Zaczynamy- pocztakujace wracaja do staran od Nowego Roku
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyGgonia dzieci są cudowne w tej swojej nieświadomości :*
Chrześnica mojego męża, 5-latka byla u nas chwile przed porodem, widziała łóżeczko, wózek, głaskała brzuch tulila sie do Majki, czasami ja budzila Po pogrzebie chodzila z mama na cmentarz, zapalaly jej znicze. Przed Bożym Narodzeniem powiedziała tak poprostu do swojej mamy: " wiesz, my to w ogóle o ta Majkę nie dbamy". Jak mi to powiedziała to tak się wzruszyłam ze ciężko mi bylo cos powiedziec... Jak u nas byla ostatnio to pluszaki kupione dla Majki ogladala ale sie nimi nie bawila bo to są Mai
Rachelę cieszę się ze u ciebie lepiej w środę to juz pewnie zobaczysz serduszko na usg -
nick nieaktualny
-
tak mnie korci zatestować ale
"TESTOM STOP
TO NIE TEN TOP
ZAMIAST TESTOWOAĆ
BĘDZIEMY SERDUSZKOWAĆ
A JAK NA KONIEC MIESIĄCA ZROBIMY
TO DWIE KRESECZKI ZOBACZYMY !!!!"
znalazłam na ovuWiadomość wyedytowana przez autora: 19 kwietnia 2015, 18:15
matylda08, Tulisia, kierzynka, PrimaSort, Malina15 lubią tę wiadomość
-
Truskaweczka83 wrote:tak mnie korci ale
"TESTOM STOP
TO NIE TEN TOP
ZAMIAST TESTOWOAĆ
BĘDZIEMY SERDUSZKOWAĆ
A JAK NA KONIEC MIESIĄCA ZROBIMY
TO DWIE KRESECZKI ZOBACZYMY !!!!"Truskaweczka83, PrimaSort lubią tę wiadomość
10tc [*] 13.02.15 Nigdy Cię nie zapomnimy.
-
Dziękuję Kochane za troskę o Julę. Na razie jest dobrze- zobaczymy co noc przyniesie. Mam nadzieję, że to jednorazowe zaburzenia żołądkowe. A chciałabym się wyspać, ponieważ jutro na 8.00 komisja w ZUS-e
Juleńka wycałowana- całe mnóstwo buziaków od Was!!! -
nick nieaktualny
-
PrimaSort wrote:Dziewczyny jq postanowiłam, że testować będę w piątek chyba że dostanę @ Bo według moich obliczeń termin @ mam na środę a ovufriend termin @ wyznaczył na sobotę
Trzymam kciuki za dwie kreseczki!PrimaSort lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
PrimaSort wrote:Dziewczyny jq postanowiłam, że testować będę w piątek chyba że dostanę @ Bo według moich obliczeń termin @ mam na środę a ovufriend termin @ wyznaczył na sobotę
trzymam kciuki!
postaram się choć do wtorku wytrzymać, a najlepiej do czwartku bo wg moich obliczeń w tedy powinnam @ mieć.
ale się stresuje- choć wiem, że to nie pomoże.
być może @ nadejdzie i nie bede już musiała testować
ale wole opcję bez @PrimaSort, Malina15 lubią tę wiadomość
-
Truskaweczka za Ciebie też trzymam kciuki! Nie stresuj się, ponieważ to faktycznie nie pomaga Wytrzymaj z testem- szkoda rozczarowania gdybyś za wcześnie zatestowała. Oby @ nie przyszła!
PrimaSort, Truskaweczka83 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyTruskaweczka83 wrote:trzymam kciuki!
postaram się choć do wtorku wytrzymać, a najlepiej do czwartku bo wg moich obliczeń w tedy powinnam @ mieć.
ale się stresuje- choć wiem, że to nie pomoże.
być może @ nadejdzie i nie bede już musiała testować
ale wole opcję bez @Truskaweczka83 lubi tę wiadomość
-
KkasienkaA, mam do Ciebie pytanie - o ile pamiętam, Ty używasz detektora tętna? Jakiej marki posiadasz i od kiedy można go używać? Planuję zakup dla siebie za kilka tygodni, jeżeli wszystko będzie dobrze do tego czasu, a na necie jest ich tyle, że nie wiem co wybrać.
