X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Poronienie Zaczynamy- pocztakujace wracaja do staran od Nowego Roku
Odpowiedz

Zaczynamy- pocztakujace wracaja do staran od Nowego Roku

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 7 maja 2015, 21:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Tulisia bardzo nam ciebie brakowalo :* ciesze sie ze wracasz W KONCU!!!!!
    i ja nie mam zamiaru cie nakrecac i wmawiac ci, ze napewno sie udalo :) ale poczekaj z tesem do dnia @ ;) tak bedzie lepiej

Tulisia lubi tę wiadomość

• kehlana_miyu Autorytet

Wysłany: 7 maja 2015, 21:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Tulisia, super, że bez nas nie wytrzymałaś, brakowało mi tu Ciebie :) A od testów kysz - trzymaj mi się z daleka! Jeszcze 4-5 dni cierpliwości minimum :)

961l9vvj59du8plj.png
    961lk6nlda9uyhvb.png
    5tc [*] 04.2015
    10tc [*] 01.2015
  • nick nieaktualny

Wysłany: 7 maja 2015, 21:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ciekawe co slychac u ggoni.... ona sie chyba tez od nas odciela :( wylogowala sie z naszej grupy z fb :(

• kehlana_miyu Autorytet

Wysłany: 7 maja 2015, 21:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Widziałam, że komentuje pod wykresami, więc pewnie tylko potrzebuje trochę dystansu.

961l9vvj59du8plj.png
    961lk6nlda9uyhvb.png
    5tc [*] 04.2015
    10tc [*] 01.2015
  • majeczka8 Autorytet

Wysłany: 7 maja 2015, 21:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ok benitka widze ze twoj przypadek jest jeszcze inny tyle roznych hostorii a niestety odpowiedzi dlaczego tak sie stalo - nie znajdujemy..wtedy mozna by uniknac kolejnych takich sytuacji..
    ale ty masz coreczke wiec jesli sie raz udalo to musi i jeszcze raz. Szukaj lekarza jakegos specjaliste dziewczyny tu pisaly ja nie jestem ze slaska wiec nie pomoge ale znam dobrego lekarza z rzeszowa od ciazy ponoc jest bardzo dobry moja kolezanke poprowadzil lepiej niz w krakowie..

I bede szczesliwa chocbym miala sobie to szczescie narysowac!
    0r13dma.png
  • majeczka8 Autorytet

Wysłany: 7 maja 2015, 21:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Tulisia witaj synu marnotrawny gdzies ty sie dziecko podziewasz? ;-)
    Milo cie slyszec pisz nawet o pogodzie udzielaj sie na forum tylko nie testuj za szybko a wszystko bedzie dobrze i w odpowiednim czasie ujrzysz Groszkowe Slonce :-)

I bede szczesliwa chocbym miala sobie to szczescie narysowac!
    0r13dma.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 7 maja 2015, 21:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wiecie co, za tydzien najmlodsza. siostra ma 18. Przymierzylam dzis sukienkie, ktora mialam zalozyc, ale jest troszeczke za ciasna :( a miałam ja na sobie w 7 miesiacu ciazy i bylam pewna, ze i teraz sie w nia zmieszcze... waga niby stoi w miejscu a tyle ciala mi przybylo ze to tragedia, cycki wielkie jak nigdy, moja mama stwierdzila ze az sie wylewaja z kiecki. A najgorsze jest to, ze w tym miesiacu stoimy krucho z kasa i nie bardzo mam za co kupic nowa...
    To sobie ponazekalam troche ;)

• nick nieaktualny

Wysłany: 7 maja 2015, 21:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Tulisia, no nareszcie kochana wróciłaś :) ode mnie też dostajesz zakaz testowania ;) jak ja wytrzymałam do dnia @ to i ty wytrzymasz ;) rano automatycznie idziesz na siusiu i sprawa załatwiona :)

Ja to też bym chciała bardzo żeby dwie inne dziewczynki do nas wróciły, a o jedną bardzo się martwię :( no ale nic na siłę :) Oby tylko wszystko dobrze było :)

