Zaczynamy- pocztakujace wracaja do staran od Nowego Roku
-
WIADOMOŚĆ
-
lucy1983 wrote:U mnie dziś kiepsko nie dość że mdłości od rana, to jeszcze biegunka... cały dzień prawie nic nie jadłam, tylko piję dużo i spałam prawie cały dzień, bo było mi słabo.
Na szczęście katar pokonany inhalacje pomogły... teraz mi ciut lepiej, wmusiłam gotowaną marchewkę i jabłko i mam nadzieję, że będzie lepiej... Może Wy mi dziewczyny coś jeszcze poradzicie? Mogę ewentualnie wziąć węgiel?
Mam tylko nadzieję, że z Kruszynką wszystko ok...
Lucy Kochana jak się dzisiaj czujesz?
Na pewno z Maluszkiem wszystko dobrze! -
nick nieaktualny
-
Oprócz mnie. Przyznaję na wyborach nie byłam. Mój wieczny optymizm nie obejmuje wyborów! Nie sądzę żeby jakakolwiek zmiana rządzących zmieniła sytuację w kraju. I tyle jeżeli chodzi o politykę!!!
Azande jak się Słońce czujesz? Nadal Ty i Twój Maluszek jesteście dla mnie cudemPrimaSort lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyDawno mnie tu nie było, nie jestem w stanie was nadrobić, wierzę że część z was nosi już fasolke w brzuchu i trzymam za was kciuki jak i za starajace
U mnie dużo się dzieje. Wczoraj byłam powtórzyć badania zobaczę we wtorek czy tabletki działają od 2 tygodni pracuje wiec nie mam już tak dużo czasu jak kiedyś... Narazie umowa na 3 miesiące a później zobaczymy poza tym podjęliśmy z mężem decyzję że zaczynamy się budować. Plan już jest, ziemia upatrzona, kosztorys zrobiony, ekipa budująca zamówiona więc zostało kupić ziemię, załatwić formalności i zaczynamy
W związku z nowymi planami starania zostają obłożone na bliżej nie określony czas. Może to i lepiej.. Wszystko po kolei na spokojnie, wyniki unormuje, dom będzie stał, umowa będzie i wtedy do dzieła
Tak więc nic nie dzieje się bez przyczyny
Pozdrawiam was serdecznie :*
Ps. Siedzę właśnie w szpitalu w komisji wyborczej mamy 100% frekwencji i jest mega nudakehlana_miyu, KkasienkaA, Mysia 15 lubią tę wiadomość
-
cześć anka418
a mogę spytać ile masz lat?
ja mam 32 a czuje się na przynajmniej 45...
widzę jak czas mi ucieka
a ze staraniami może być tak jak u mnie:
odłożone, odpuszczone w sierpniu, remont kuchhni, sajgon, masa spraw a tu niespodzianka - ciąża
nie spodziewałąm się kompletnie!
niestety nie zakończyła się pomyślnie, ale chodzi mi o to, że zajmij się czymś innym - napewno to zreszta wiesz
pozdrawiam. -
Hey hey ja po badaniu wszystko dobrze bobas starszy o kilka dni z usg, ma juz prawie 8cm
Mdlosci uspokoily sie troche choc hormony troche mi skaczaWiadomość wyedytowana przez autora: 10 maja 2015, 21:58
Tulisia, lucy1983, KkasienkaA, Mysia 15 lubią tę wiadomość
-
lGratulacje widze ze tu w zawrotnym tempie sie ,zapylacie,
Mialabym prosbe. Kolezanka rowniez po przejsciach zbiera ,like, zeby na owufriend dostac odpowiedz od eksperta. Jak byscie mogly jej pomoc to bylabym wdzieczna
Oto link do jej pytania. Z gory dziekuje
https://ovufriend.pl/forum/pytania-do-eksperta-diagnostyka-i-leczenie-nieplodnosci/bezwodzie-w-15-tygodniu-ciazy,7349.html
Krzyś [*] 38tc 13.01.2015 - maleńka duszyczka a brakuje tak wiele... -
marzusiax wrote:lGratulacje widze ze tu w zawrotnym tempie sie ,zapylacie,
Mialabym prosbe. Kolezanka rowniez po przejsciach zbiera ,like, zeby na owufriend dostac odpowiedz od eksperta. Jak byscie mogly jej pomoc to bylabym wdzieczna
Oto link do jej pytania. Z gory dziekuje
https://ovufriend.pl/forum/pytania-do-eksperta-diagnostyka-i-leczenie-nieplodnosci/bezwodzie-w-15-tygodniu-ciazy,7349.html
oczywiście liknełam
też chciałabym się dowiedzideć czemu synuś tej dziewczyny zmarł - co powie ekspert. -
Witajcie!
