X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Poronienie Zaczynamy- pocztakujace wracaja do staran od Nowego Roku
Odpowiedz

Zaczynamy- pocztakujace wracaja do staran od Nowego Roku

Oceń ten wątek:
1 2 3 4 5
  • nick nieaktualny

Wysłany: 7 maja 2015, 21:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Tulisia bardzo nam ciebie brakowalo :* ciesze sie ze wracasz W KONCU!!!!!
    i ja nie mam zamiaru cie nakrecac i wmawiac ci, ze napewno sie udalo :) ale poczekaj z tesem do dnia @ ;) tak bedzie lepiej

Tulisia lubi tę wiadomość

• kehlana_miyu Autorytet

Wysłany: 7 maja 2015, 21:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Tulisia, super, że bez nas nie wytrzymałaś, brakowało mi tu Ciebie :) A od testów kysz - trzymaj mi się z daleka! Jeszcze 4-5 dni cierpliwości minimum :)

961l9vvj59du8plj.png
    961lk6nlda9uyhvb.png
    5tc [*] 04.2015
    10tc [*] 01.2015
  • nick nieaktualny

Wysłany: 7 maja 2015, 21:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ciekawe co slychac u ggoni.... ona sie chyba tez od nas odciela :( wylogowala sie z naszej grupy z fb :(

• kehlana_miyu Autorytet

Wysłany: 7 maja 2015, 21:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Widziałam, że komentuje pod wykresami, więc pewnie tylko potrzebuje trochę dystansu.

961l9vvj59du8plj.png
    961lk6nlda9uyhvb.png
    5tc [*] 04.2015
    10tc [*] 01.2015
  • majeczka8 Autorytet

Wysłany: 7 maja 2015, 21:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ok benitka widze ze twoj przypadek jest jeszcze inny tyle roznych hostorii a niestety odpowiedzi dlaczego tak sie stalo - nie znajdujemy..wtedy mozna by uniknac kolejnych takich sytuacji..
    ale ty masz coreczke wiec jesli sie raz udalo to musi i jeszcze raz. Szukaj lekarza jakegos specjaliste dziewczyny tu pisaly ja nie jestem ze slaska wiec nie pomoge ale znam dobrego lekarza z rzeszowa od ciazy ponoc jest bardzo dobry moja kolezanke poprowadzil lepiej niz w krakowie..

I bede szczesliwa chocbym miala sobie to szczescie narysowac!
    0r13dma.png
  • majeczka8 Autorytet

Wysłany: 7 maja 2015, 21:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Tulisia witaj synu marnotrawny gdzies ty sie dziecko podziewasz? ;-)
    Milo cie slyszec pisz nawet o pogodzie udzielaj sie na forum tylko nie testuj za szybko a wszystko bedzie dobrze i w odpowiednim czasie ujrzysz Groszkowe Slonce :-)

I bede szczesliwa chocbym miala sobie to szczescie narysowac!
    0r13dma.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 7 maja 2015, 21:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wiecie co, za tydzien najmlodsza. siostra ma 18. Przymierzylam dzis sukienkie, ktora mialam zalozyc, ale jest troszeczke za ciasna :( a miałam ja na sobie w 7 miesiacu ciazy i bylam pewna, ze i teraz sie w nia zmieszcze... waga niby stoi w miejscu a tyle ciala mi przybylo ze to tragedia, cycki wielkie jak nigdy, moja mama stwierdzila ze az sie wylewaja z kiecki. A najgorsze jest to, ze w tym miesiacu stoimy krucho z kasa i nie bardzo mam za co kupic nowa...
    To sobie ponazekalam troche ;)

• nick nieaktualny

Wysłany: 7 maja 2015, 21:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Tulisia, no nareszcie kochana wróciłaś :) ode mnie też dostajesz zakaz testowania ;) jak ja wytrzymałam do dnia @ to i ty wytrzymasz ;) rano automatycznie idziesz na siusiu i sprawa załatwiona :)

Ja to też bym chciała bardzo żeby dwie inne dziewczynki do nas wróciły, a o jedną bardzo się martwię :( no ale nic na siłę :) Oby tylko wszystko dobrze było :)