Tulisia, DomiBW lubią tę wiadomość

• KkasienkaA Autorytet

Wysłany: 7 maja 2015, 23:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mama Mai mam to samo... Kiepski miesiac bo dużo na ogrodek poszlo, a tu komunia chrzesnicy... I wszystkie kiecki za małe przez brzuchola!! Dopne się ale kurde nie usiade. I nie wiem co zrobic, czy pozyczyc, bo wolalabym nie kupowac. :-(

Tulisia Kochana sikanie szybciutko z rana i zostań z nami!!! Buziole :-*

Nasz Aniołek jest już w niebie... Kochamy Cię bardzo! <3
    9tc 30.11.2014

Antoś <3
    201510131762.png
  • Tulisia Autorytet

Wysłany: 8 maja 2015, 07:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lili30 wrote:
    Tulisia no nie wiem nie wiem...
    Witaj znowu ;) Bądź tutaj z nami a my nie będziemy Ciebie nakręcać prawda dziołchy?!!
    Czekamy do dnia spodziewanej miesiączki z testem i basta ;)
    Właśnie dziewczyny, jeżeli możecie to mnie nie nakręcajcie :) będę bardzo wdzięczna :D

10tc [*] 13.02.15 Nigdy Cię nie zapomnimy.
    relgf71xwciwmza6.png
    ex2btv73rir38s0o.png
  • Tulisia Autorytet

Wysłany: 8 maja 2015, 07:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Rety dziewczyny, dziękuję wam kochane! Jesteście złote, wszystkie po kolei i każda z osobna :) no i co ja bym bez was zrobiła? :)
    Wasz nakaz wykonany - rano siusiu i po sprawie :) ale leżąc w łóżku nie powiem, bo przeszło mi parę głupich myśli przez głowę :)

Miłego spokojnego dnia!

relgf71xwciwmza6.png
    ex2btv73rir38s0o.png
  • benitka Autorytet

Wysłany: 8 maja 2015, 07:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    witam w piękny słoneczny dzień

Azande, Tulisia lubią tę wiadomość

bhywkrhmf2hztwyl.png MOje 3 aniołki ...kocham i tęsknię...
  • Tulisia Autorytet

Wysłany: 8 maja 2015, 07:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    I jeszcze słowo do Mysi: ja obliczyłam że jeżeli poszłaś na zwolnienie 3 marca i na zwolnieniu można być 182 dni to ostatnim dniem twojego zwolnienia będzie 31 sierpnia. Czyli nie jest źle :)

Azande, Mysia 15 lubią tę wiadomość

relgf71xwciwmza6.png
    ex2btv73rir38s0o.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 8 maja 2015, 08:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Tulisia wrote:
    Rety dziewczyny, dziękuję wam kochane! Jesteście złote, wszystkie po kolei i każda z osobna :) no i co ja bym bez was zrobiła? :)
    Wasz nakaz wykonany - rano siusiu i po sprawie :) ale leżąc w łóżku nie powiem, bo przeszło mi parę głupich myśli przez głowę :)

Miłego spokojnego dnia!
    Cieszę się Tulisia że wróciłaś do nas :) oglądałam Twój wykres, jeszcze parę dni i możesz spokojnie testować, dasz radę wytrzymać :) najlepiej rano szybko zrobić siusiu bez myślenia i wtedy spokój do końca dnia :)

• nick nieaktualny

Wysłany: 8 maja 2015, 09:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ja w ciąż nie wierze że jestem w ciąży, to jest jak jakiś sen, ten widok na usg wczoraj mam go przed oczami i zastanawiam się czy to było na prawdę czy sobie to wymyśliłam tylko, i tak się zastanawiam jak to się stało że ja zaszłam w tą ciążę, kochaliśmy się może dwa, trzy razy i to sporo po owulacji i jestem w ciąży, jakie to dziwne :)

• nick nieaktualny

Wysłany: 8 maja 2015, 09:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Azande cuda sie zdarzaja :) a twoj maluszek to taki prawdziwy malenki cud :)
    ja tez nie moge uwierzyc nadal w twoje szczescie :) ale to sie dzieje naprawde!!!