5tc [*] 04.2015
10tc [*] 01.2015 -
nick nieaktualny
-
Detektor mam AngelSounds (wlasnie sobie slucham ). Ja używam od 8 tygodnia i bez większych problemów znalazłam i rozpoznalam serduszko. kupilam go za 120 zł na allegro. Wiele czytalam i oglądałam filmikow na yt, bo sa po 300 takie co mierzą uderzenia, ale pokazują takie głupoty ze nie warto wydawać tyle kasy. Ale ogolnie z ręką na sercu polecam bo zapewnia on mega spokój... Nie czekam jak walnięta do następnej wizyty. A teraz słyszę i serduszko i jak Mlody rozrabia, wali ciągle i się kręci. Myślę, ze będzie też użyteczny w sytuacjach kiedy dziecko już później ma dłuższe przerwy w ruszaniu sie, co sieje niepokój. Czytalam ze wtedy słuchanie serduszka dziewczyny bardzo uspokaja.
kehlana_miyu lubi tę wiadomość
-
PS. Polecają nagrać serduszko i potem puszczać dziecku po narodzinach bp bardzo uspokaja. W tym naszym jest opcja podłączenia do kompa i nagrania. Ja ostatnio wyłożyłam słuchawki siostrzenicy 2 letniej i sluchala Mlodego. Słuchajcie- była jak zaczarowana!!!! Póki jej nie zdjelam to siedziała z otwartą buzia i sluchala. Widok nieziemski i chyba faktycznie działa musiala pamiętać jeszcze z brzucha ale na 5 latke nie działało już
-
Dzięki, KkasienkaA, ja na pewno sobie kupię, bo czuję niestety, że zaczynam wariować. Cokolwiek zapewni mi trochę spokoju jest tego warte No, muszę tylko poczekać z tym zakupem jakiś miesiąc, bo u mnie wciąż jeszcze początki
kierzynka lubi tę wiadomość
5tc [*] 04.2015
10tc [*] 01.2015 -
cześc wszystkim z rana
u mnie spadek temp o 2 kreseczki
czyli @ się zbliża - to już przesądzone.
testu dziś nie robiłąm, choć znów od 5.00 nie śpie z nerwów i emocji
złą jestem na siebie, że aż tak się nakręciłąm w tym cyklu.
nie dość, że nie pomaga to jeszcze mi poprostu szkodzi!
i ten mój organizm OSZUST!!!
po jaką cho**rę tyle oznak:
ból krzyża, kłócie jajników, pobolewanie w podbrzuszu, zaburzenia snu, ból głowy, podwyższona temperatuta, na wykresie 3 fazy temperatur, wieczorem od 2 dni mdłośći, co za złośliwość!!!
po co to jest, w zeszłym cyklu miałam 2 fazy temperatur i to stosunkowo niskich na niskim poziomie a tu jakieś jaja?!?
czekam na środową @, a może nawet już jutro mnie zaskoczy- niech już przyjdzie - chce to mieć za sobą!
jutro pewnie będzie znów spadek temp.
będe miała nauczkę na następne cykle.
życie uczy mnie pokory.
wydocznie znó musiałam dostać kopniaka w DU*Ę od losu.
normalne, rozczarowanie to ostatnio moje przeznaczenie!
poza tym jeśli przed każdą @ mój PMS ma tak wyglądać to ja oszaleje - tak nie da się żyć! ostatni tydzień to masakra, i te wieczorne stany podgorączkowe po 37 C a nie wiadomo dlaczego???
muszę chyba hormony zrobić w tym cyklu musze coś pomyśleć, ale czytałam jak @ są regulrne to nie trzeba chormonów robić bo raczej wszystko ok.
nie rozumiem dlaczego teen cykl był tak zupełnie inny od poprzedniego z pełnym wachlarzem szaleństw, objawów, temperatur?
wolę te zwykłe cykle monotonne - nie dające nadzieji.Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 kwietnia 2015, 06:48
PrimaSort, Malina15 lubią tę wiadomość