Zaczynamy- pocztakujace wracaja do staran od Nowego Roku
-
WIADOMOŚĆ
-
Rachele wrote:Ja zrobilam tescik, druga kreska juz jest ale na szczescie nie jest mocna! Zeby tylko jajeczka poczekaly do czwartku! A potem niech szaleja na calego! Trzymajcie kciuki bardzo Was prosze!
Cały czas trzymam zaciśnięte mocno!! Do czwartku odpuszczę nawet remont tylko będę trzymać zaciśnięte -
nick nieaktualny
-
Mama_Mai wrote:Rachele ja też mocno trzymam zaciśnięte kciuki za siebie tez trzymam żeby tylko wytrzymała owulka do powrotu męża
To będę trzymać kciuki za Was dwie!! Niech owu pojawi się w najlepszym dla Was momencie! -
Kejt, kehlana_miyu, jangwa_maua dzięki Wam dziewczyny! Naprawdę podnioslyscie mnie na duchu. Teraz najważniejsze jest maleństwo i jego zdrowie. Wózek itp tez juz mamy zapewnione po dzieciach z rodziny damy rade!!
Jangwa_maua powodzenia w wolontariacie i nie stresująca się
Mama_Mai rzeczy już niebawem się przydadzą i do czekasz się swojego maleństwa! -
Rachele wrote:Ja zrobilam tescik, druga kreska juz jest ale na szczescie nie jest mocna! Zeby tylko jajeczka poczekaly do czwartku! A potem niech szaleja na calego! Trzymajcie kciuki bardzo Was prosze!
Rachele, trzymamy z całych sił!
5tc [*] 04.2015
10tc [*] 01.2015 -
Właśnie mam dylemat- jak zjeść kolację trzymając kciuki
Druga kreska musi być tak samo mocna jak testowa, więc jest jeszcze chwila będzie dobrze albo jeszcze lepiej !Rachele lubi tę wiadomość
Jak pożegnać się z kimś, kto odszedł bez pożegnania?
W 2015 zostaniemy szczęśliwymi rodzicami
Aniołek 17.12.2014 -
Jestescie kochane, KOCHANE! Dziekuje Wam! To byl moj pierwszy test na owu, i pierwszy test, chiedi chcialam tylko jedna kreske! Pocieszam sie ze ta 2 nie jest mocna wiec licze calym sercem, ze do czwartku wytrzyma! Jutro raczej odpuszcze testowanie, bo bede sie martwic caly dzien! Zrobie w czwartek jak wroce z badan!
Dziekuje Wam jeszcze raz! Jestescie cudowne.... i prosze trzymajcie za mnie i za Mame-Mai dalej!
Kejt, az sie usmialam! Super ale mam nadzieje, ze kolacja zjedzona!!!!!*Kejt* lubi tę wiadomość
Fasolka 9tyg (24.12.14)
-
Cześć dziewczyny, niestety ja również chciałam do Was dołączyć Straciłam ciążę w grudniu, to był 6tc.
Zrobiłam sobie badania z krwi na bakterie bo nikt mi nie chciał zlecić badań więc zrobiłam na własną rekę. Czy myślicie, że mycoplasma PNEUMONIAE może być powodem poronienia? wynik w klasie IgM wyszedł mi dodatni. Tylko nie wiem czy to ta odmiana mycoplasmy powoduje poronienie ale tylko ta była dostępna w badaniu krwi. -
Mama_Mai wrote:Rachele ja też mocno trzymam zaciśnięte kciuki za siebie tez trzymam żeby tylko wytrzymała owulka do powrotu męża
Mama Mai, a kiedy maz bedzie w domu? Na weekend? To juz za 3 dni! Oby jajeczko sie nie spieszylo i poczekalo na towarzystwo
BuziakiJak pożegnać się z kimś, kto odszedł bez pożegnania?
Aniołek 17.12.2014 -
Kkasienka, co u ciebie? jak samopoczucie? na jakim etapie cyklu teraz jestes?
Ola, witam cie serdecznie, przykro mi z powodu twojej straty
Mam nadzieje ze szybko wtocisz do formy. Niestety nie pomoge w kwestii badan ktore zrobilasJak pożegnać się z kimś, kto odszedł bez pożegnania?
Aniołek 17.12.2014 -
nick nieaktualnyKejt mąż będzie już w czwartek więc jajeczko mogłoby się spiąć i wykluc między czwartkiem a niedzielą Jutro wizyta u gina mam nadzieję że powie mi coś optymistycznego może zleci badania zobaczymy
Ola witamy w naszym gronie! Oczywiście współczuję ci straty a w kwestii badań nie pomogę niestety*Kejt* lubi tę wiadomość
-
Dziekuje za cieple slowa bardzo milo mi sie was czyta
Ja pracuje wiec wieczorami nadrabiam forum.Wiec tak wszystkie mamy wspolny cel zajsc w ciaze w tym roku i szczesliwie donosic mamy podobne doswiaczenia wiec na pewno jest razniej gdy mozna wspierac sie nawzajem. Fajnie ze moge was poznac postaram sie pisac co u mnie na biezaco..poki co czekam na okres czy on moze nastapic pozniej niz normalnie? Co do testow owulacyjnych robilam kilka razy widzialam slaba kreske testowa ale nie wiem dokladnie jak to odczytac.
Rachele powodzenia oby sie udalo! -
Majeczka, okres po poronieniu mozed pojawic sie calkiem inaczej niz zwykle- do 6 tygodni po poronieniu.
Jesli na tescie druga kreska jest jasniejsza niz testowa, to oznacza, ze test jest negatywny. Dopiero gdy kreski sa jednakowo intensywne oznacza pozytywny tedt i to ze owulacja pojawi sie za 24-48h(moze byc roznie napisane w zaleznosci od testu).
majeczka8 lubi tę wiadomość
Jak pożegnać się z kimś, kto odszedł bez pożegnania?
Aniołek 17.12.2014