• Tulisia Autorytet

Wysłany: 8 maja 2015, 09:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Azande wrote:
    ja w ciąż nie wierze że jestem w ciąży, to jest jak jakiś sen, ten widok na usg wczoraj mam go przed oczami i zastanawiam się czy to było na prawdę czy sobie to wymyśliłam tylko, i tak się zastanawiam jak to się stało że ja zaszłam w tą ciążę, kochaliśmy się może dwa, trzy razy i to sporo po owulacji i jestem w ciąży, jakie to dziwne :)

No cóż Azande, nie ma co ukrywać że sytuacja taka jak twoja zdarza się raczej rzadko. No ale tobie się zdarzyła i uwierz w to kochana! :) A doskonale pamiętam, że niedługo po tym jak do nas dołączyłaś, to narzekałaś że pewnie najdłużej z nas będziesz czekać na pierwszą @ po zabiegu. A tu proszę, uwinęłaś się z kolejnym bobaskiem najprędzej z nas wszystkich :)

relgf71xwciwmza6.png
    ex2btv73rir38s0o.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 8 maja 2015, 10:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cześć Dziewczyny. Jestem nowa na tym forum i w ogóle w OF. Czy mogłybyście zerknąć na mój wykres?;) Czy Waszym zdaniem jest jakaś szansa w tym miesiacu? Cykle mam 28dniowe.

Pozdrawiam Was :)

• Lili30 Autorytet

Wysłany: 8 maja 2015, 10:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Paznokietek witaj ;) Mamy tutaj z dziewczynami nową zasadę że nie nakrecamy się wzajemnie, ponieważ potem zdarzają się bolesne rozczarowania i dziewczyny nam uciekają z wątku. Zasada jest taka,że czekamy na termin spodziewanej miesiączki wspólnie. Ciężko jest z samego wykresu wróżyć ciążę. Czasem Najbardziej obiecujące wykresy kończą się miesiączka a te mało pozorne ciąża. Więc nie wróżymy z wykresów ;) Jeszcze tydzień i wszystko będzie jasne kochana ;) cierpliwości ;)

lucy1983 lubi tę wiadomość

3 Aniołki w niebie
    atdc6iye40ls1crt.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 8 maja 2015, 10:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lili30 Masz rację :) Będę się trzymała tej zasady bo inaczej zwariuje :)

Lili30 lubi tę wiadomość

‹‹ 317 318 319 320 321 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Problemy z zajściem w ciążę - 13 niepokojących objawów

Czy problemy z zajściem w ciążę można przewidzieć? Przeczytaj listę 13 potencjalnych symptomów, którym powinnaś się bliżej przyjrzeć. Nieregularme miesiączki, obfite miesiączki, niskie libido czy utrata włosów - nie ignoruj tych i innych symptomów mogących świadczyć o zaburzeniach hormonalnych czy innych schorzeniach powodujących problemy z zajściem w ciążę. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Smog - czy smog w Polsce może obniżać płodność?

Polska jest jednym z najbardziej zanieczyszczonych krajów na świecie. To niestety przykry fakt. Jesteśmy świadomi, że smog negatywnie wpływa na nasz organizm - płuca, serce. Ale czy może również upośledzać naszą płodność? Czy może dodatkowo obniżać parametry nasienia? Czy możemy mądrze się przed tym zabezpieczać, czy to już histeria? Zadaliśmy to pytanie ekspertom, przeczytaj co usłyszeliśmy!  

CZYTAJ WIĘCEJ

Suplementy w ciąży – co naprawdę jest potrzebne?

Ciąża to czas pełen radości, ale i wyzwań. Jednym z najważniejszych aspektów, o które należy zadbać, jest odpowiednie odżywianie. Kobiety w ciąży często słyszą o konieczności suplementacji, ale które składniki są naprawdę niezbędne?

CZYTAJ WIĘCEJ