Tydzień dla Płodności   

Nie przegap swojej szansy!
Umów się na pierwszą wizytę u lekarza specjalisty za 1zł.
Tylko do 23 listopada   
SPRAWDŹ
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Poronienie Zaczynamy- pocztakujace wracaja do staran od Nowego Roku
Odpowiedz

Zaczynamy- pocztakujace wracaja do staran od Nowego Roku

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 7 kwietnia 2015, 12:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mysia Mój to nawet nie z Marsa raczej z Neptuna :D

Mysia 15, Tulisia lubią tę wiadomość

• monilia84 Autorytet

Wysłany: 7 kwietnia 2015, 14:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cześć dziewczyny, dołączam i ja do Was.

W lutym straciłam córeczkę w 27tc teraz dostałam pierwszą @. Mam nadzieje, że uda mi się za parę miesięcy zajść w upragnioną ciążę :)

Na razie rany są jeszcze za świeże ale czuje, że bardzo bym chciała jeszcze spróbowąć. Mam 8 letnią córeczkę, która bardzo chciałabym mieć rodzeństwo :)

Gratuluje wszystkim przyszłym mamusią - dużo zdróweczka życzę :)

f2wlj44jk32wmpis.png
    Wikusia Aniołek 26.02.2015 [*] 27tc
    iv09cwa1ldduj806.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 7 kwietnia 2015, 14:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    monilia84 Witaj przykro mi z powodu straty ale mam nadzieje że dojdziesz do siebie i wkrótce fasolka się pojawi. Dziewczyny są niesamowite poczujesz tutaj mnóstwo ciepła i wsparcia :)

• monilia84 Autorytet

Wysłany: 7 kwietnia 2015, 14:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziękuje bardzo :) wsparcie i dobre rady mile widziane :)

f2wlj44jk32wmpis.png
    Wikusia Aniołek 26.02.2015 [*] 27tc
    iv09cwa1ldduj806.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 7 kwietnia 2015, 14:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witaj Monilia :* poznalysmy sie juz na innych tematach :* mam nadzieje ze spodoba ci sie na naszym watku :) musze przyznac ze jest MAGICZNY :)

monilia84 lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 7 kwietnia 2015, 14:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witajcie dziewczynki :) U mnie w końcu dziś więcej spokoju, ale niestety ostatni dzień urlopu :(

Mama Martynki - jakie cudowne wiadomości :) dobrze, że z Maluszką wszystko dobrze :) jak ja ci zazdroszczę dziewczyneczki, sama marzę o córeczce :)

Kehlana miyu - nigdy nie wiadomo co nam los przyniesie, nie trzeba serduszkować w dzień owu, żeby się udało, serduszka były więc szanse są :) trzymam kciuki :)

Kkasieńka - co u CIebie kochana? Kiedy powrót do domu? I jak sampoczucie?

Jangwa maua - trzymam kciuki za wizytę :) i daj koniecznie znać po co i jak :) oby było widać już Fasolkę :)

Ggonia - wiedziałam, że przekonasz mężula i widziałam nowe serduszka :) tak trzymać :) oby się udało, bo komuś musi się udać żeby były nowe wiruski :)

Mysia - jak fajnie, że mówisz, że wznawiacie starania od kolejnego cyklu :) Mam nadzieję, że niedługo się uda :)

Mama Mai - jak samopoczucie kochana?

Monilia - witam Cię serdecznie Kochana :) mam nadzieję, że będziesz się u nas dobrze czuć i zostaniesz w naszym gronie. Tutaj dzieją się magiczne rzeczy i wsparcie zawsze jest niesamowite :)

A ja nadal wyczekuję owu, tempka mi trochę skacze i zwodzi, ale owu raczej jeszcze nie było, więc nadal obserwuję i serduszkuję :) mój T. bardzo zadowolony, tylko zobaczymy ile jeszcze wytrzyma... hehe... ale mam nadzieję, że owu na dniach :)

Mysia 15, mama Martynki, monilia84 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 7 kwietnia 2015, 14:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ahhh zapomniałam....

