Zaczynamy- pocztakujace wracaja do staran od Nowego Roku
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Ok benitka widze ze twoj przypadek jest jeszcze inny tyle roznych hostorii a niestety odpowiedzi dlaczego tak sie stalo - nie znajdujemy..wtedy mozna by uniknac kolejnych takich sytuacji..
ale ty masz coreczke wiec jesli sie raz udalo to musi i jeszcze raz. Szukaj lekarza jakegos specjaliste dziewczyny tu pisaly ja nie jestem ze slaska wiec nie pomoge ale znam dobrego lekarza z rzeszowa od ciazy ponoc jest bardzo dobry moja kolezanke poprowadzil lepiej niz w krakowie.. -
Tulisia witaj synu marnotrawny gdzies ty sie dziecko podziewasz?
Milo cie slyszec pisz nawet o pogodzie udzielaj sie na forum tylko nie testuj za szybko a wszystko bedzie dobrze i w odpowiednim czasie ujrzysz Groszkowe SlonceTulisia lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyWiecie co, za tydzien najmlodsza. siostra ma 18. Przymierzylam dzis sukienkie, ktora mialam zalozyc, ale jest troszeczke za ciasna a miałam ja na sobie w 7 miesiacu ciazy i bylam pewna, ze i teraz sie w nia zmieszcze... waga niby stoi w miejscu a tyle ciala mi przybylo ze to tragedia, cycki wielkie jak nigdy, moja mama stwierdzila ze az sie wylewaja z kiecki. A najgorsze jest to, ze w tym miesiacu stoimy krucho z kasa i nie bardzo mam za co kupic nowa...
To sobie ponazekalam troche -
nick nieaktualnyTulisia, no nareszcie kochana wróciłaś ode mnie też dostajesz zakaz testowania jak ja wytrzymałam do dnia @ to i ty wytrzymasz rano automatycznie idziesz na siusiu i sprawa załatwiona
Ja to też bym chciała bardzo żeby dwie inne dziewczynki do nas wróciły, a o jedną bardzo się martwię no ale nic na siłę Oby tylko wszystko dobrze byłoTulisia, DomiBW lubią tę wiadomość
-
Mama Mai mam to samo... Kiepski miesiac bo dużo na ogrodek poszlo, a tu komunia chrzesnicy... I wszystkie kiecki za małe przez brzuchola!! Dopne się ale kurde nie usiade. I nie wiem co zrobic, czy pozyczyc, bo wolalabym nie kupowac.
Tulisia Kochana sikanie szybciutko z rana i zostań z nami!!! Buziole :-* -
Lili30 wrote:Tulisia no nie wiem nie wiem...
Witaj znowu Bądź tutaj z nami a my nie będziemy Ciebie nakręcać prawda dziołchy?!!
Czekamy do dnia spodziewanej miesiączki z testem i basta10tc [*] 13.02.15 Nigdy Cię nie zapomnimy.
-
Rety dziewczyny, dziękuję wam kochane! Jesteście złote, wszystkie po kolei i każda z osobna no i co ja bym bez was zrobiła?
Wasz nakaz wykonany - rano siusiu i po sprawie ale leżąc w łóżku nie powiem, bo przeszło mi parę głupich myśli przez głowę
Miłego spokojnego dnia!10tc [*] 13.02.15 Nigdy Cię nie zapomnimy.
-
I jeszcze słowo do Mysi: ja obliczyłam że jeżeli poszłaś na zwolnienie 3 marca i na zwolnieniu można być 182 dni to ostatnim dniem twojego zwolnienia będzie 31 sierpnia. Czyli nie jest źle
Azande, Mysia 15 lubią tę wiadomość
10tc [*] 13.02.15 Nigdy Cię nie zapomnimy.
-
nick nieaktualnyTulisia wrote:Rety dziewczyny, dziękuję wam kochane! Jesteście złote, wszystkie po kolei i każda z osobna no i co ja bym bez was zrobiła?
Wasz nakaz wykonany - rano siusiu i po sprawie ale leżąc w łóżku nie powiem, bo przeszło mi parę głupich myśli przez głowę
Miłego spokojnego dnia! -
nick nieaktualnyja w ciąż nie wierze że jestem w ciąży, to jest jak jakiś sen, ten widok na usg wczoraj mam go przed oczami i zastanawiam się czy to było na prawdę czy sobie to wymyśliłam tylko, i tak się zastanawiam jak to się stało że ja zaszłam w tą ciążę, kochaliśmy się może dwa, trzy razy i to sporo po owulacji i jestem w ciąży, jakie to dziwne
-
nick nieaktualny
-
Azande wrote:ja w ciąż nie wierze że jestem w ciąży, to jest jak jakiś sen, ten widok na usg wczoraj mam go przed oczami i zastanawiam się czy to było na prawdę czy sobie to wymyśliłam tylko, i tak się zastanawiam jak to się stało że ja zaszłam w tą ciążę, kochaliśmy się może dwa, trzy razy i to sporo po owulacji i jestem w ciąży, jakie to dziwne
No cóż Azande, nie ma co ukrywać że sytuacja taka jak twoja zdarza się raczej rzadko. No ale tobie się zdarzyła i uwierz w to kochana! A doskonale pamiętam, że niedługo po tym jak do nas dołączyłaś, to narzekałaś że pewnie najdłużej z nas będziesz czekać na pierwszą @ po zabiegu. A tu proszę, uwinęłaś się z kolejnym bobaskiem najprędzej z nas wszystkich10tc [*] 13.02.15 Nigdy Cię nie zapomnimy.
-
nick nieaktualny
-
Paznokietek witaj Mamy tutaj z dziewczynami nową zasadę że nie nakrecamy się wzajemnie, ponieważ potem zdarzają się bolesne rozczarowania i dziewczyny nam uciekają z wątku. Zasada jest taka,że czekamy na termin spodziewanej miesiączki wspólnie. Ciężko jest z samego wykresu wróżyć ciążę. Czasem Najbardziej obiecujące wykresy kończą się miesiączka a te mało pozorne ciąża. Więc nie wróżymy z wykresów Jeszcze tydzień i wszystko będzie jasne kochana cierpliwości
lucy1983 lubi tę wiadomość
3 Aniołki w niebie
-
nick nieaktualny