Zaczynamy- pocztakujace wracaja do staran od Nowego Roku
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyI dokładnie tak masz myśleć Kehlana
Ja mam tyle zafasolkowanych mamusiek przede mną i całe szczęście bo skarbnica wiedzy aż stoi otworem...
Mnie dziś lekarz się pytał czy chcę zbadać przezierność karkową to przynajmniej dzięki dziewczynom wiem o czym on do mnie mówił -
nick nieaktualnyRachele - jeszcze mamy trochę czasu na zastanowienie ale myślę że zdecydujemy się na to usg genetyczne. Ja wolę wiedzieć i móc się ewentualnie lepiej przygotować gdyby Maleństwo miało być chore. Pewnie że to dodatkowy stres aleja już taka jestem
Na razie odpoczywam, na dziś dosyć emocji
Jak się czujesz kochana? Za 4 dni wielki dzieńLili30 lubi tę wiadomość
-
Azande jesteś po prostu niemożliwa!!!! Ja tutaj się martwię o Ciebie, a tu okazuje się, że to Groszek daje znać o sobie!!! To jest po prostu historia nie do uwierzenia!!! Kochana gratulację!! I życzę dużo zdrówka dla Ciebie i Maleństwa!! No po prostu nadal nie wierzę! Muszę jeszcze raz przeczytać to co napisałaś!!!
-
Ja dzisiaj właśnie zapisałam się na USG połówkowe do jednego z najlepszych specjalistów od usg w moim regionie, popieram Lucy ja też wole, żeby wszytsko dokładnie zostało sprawdzone, wiele wad można leczyć jeszcze podczas życia płodowego o ile zostaną wcześniej wykryte.
lucy1983 lubi tę wiadomość
3 Aniołki w niebie
-
Mysia 15 wrote:Rachele delegacja na 90 % pewna I to akurat od 18.05 dwa tygodnie, a mnie 18.05 zaczną się dni płodne. Trudno w tej sytuacji o optymizm
....;( ajj Kochana,,,,,,kurcze!! Musisz dzialac koniecznie przed 18 i musimy wierzyc, ze zolnierzyki przetrzymaja!!!!!!!!!
Fasolka 9tyg (24.12.14)
-
benitka wrote:Witajcie czy moge do was dołączyć...jestem potrójną aniołkową mamą i mam jedno dzieciątko obok siebie...teraz zaczynamy kolejne starania o rodzeństwo...
Oczywiście, że możesz do nas dołączyć! Bardzo mi przykro z powodu Twoich strat- przytulam Cię bardzo mocno!
I trzymam kciuki za starania! Jak widzisz tutaj na forum dzieją się cuda Fasolinkowe i Tobie z nami też się uda! -
nick nieaktualny
-
Zrobiłam bardzo dużo badań...badania kariotypów ok.Tarczyca w porządku...wszystkie badania na tarczyce w porządku.Przeciwciała antykardiolipidowe i pozostałe też ok.Wyszło tylko w badaniach na zakrzepice mutacja mthfrc.665 i mthfr1286.Musze badać homocysteine.Geny protrombiny i czynnik Leiden ok.Teraz biorę acard i metafolic i metafoliany witaminy b6 b12.w ciąży czekają mnie zastrzyki i mam nadzieje ze to pomoże...m bierze salfazin,wit c ,wit a plus e i kwas foliowy.
-
benitka witam Cię serdecznie!!! Zostań z nami, tu panuje magiczna atmosfera- myślę, że szybko Ci się udzieli! Przytulam!
Mysia może jednak pomyśl o tym żelu na przedłużenie życia żołnierzyków? Ja mam pół i mogę Ci wysłać, bo mi się mam nadzieję nie przyda, a szkoda żebym go wyrzuciła. My używaliśmy i było z nim całkiem miło na dodatek
kehlana_miyu Kochana tak samo jak Ty jesteś z nami to my będziemy z Tobą! Jesteśmy tutaj dla siebie wzajemnie bardzo ważne i już tak zostanie
-
KkasienkaA wrote:benitka witam Cię serdecznie!!! Zostań z nami, tu panuje magiczna atmosfera- myślę, że szybko Ci się udzieli! Przytulam!
Mysia może jednak pomyśl o tym żelu na przedłużenie życia żołnierzyków? Ja mam pół i mogę Ci wysłać, bo mi się mam nadzieję nie przyda, a szkoda żebym go wyrzuciła. My używaliśmy i było z nim całkiem miło na dodatek
kehlana_miyu Kochana tak samo jak Ty jesteś z nami to my będziemy z Tobą! Jesteśmy tutaj dla siebie wzajemnie bardzo ważne i już tak zostanie
Kochana bardzo Ci dziękuję!! Mam ten żel i mam nadzieję, że pomoże. Jeżeli nie to w kolejnym cyklu też jeszcze jest czas na starania. Na zwolnieniu mogę być do 30.08 tyle mam czasu na mojego wyśnionego. wymarzonego Groszka!
Chyba, że źle liczę już z tych nerwów. Na zwolnieniu jestem od 03.03 i można być 182 dni, więc chyba mam czas do tego sierpnia? Już sama nie wiem?KkasienkaA lubi tę wiadomość
-
kehlana_miyu wrote:Azande, gdyby mi się teraz bardziej poszczęściło miałybyśmy taki sam termin porodu... Ech, ostatnia tu zostanę bez brzuszka, w takim tempie tu zachodzicie
ja zostane z tobą - z moim szczęściem
Azande - serdecznie gratuluje - wiedziałąm!!!!!
Nawet posty sypałąm pod wykresem, że to musi być ciążą!!!
Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 maja 2015, 18:51
-
PrimaSort wrote:A teraz pytanie za 100 punktów !!!
Czy dzisiejszy test jest pozytywny?
u mnie to pozytyw!
ale u ciebie skoro miewasz ciemniejsze to już negatyw.
mam taką krótką ovu, że robie co dzień i w dniu pierwszym - bladzioch, dzień drugi - średnia, dzień trzeci o 12 - jest identyczny jak twój, robie na czwarty dzień o 12 i też identyczny, piąty dzień - bledsza, szósty - jeszcze bledsza itd...
myśle, że powinnam po 2 na dzień robić gdy różowe wychodzą, skoro o 12 byłą identyczna jak twoja to pewnie ok 20 była ovu a w nast dzień już hormon spadł!
W tym miesiącu to nici z dzidzi
wg testu i ogromnego bólu ovu to chyba w 13 dniu była, a temperatura skacze jak chce, wiec temperatura nie potwierdza ovulacji, wiec duuupa!!!Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 maja 2015, 18:59