Domi - Kochana jak u Ciebie? Mam nadzieję, że pobyt w Polsce miły i że się relaksujecie :) mam też nadzieję, że wredna @ nie zawitała... daj znać co u Ciebie :) trzymam kciuki :)

• nick nieaktualny

Wysłany: 7 kwietnia 2015, 14:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mysia 15 wrote:
    Kehlana mam nadzieję, że się udało! Ale jeżeli nie to kolejny cykl będzie nasz! My chyba też wreszcie zaczniemy od kolejnego cyklu ! :D

Mysia słońce, kiedy zaczynasz następny cykl? Bo nie widzę twojego aktualnego wykresu...

• mama Martynki Autorytet

Wysłany: 7 kwietnia 2015, 14:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Monilia84, witam Cię i życzę żeby jak najszybciej zabilo fasolkowe serduszko.

Martynka 25 t.c. 16.12.2014 [*][*][*]
    z8hs7m2.png4uyly46.png
  • Mysia 15 Autorytet

Wysłany: 7 kwietnia 2015, 14:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    lucy1983 wrote:
    Mysia słońce, kiedy zaczynasz następny cykl? Bo nie widzę twojego aktualnego wykresu...

Nie udostępniam wykresu ponieważ się nie staramy teraz więc doszłam do wniosku, że nie ma sensu. @ powinnam dostać 12 i zaczynamy :D

Maja nasz kochany Groszek 20 tc 23.12.2014 [*] Tak ciężko dalej żyć.
    zem32n0alr3vfj1n.png
    iv09cwa14ccjvtbo.png

• Mysia 15 Autorytet

Wysłany: 7 kwietnia 2015, 14:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Monilia witaj na naszym wątku!

zem32n0alr3vfj1n.png
    iv09cwa14ccjvtbo.png

• Mysia 15 Autorytet

Wysłany: 7 kwietnia 2015, 14:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kasieńka co u Ciebie? Jak się czujecie?

zem32n0alr3vfj1n.png
    iv09cwa14ccjvtbo.png

• nick nieaktualny

Wysłany: 7 kwietnia 2015, 14:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lucy samopoczucie dobre u mnie :) mijaja kolejne dni, objawow jak na lekarstwo, tylko czuje ze jest mi bardzo cieplo popoludniami i w nocy, a tak nic.... chcialabym chociaz mdlosci miec, bym sie czula jak ciezarna ;) jutro pierwsza wizyta, zobaczymy jaki duży juz jest Groszek, chociaz watpie zeby bylo widac cokolwiek oprocz samego pęcherzyka.

Jangwa mam nadzieje ze wszystko u Was jest dobrze i ze zobaczylas dzis serducho :*

• jangwa_maua Autorytet

Wysłany: 7 kwietnia 2015, 15:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    monilia84 - witamy Cie serdecznie :) na naszym wątku jest super i magicznie ;)

Po wizycie jestem cała uśmiechnięta. Maleństwo ma 4,43 mm :) dalej troszkę za małe jak na swój wiek od ostatniej @ , ale ciąża żywa (jak to lekarz określił). Strasznie się ciesze :) . A i urośnie pewno i nadgoni z czasem :) najważniejsze, że rośnie i jest wszystko dobrze :)

kehlana_miyu, Mama_Mai, Mysia 15, monilia84, lucy1983, KkasienkaA, Tulisia, majeczka8 lubią tę wiadomość

Aniołek - 27.11.2014 7/8 tc <3
    km5sgu1r1ftv47br.png
    ex2bupjyemen7jnh.png
  • majeczka8 Autorytet

Wysłany: 7 kwietnia 2015, 15:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kasienka mam nadzieje ze ty I fasolinka czujecie sie dobrze! Troszke sie zmartwilam ale w szpitalu masz na pewno dobra opieke!