Tulisia, DomiBW lubią tę wiadomość

• KkasienkaA Autorytet

Wysłany: 7 maja 2015, 23:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mama Mai mam to samo... Kiepski miesiac bo dużo na ogrodek poszlo, a tu komunia chrzesnicy... I wszystkie kiecki za małe przez brzuchola!! Dopne się ale kurde nie usiade. I nie wiem co zrobic, czy pozyczyc, bo wolalabym nie kupowac. :-(

Tulisia Kochana sikanie szybciutko z rana i zostań z nami!!! Buziole :-*

Nasz Aniołek jest już w niebie... Kochamy Cię bardzo! <3
    9tc 30.11.2014

Antoś <3
    201510131762.png
  • Tulisia Autorytet

Wysłany: 8 maja 2015, 07:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lili30 wrote:
    Tulisia no nie wiem nie wiem...
    Witaj znowu ;) Bądź tutaj z nami a my nie będziemy Ciebie nakręcać prawda dziołchy?!!
    Czekamy do dnia spodziewanej miesiączki z testem i basta ;)
    Właśnie dziewczyny, jeżeli możecie to mnie nie nakręcajcie :) będę bardzo wdzięczna :D

10tc [*] 13.02.15 Nigdy Cię nie zapomnimy.
    relgf71xwciwmza6.png
    ex2btv73rir38s0o.png
  • Tulisia Autorytet

Wysłany: 8 maja 2015, 07:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Rety dziewczyny, dziękuję wam kochane! Jesteście złote, wszystkie po kolei i każda z osobna :) no i co ja bym bez was zrobiła? :)
    Wasz nakaz wykonany - rano siusiu i po sprawie :) ale leżąc w łóżku nie powiem, bo przeszło mi parę głupich myśli przez głowę :)

Miłego spokojnego dnia!

relgf71xwciwmza6.png
    ex2btv73rir38s0o.png
  • benitka Autorytet

Wysłany: 8 maja 2015, 07:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    witam w piękny słoneczny dzień

Azande, Tulisia lubią tę wiadomość

bhywkrhmf2hztwyl.png MOje 3 aniołki ...kocham i tęsknię...
  • Tulisia Autorytet

Wysłany: 8 maja 2015, 07:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    I jeszcze słowo do Mysi: ja obliczyłam że jeżeli poszłaś na zwolnienie 3 marca i na zwolnieniu można być 182 dni to ostatnim dniem twojego zwolnienia będzie 31 sierpnia. Czyli nie jest źle :)

Azande, Mysia 15 lubią tę wiadomość

relgf71xwciwmza6.png
    ex2btv73rir38s0o.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 8 maja 2015, 08:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Tulisia wrote:
    Rety dziewczyny, dziękuję wam kochane! Jesteście złote, wszystkie po kolei i każda z osobna :) no i co ja bym bez was zrobiła? :)
    Wasz nakaz wykonany - rano siusiu i po sprawie :) ale leżąc w łóżku nie powiem, bo przeszło mi parę głupich myśli przez głowę :)

Miłego spokojnego dnia!
    Cieszę się Tulisia że wróciłaś do nas :) oglądałam Twój wykres, jeszcze parę dni i możesz spokojnie testować, dasz radę wytrzymać :) najlepiej rano szybko zrobić siusiu bez myślenia i wtedy spokój do końca dnia :)

• nick nieaktualny

Wysłany: 8 maja 2015, 09:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ja w ciąż nie wierze że jestem w ciąży, to jest jak jakiś sen, ten widok na usg wczoraj mam go przed oczami i zastanawiam się czy to było na prawdę czy sobie to wymyśliłam tylko, i tak się zastanawiam jak to się stało że ja zaszłam w tą ciążę, kochaliśmy się może dwa, trzy razy i to sporo po owulacji i jestem w ciąży, jakie to dziwne :)

• nick nieaktualny

Wysłany: 8 maja 2015, 09:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Azande cuda sie zdarzaja :) a twoj maluszek to taki prawdziwy malenki cud :)
    ja tez nie moge uwierzyc nadal w twoje szczescie :) ale to sie dzieje naprawde!!!