Anka, fajnie że nie stoicie w miejscu, że coś się dzieje Macie nowe cele, a z twojego wpisu bije radość i pozytywne myślenie Tak trzymaj!
Majeczka, to cudowne wiadomości Wzięłam linijkę do ręki i sprawdziłam dokładnie jak wygląda 8 cm To już spory dzidziulek
Marzusiax - zrobione
A u mnie dziewczynki raczej znowu nic z tego. Tempka spadła, w dodatku zaczęło się plamienie, które zwiastuje rychłe nadejście @. No cóż... Nie będę ściemniać, że mnie to nie rusza, ale po pierwszym smutku już się otrząsnęłam. Wiem, że nie ma na to reguły, ale jestem tym wszystkim zmieszana, ponieważ ostatnio w grudniu udało się za pierwszym razem i teraz myślałam, że też tak będzie I mam taki plan na przyszły cykl, żeby lepiej w czasie rozłożyć . Nie doszukuję się przyczyny niepowodzenia, ale muszę mieć świadomość nowego celu i podjętego działania. Taka już jestem.
Miłego dnia!majeczka8, KkasienkaA lubią tę wiadomość
10tc [*] 13.02.15 Nigdy Cię nie zapomnimy.
-
majeczka8 wrote:Hey hey ja po badaniu wszystko dobrze bobas starszy o kilka dni z usg, ma juz prawie 8cm
Mdlosci uspokoily sie troche choc hormony troche mi skacza
KOchana, gratuluje i bardzo sie ciesze, ze wszystko jest dobrzemajeczka8 lubi tę wiadomość
Fasolka 9tyg (24.12.14)
-
Tulisia bardzo dobre podejscie.
Zapewne kazda @ to chwilowy smutek ale nie mamy wplywu.
My robimy co w naszej mocy ❤ a reszta nie zalezy od nas.Tulisia lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
kehlana_miyu - u mnie wszystko dobrze tylko jak nie żołądek to teraz...infekcja intymna no oszaleje. Dobrze, że jutro ide do gina , bo zwariuje jak nie da mi czegoś na to domowe sposoby nie pomagają. Mam nadzieję,że z dzidzią wszystko dobrze.
W przyszły poniedziałek już mam USG prenatalne, ale będę się stresować ...
majeczka8 - gratulacje wielkoluda hehe niech rośnie silne i zdrowe dzieciątkomajeczka8 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyhey, ja byłam rano na pobraniu krwi, była straszna kolejka, wyniki dopiero w piątek będą, ja mam w środę wizytę na 16.30, strasznie się stresuję czy będzie wszystko dobrze, mam nadzieję że zrobi mi usg i zobaczę mojego dzidziusia, ogólnie czuję się dobrze, z dolegliwości ciążowych to mnie żołądek boli tak samo jak w ciąży z córcią
teraz mam 8 tydzień, zastanawiam się czy ten detektor tętna płodu zamawiać czy nie, myślicie że już będę słyszała? jak zamówię dzisiaj to pewnie do końca tyg by przyszedł