Zaczynamy- pocztakujace wracaja do staran od Nowego Roku
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Cześć dziewczyny, dołączam i ja do Was.
W lutym straciłam córeczkę w 27tc teraz dostałam pierwszą @. Mam nadzieje, że uda mi się za parę miesięcy zajść w upragnioną ciążę
Na razie rany są jeszcze za świeże ale czuje, że bardzo bym chciała jeszcze spróbowąć. Mam 8 letnią córeczkę, która bardzo chciałabym mieć rodzeństwo
Gratuluje wszystkim przyszłym mamusią - dużo zdróweczka życzę
Wikusia Aniołek 26.02.2015 [*] 27tc
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyWitajcie dziewczynki U mnie w końcu dziś więcej spokoju, ale niestety ostatni dzień urlopu
Mama Martynki - jakie cudowne wiadomości dobrze, że z Maluszką wszystko dobrze jak ja ci zazdroszczę dziewczyneczki, sama marzę o córeczce
Kehlana miyu - nigdy nie wiadomo co nam los przyniesie, nie trzeba serduszkować w dzień owu, żeby się udało, serduszka były więc szanse są trzymam kciuki
Kkasieńka - co u CIebie kochana? Kiedy powrót do domu? I jak sampoczucie?
Jangwa maua - trzymam kciuki za wizytę i daj koniecznie znać po co i jak oby było widać już Fasolkę
Ggonia - wiedziałam, że przekonasz mężula i widziałam nowe serduszka tak trzymać oby się udało, bo komuś musi się udać żeby były nowe wiruski
Mysia - jak fajnie, że mówisz, że wznawiacie starania od kolejnego cyklu Mam nadzieję, że niedługo się uda
Mama Mai - jak samopoczucie kochana?
Monilia - witam Cię serdecznie Kochana mam nadzieję, że będziesz się u nas dobrze czuć i zostaniesz w naszym gronie. Tutaj dzieją się magiczne rzeczy i wsparcie zawsze jest niesamowite
A ja nadal wyczekuję owu, tempka mi trochę skacze i zwodzi, ale owu raczej jeszcze nie było, więc nadal obserwuję i serduszkuję mój T. bardzo zadowolony, tylko zobaczymy ile jeszcze wytrzyma... hehe... ale mam nadzieję, że owu na dniach
Mysia 15, mama Martynki, monilia84 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
lucy1983 wrote:Mysia słońce, kiedy zaczynasz następny cykl? Bo nie widzę twojego aktualnego wykresu...
Nie udostępniam wykresu ponieważ się nie staramy teraz więc doszłam do wniosku, że nie ma sensu. @ powinnam dostać 12 i zaczynamymonilia84 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyLucy samopoczucie dobre u mnie mijaja kolejne dni, objawow jak na lekarstwo, tylko czuje ze jest mi bardzo cieplo popoludniami i w nocy, a tak nic.... chcialabym chociaz mdlosci miec, bym sie czula jak ciezarna jutro pierwsza wizyta, zobaczymy jaki duży juz jest Groszek, chociaz watpie zeby bylo widac cokolwiek oprocz samego pęcherzyka.
Jangwa mam nadzieje ze wszystko u Was jest dobrze i ze zobaczylas dzis serducho :* -
monilia84 - witamy Cie serdecznie na naszym wątku jest super i magicznie
Po wizycie jestem cała uśmiechnięta. Maleństwo ma 4,43 mm dalej troszkę za małe jak na swój wiek od ostatniej @ , ale ciąża żywa (jak to lekarz określił). Strasznie się ciesze . A i urośnie pewno i nadgoni z czasem najważniejsze, że rośnie i jest wszystko dobrzekehlana_miyu, Mama_Mai, Mysia 15, monilia84, lucy1983, KkasienkaA, Tulisia, majeczka8 lubią tę wiadomość
-
Kasienka mam nadzieje ze ty I fasolinka czujecie sie dobrze! Troszke sie zmartwilam ale w szpitalu masz na pewno dobra opieke!
MamaMartynki super ze dziewczynka
Monilia Witaj kochana przykro mi ze tobie tez sie przykrosci przydarzyly ale zostan z nami tu jest duzo wsparcia
Ja w pracy za duzo nie napisze teraz ale mdlosci mi troche zmalaly tylko spac mi sie chce..monilia84 lubi tę wiadomość
-
Jangwa_maua, super wieści!!! Czekałam, aż sie odezwiesz jak na szpilkach Maluch rośnie, beta przyrasta, więc na pewno nadrobi, przy późnej owulacji ma prawo być trochę mniejszy
Monilia, witaj na naszym wątku! Sama zobaczysz, że daje fantastyczne wsparcie i ciepło Mi osobiści naprawdę kontakt z dziewczynami tutaj pomógł wyjść z ciężkiego okresu po poronieniu i przestawić się na ponowne starania.jangwa_maua, monilia84 lubią tę wiadomość
5tc [*] 04.2015
10tc [*] 01.2015 -
nick nieaktualny