Zaczynamy- pocztakujace wracaja do staran od Nowego Roku
-
WIADOMOŚĆ
-
Kehlana dobrze, że wizyta była udana! Najważniejsze, że zaczęłaś badania, trafiłaś na lekarza z którego jesteś zadowolona i dobrze się przygotujesz do kolejnych starań! Oczywiście, że nie można oczekiwać cudów refundacji badań na nfz- niestety. Ale liczy się każde badanie za które nie musi się płacić.
-
My po wizycie. Prawe płuco jest słabiej słyszalne, ale to może być konsekwencja poprzedniej odmy. Mamy skierowanie na badania i w piątek mąż ma przyjść na kolejną wizytę. Na razie nie jest źle
-
nick nieaktualnyKehlana bylam w Gamecie w rzgowie ale mijalam Matke Polke z wizyty jestem zadowolona. Pan doktor tak strasznie dokladnie wszystko tlumaczyl, ze az bylam w szoku!!! Jakby ktos katarynke nakrecil ale mamy fajna pamiatke chociaz na plycie juz z 5 razy obejrzelismy filmik
-
nick nieaktualny
-
My juz tez po wizycie, z naszą niunia wszystko dobrze tak się cieszymy z mężem ze szok, mogłabym godzinami na nią patrzeć słuchaliśmy tez serduszka Lekarz potwierdził ze to mała księżniczka, nie miał już wątpliwości
Mała waży 360 gkehlana_miyu, Lili30, KkasienkaA, Mysia 15, monilia84, jangwa_maua lubią tę wiadomość
-
Gratuluję dziewczyny udanych wizyt!
kehlana_miyu z Twojego postu czuję tak jakby, aż mi przez ekran emanowało zadowolenie Bardzo się cieszę, że idziecie ku dobremu! Trzymaj teraz tego lekarza za fartuch i nie puszczaj!
Mama Mai- piękne zdjęcie! I super wynik- gratuluję!!! Myślę, że już niedługo dowiecie się płci A płyta to super sprawa, bo można pokazać też innym, zazdroszczę!!
Pszczoła no to gratuluję Księżniczki! Bawiła się trochę, czy spała? A powiedz mi, czy te USG wyglądało jakoś inaczej niż inne? Bo jak spojrzałam w necie na listę rzeczy które mierzą, to chyba musi trwać z pół godziny? -
nick nieaktualnygratuluję dziewczyny udanych wizyt, super że wszystko dobrze i że jesteście zadowolone
ja nadal zamulam, kiedy to się w końcu skończy, dzisiaj mi mąż kupił truskawek, były takie smaczne, ale jak tylko wstałam z łóżka to za raz wszystko zwróciłam i tak w kółko jakoś to trzeba przeżyć, ja odliczam dni do wizyty, jeszcze 5 -
pszczoła10 wrote:My juz tez po wizycie, z naszą niunia wszystko dobrze tak się cieszymy z mężem ze szok, mogłabym godzinami na nią patrzeć słuchaliśmy tez serduszka Lekarz potwierdził ze to mała księżniczka, nie miał już wątpliwości
Mała waży 360 g
Kochana wspaniałe wiadomości!!! Mała Księżniczka nasza! -
nick nieaktualnywiecie co przydała by się taka tabelka z dziewczynami szaraczkami i z ciężaróweczkami, kiedy kto ma termin porodu albo ostatniej @, jaka płeć, czy synek czy córka, i data wizyty najbliższej i ewentualnie jakieś inne info o wizytach czy najbliższych badaniach, ale nie wiem właśnie czy powinnyśmy tutaj ją zrobić czy można gdzieś indziej może na fb?
-
Dziękuję Kochane mała się bawiła, nóżki zakładała gdzieś za głowę, lekarz śmiał się ze akrobatka mała
Kasienka jeśli chodzi o usg to u mnie trwało około 20 minut. Lekarz po kolei sprawdzał główkę, kręgosłup, serduszko itd.Mysia 15, KkasienkaA, Rachele lubią tę wiadomość
-
KkasienkaA wrote:Gratuluję dziewczyny udanych wizyt!
kehlana_miyu z Twojego postu czuję tak jakby, aż mi przez ekran emanowało zadowolenie Bardzo się cieszę, że idziecie ku dobremu! Trzymaj teraz tego lekarza za fartuch i nie puszczaj!
KkasienkaA, coś w tym jest, dzisiejsza wizyta naprawdę natchnęła mnie optymizmem Przynajmniej trafiłam wreszcie na lekarza, który mi powiedział, że mam bardzo duże szanse na zdrową ciążę i żeby je zwiększyć, muszę zrobić te konkretne badania i prawdopodobnie brać te konkretne leki. Jestem osobą, która lubi mieć plan działania, więc od razu poczułam się pewniej
Na pewno będę się trzymać tego lekarza, nie tylko w sprawie konsultacji wyników badań, ale jest też w moim mieście jednym z najlepszych specjalistów od USG genetycznego Mam nadzieję, że za parę miesięcy będę się z nim kontaktować w tej sprawie
KkasienkaA, Mysia 15 lubią tę wiadomość
5tc [*] 04.2015
10tc [*] 01.2015 -
Dziewczyny gratuluje super wiadomości
Mamo Mai super że badania genetyczne wyszły prawidlowo i uspokoiły Was bo wiem jak się pewnie stresowałaś przed tym badaniem
Pszczoła gratuluje księżniczki - niech rośnie zdrowiutko
Kehlana super że lekarz w porządku, takich brakuje, teraz już będzie tylko dobrze i do przodu
Mysiu dużo zdrowia dla męża, oby jak najszybciej z tego wyszedł
Azande czzas szybciutko minie i te 4 dni też i zobaczysz swojego malusia
Dziewczyny chciałabym do Was dołączyć na fb tylko nie wiem jak to zrobićMysia 15 lubi tę wiadomość
Wikusia Aniołek 26.02.2015 [*] 27tc
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Mama_Mai wrote:Ja juz wrocilam do domu z lodzi u dzidziusia wszystko w porzadku, przeziernosc 1,5mm takze jest super moj maz przeszczesliwy mamy cale badanie nagrane na plyte lekarz nawet sie nie pytal czy chcemy tylko sam nagral pozniej dorzuce jakies zdjecie
Kochana, gratuluje!!! Cudowne wiadomosci )
Fasolka 9tyg (24.12.14)
-
Mysia 15 wrote:My po wizycie. Prawe płuco jest słabiej słyszalne, ale to może być konsekwencja poprzedniej odmy. Mamy skierowanie na badania i w piątek mąż ma przyjść na kolejną wizytę. Na razie nie jest źle
Mysia, goraco pozdrwiam Twojego meza i zycze duzo duzo zdrowka!!Mysia 15 lubi tę wiadomość
Fasolka 9tyg (24.12.14)