MamaMartynki super ze dziewczynka :-D

Monilia Witaj kochana przykro mi ze tobie tez sie przykrosci przydarzyly ale zostan z nami tu jest duzo wsparcia :-)

Ja w pracy za duzo nie napisze teraz ale mdlosci mi troche zmalaly tylko spac mi sie chce..

I bede szczesliwa chocbym miala sobie to szczescie narysowac!
    0r13dma.png
  • mama Martynki Autorytet

Wysłany: 7 kwietnia 2015, 15:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jangwa, super wiadomości, maluszek na pewno nadrobi i urośnie duży i zdrowy.

jangwa_maua lubi tę wiadomość

Martynka 25 t.c. 16.12.2014 [*][*][*]
    z8hs7m2.png4uyly46.png
  • kehlana_miyu Autorytet

Wysłany: 7 kwietnia 2015, 15:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jangwa_maua, super wieści!!! Czekałam, aż sie odezwiesz jak na szpilkach :) Maluch rośnie, beta przyrasta, więc na pewno nadrobi, przy późnej owulacji ma prawo być trochę mniejszy :)

Monilia, witaj na naszym wątku! :) Sama zobaczysz, że daje fantastyczne wsparcie i ciepło :) Mi osobiści naprawdę kontakt z dziewczynami tutaj pomógł wyjść z ciężkiego okresu po poronieniu i przestawić się na ponowne starania.

jangwa_maua, monilia84 lubią tę wiadomość

961l9vvj59du8plj.png
    961lk6nlda9uyhvb.png
    5tc [*] 04.2015
    10tc [*] 01.2015
  • kehlana_miyu Autorytet

Wysłany: 7 kwietnia 2015, 15:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mama_Mai, daj jutro koniecznie znać po wizycie!

961l9vvj59du8plj.png
    961lk6nlda9uyhvb.png
    5tc [*] 04.2015
    10tc [*] 01.2015
  • nick nieaktualny

Wysłany: 7 kwietnia 2015, 15:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jangwa_maua ale sie ciesze twoim szczesciem :) cudowne wiadomosci :*

jangwa_maua lubi tę wiadomość

• jangwa_maua Autorytet

Wysłany: 7 kwietnia 2015, 15:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jak ja strasznie się ciesze :)

kehlana_miyu lubi tę wiadomość

Aniołek - 27.11.2014 7/8 tc <3
    km5sgu1r1ftv47br.png
    ex2bupjyemen7jnh.png
‹‹ 227 228 229 230 231 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Endometrioza a starania o ciążę - poruszające historie trzech kobiet

Endometrioza jest na tyle niezbadaną jeszcze do końca chorobą, że postawienie prawidłowej diagnozy może zająć lata... A właściwa diagnoza i szybkie podjęcie odpowiedniego leczenia, to najważniejsza kwestia szczególnie w przypadku kobiet, które starają się o dziecko. Trzy kobiety podzieliły się z nami swoimi doświadczeniami w drodze do diagnozy endometriozy i upragnionego macierzyństwa. Przeczytaj historie, które dodają skrzydeł i nadziei, że pomimo trudów będzie dobrze! 

CZYTAJ WIĘCEJ

Sen a zdrowie hormonalne kobiety – jak na siebie wpływają?

Jak sen wpływa na zdrowie hormonalne kobiety? Jakie mogą być skutki niedoboru snu w kontekście kobiecej płodności? Jakie hormony są szczególnie wrażliwe na problemy z bezsennością u kobiet? Jak zadbać o prawidłową higienę snu?

CZYTAJ WIĘCEJ

14 najczęstszych pytań o Zespół Policystycznych Jajników (PCOS)

Na PCOS, czyli Zespół Policystycznych Jajników może cierpieć nawet 10-15% kobiet w wieku rozrodczym. Czy PCOS jest groźną chorobą? Jakie są najczęstsze przyczny PCOS? Czy Zespół Policystycznych Jajników jest uleczalny? Poznaj odpowiedzi na 14 najczęstszych pytań o PCOS.  

CZYTAJ WIĘCEJ