• Tulisia Autorytet

Wysłany: 8 maja 2015, 09:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Azande wrote:
    ja w ciąż nie wierze że jestem w ciąży, to jest jak jakiś sen, ten widok na usg wczoraj mam go przed oczami i zastanawiam się czy to było na prawdę czy sobie to wymyśliłam tylko, i tak się zastanawiam jak to się stało że ja zaszłam w tą ciążę, kochaliśmy się może dwa, trzy razy i to sporo po owulacji i jestem w ciąży, jakie to dziwne :)

No cóż Azande, nie ma co ukrywać że sytuacja taka jak twoja zdarza się raczej rzadko. No ale tobie się zdarzyła i uwierz w to kochana! :) A doskonale pamiętam, że niedługo po tym jak do nas dołączyłaś, to narzekałaś że pewnie najdłużej z nas będziesz czekać na pierwszą @ po zabiegu. A tu proszę, uwinęłaś się z kolejnym bobaskiem najprędzej z nas wszystkich :)

relgf71xwciwmza6.png
    ex2btv73rir38s0o.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 8 maja 2015, 10:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cześć Dziewczyny. Jestem nowa na tym forum i w ogóle w OF. Czy mogłybyście zerknąć na mój wykres?;) Czy Waszym zdaniem jest jakaś szansa w tym miesiacu? Cykle mam 28dniowe.

Pozdrawiam Was :)

• Lili30 Autorytet

Wysłany: 8 maja 2015, 10:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Paznokietek witaj ;) Mamy tutaj z dziewczynami nową zasadę że nie nakrecamy się wzajemnie, ponieważ potem zdarzają się bolesne rozczarowania i dziewczyny nam uciekają z wątku. Zasada jest taka,że czekamy na termin spodziewanej miesiączki wspólnie. Ciężko jest z samego wykresu wróżyć ciążę. Czasem Najbardziej obiecujące wykresy kończą się miesiączka a te mało pozorne ciąża. Więc nie wróżymy z wykresów ;) Jeszcze tydzień i wszystko będzie jasne kochana ;) cierpliwości ;)

lucy1983 lubi tę wiadomość

3 Aniołki w niebie
    atdc6iye40ls1crt.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 8 maja 2015, 10:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lili30 Masz rację :) Będę się trzymała tej zasady bo inaczej zwariuje :)

Lili30 lubi tę wiadomość

‹‹ 317 318 319 320 321 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Zespół Policystycznych Jajników – objawy PCOS, leczenie podczas starania o dziecko

Zespół Policystycznych Jajników również znane jako PCOS lub Policystyczne Jajniki, to jedno z najczęstszych zaburzeń endokrynologicznych u kobiet. Jakie są objawy PCOS? Jak wygląda proces diagnozy i leczenia? I najważniejsze jak PCOS wpływa na płodność i starania o dziecko. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Raport "Jak rodzą Polki?" - doświadczenia kobiet na temat opieki okołoporodowej w Polsce

Fundacja “Rodzić po ludzku” w czerwcu opublikowała najnowszy raport na temat opieki okołoporodowej w Polsce. Jak rodzą Polki? Jak wygląda opieka okołoporodowa w naszym kraju? Przeczytaj zaskakujące wnioski!   

CZYTAJ WIĘCEJ

Niepłodność u mężczyzn - najczęstsze przyczyny. Kiedy warto wykonać badanie nasienia?

Problem z poczęciem dziecka jest problemem obojga partnerów, dlatego jeśli już dłuższy czas czekasz na dziecko, to diagnostykę i ewentualne leczenie rozpocznij razem z partnerem. Niepłodność u mężczyzn występuje tak samo często, jak u kobiet. Przeczytaj jakie są najczęstsze przyczyny problemów z płodnością u mężczyzn, w jaki sposób można je wykryć i jakie są potencjalne rozwiązania na zajście w ciążę.

CZYTAJ WIĘCEJ