztakujace wracaja do staran od Nowego Roku
-
WIADOMOŚĆ
-
Witam w Wielką Sobotę!
Również dopisuje się do świątecznych życzeń.
Ja zaraz idę ze święconką tylko córkę muszę dobudzić - wolne od szkoły to leniuchuje na maxa, a zawsze razem chodzimy
Pozdrawiam.lucy1983, Malina15 lubią tę wiadomość
-
I ja się dołączam do życzeń Życzę wszystkim zdrowych, spokojnych świąt i oczywiście dużo zdrowia dla już zafasolkowanych i dla samych Maleństw jak i dla przyszłych Mam
Ja zaraz będę kolorować jajka i wtedy też ruszam na święconkę pomodlę się za wszystkie tu na forumlucy1983 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyTez chcialabym zlozyc Wam zyczenia swiateczne :* wszystkiego co najlepsze dla was i fasolek a u reszty zeby jak najszybciej sie zazielenilo smacznego jajka i mokrego dyngusa
Ja lece na 2 sniadanie bo umieram z glodu moja fasolka tak samo jak Majka dopomina sie jedzenia o stalych porachlucy1983 lubi tę wiadomość
-
Kochane moje zdrowych, spokojnych Świąt Wielkanocnych. Spełnienia marzeń. Niech maluszki rosną zdrowo, Mamusie dobrze się czują, a dla przyszłych Mamuś- oby jak najszybciej dzidziusie zamieszkały w waszych brzuszkach.
lucy1983 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Witam dziewczyny w 1 dzień świąt
Wszyscy spędzają swięta rodzinnie- i dobrze (pustki)
Do mnie tez za 1,5h rodzinka przyjeżdza - robie dania, sałatki, szykuje szyneczki, jajeczka itd...
Miłego dnia
-
Hej, dziewczyny, spóźnione życzenia Wesołych Świąt dla Was wszystkich!
Jestem teraz u teściów w Niemczech i przez parę dni byłam praktycznie bez internetu, więc teraz nadrabiam Was hurtem KkasienkaA, gratuluję Syna! Pszczoła, może będzie dziewczynka, bo dziewczynki można zazwyczaj rozpoznać później, łatwiej dostrzec gdy coś jest niż powiedzieć na 100% że czegoś nie ma
Ggonia, mam nadzieję, że udało Wam się zafasolkować w tym cyklu i cała dyskusja z mężem okaże się niepotrzebna. Faceci to jednak humorzaste stworzenia.
Dzisiaj byłam na niemieckiej mszy, strasznie śmieszne uczucie słyszeć mszę w innym języku Modliłam się za nasze istniejące i przyszłe fasolki
A mi wreszcie tempka poszła w górę i idzie w górę i jeżeli ovu dobrze wyznaczył mi owulkę, to chyba wstrzeliliśmy się z serduszkowaniem Trzymajcie kciuki!meeegi1771, majeczka8, Tulisia, Mysia 15 lubią tę wiadomość
5tc [*] 04.2015
10tc [*] 01.2015 -
Troszkę spóźnione, ale za to ogromne gratulacje synusia Kasieńka! Ale najważniejsze, że badania dobrze wyszły i dobrze się rozwija!
Kehlana mocno trzymam kciuki!! Oby się udało
Miłego świętowania KochaneKkasienkaA, kehlana_miyu lubią tę wiadomość
-
Hej moje Kochane
My z naszym chlopaczkiem odoczywamy sobie niestety w szpitalu. Bylo dzis bardzo silne krwawienie z wielkim skrzepem, pojechalismy do szpitala i okazalo sie, ze kosmowka troszeczkę schodzi na wejście szyjki i w tym miejscu zrobil sie krwiak. Kazali zostac no to lezymy... Ale mamy sie całkiem dobrze męża zdarzylam woda polac
Sciskam Was Kochane -
Kasieńka tak mi przykro, że spędzasz święta w szpitalu. Ale z drugiej strony dobrze ponieważ masz tam profesjonalną opiekę. Najważniejsze, że dobrze się czujecie obydwoje
Lekarze powiedzieli dlaczego tak się dzieje?
Wracajcie szybciutko do domku! Przesyłam buziaczki!Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 kwietnia 2015, 12:56
-
Ojej... w szpitalu ... ale całe szczęście, że wszystko jednak dobrze, a obserwacja się przyda. Zawsze mogą w miarę szybko zareagować jak by co się działo.
Ja jutro na 12:10 do lekarza...znów lekki stresik jest, ale jestem dobrej myśli. -
nick nieaktualny
-
Dziekuje Wam krwiak sie zrobil przez te nachodzenie kosmowki na szyjke, czyli w przyszlosci łożysko przodujace. Mam nadzieje jednak ze sie podniesie.
Dziekuje Wam bardzo odpoczywamy sobie, szkoda ze nie z rodzina no ale pod opieka
Jangwa to czekam na dobre wieści jutro!!!
-
nick nieaktualny
-
Ni niestety tylko liczyć na to ze sie podniesie. Jeżeli nie to trzeba bardziej na siebie uważać i niestety jest to wskazanie do cc. Ale nie ma co jeszcze gdybac, mam nadzieje ze sie podniesie...
-
Kasienka często łożysko się w późniejszym terminie podnosi- więc jest nadzieja. A jeżeli się nie podniesie to musisz bardzo uważać na siebie i odpoczywać.
Jangwa trzymam kciuki bardzo, bardzo mocno!!! Pisz od razu!!KkasienkaA lubi tę wiadomość
-
Witam was dziewczynki po Świętach! I jak żyjecie, co nowego u was? Ja się bardzo cieszę że już się skończyły szczerze mówiąc nie przepadam za spędami rodzinnymi. Mam też nauczkę, żeby nie robić tyle jedzenia.
Życzę wam miłego dnia!10tc [*] 13.02.15 Nigdy Cię nie zapomnimy.