X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Poronienie Zaczynamy- pocztakujace wracaja do staran od Nowego Roku
Odpowiedz

Zaczynamy- pocztakujace wracaja do staran od Nowego Roku

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 4 lutego 2015, 20:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Rachele wrote:
    Mama-Mai, gotowa na prace domowe?? :) Jutro Kochana ruzzammo ze zdwojona sila!!!
    Trzymam kciuki za Ciebie!!!!

Trzymam za Was obie kciuki! Miłych chwil w objęciach mężów :) bo radosne serduszkowanie działa cuda :)

U mnie przeziębienie hula na całego... :( Ale się nie daję... Kejt zaraz idę parzyć ten majeranek ... Mam nadzieję że pomoże... I spanko bo to najlepiej pomaga...

Mama_Mai, *Kejt* lubią tę wiadomość

• KkasienkaA Autorytet

Wysłany: 4 lutego 2015, 21:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    lucy oj spanko to cud lekarstwo praktycznie na wszystko :) nawet na smuteczki :)

Nasz Aniołek jest już w niebie... Kochamy Cię bardzo! <3
    9tc 30.11.2014

Antoś <3
    201510131762.png
  • pszczoła10 Autorytet

Wysłany: 4 lutego 2015, 21:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Meegi witaj w klubie ! Gratulacje !!! :) ja też się stresuje ale dziewczyny tu nas wspierają i nie pozwalają myśleć negatywnie :) który to tc?
    Teraz czekamy na Was dziewczyny! Już niedługo do nas dolaczycie! :)

meeegi1771 lubi tę wiadomość

Aniołek [*] 16.10.2014 - 10 tc
    wff2ej284uclkyvx.png
  • kehlana_miyu Autorytet

Wysłany: 4 lutego 2015, 21:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Meeegi, gratulacje! Spokojnej i nudnej ciąży życzę! Informuj nas na bieżąco, wspaniale słyszeć, że kolejnej z nas się udało zrobić krok do przodu na drodze do maleństwa:) Trzymam kciuki z całych sił za Ciebie i za Pszczołę, no i za nas wszystkie żebyśmy jak najszybciej poszły w wasze ślady:)

meeegi1771 lubi tę wiadomość

961l9vvj59du8plj.png
    961lk6nlda9uyhvb.png
    5tc [*] 04.2015
    10tc [*] 01.2015
  • pszczoła10 Autorytet

Wysłany: 4 lutego 2015, 21:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kehlana_miyu dziękuję :) a my trzymamy za Was kciuki! UDA SIĘ!

wff2ej284uclkyvx.png
  • mala2456 Znajoma

Wysłany: 4 lutego 2015, 21:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    witam czy moglybyscie wejsc na moj watek " poronienie samoistne" czekam z niecierpliwością na jakiekolwiek odpowiedzi.

mala2456
  • nick nieaktualny

Wysłany: 4 lutego 2015, 21:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lucy dziekuje za kciuki :) oby tylko byly skuteczne :D a tobie zycze zdrowka :* i masz racje sen to najlepsze lekarstwo
    Milego wieczoru :)

• meeegi1771 Autorytet

Wysłany: 5 lutego 2015, 04:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kobietki trzymam za Was wszystkie kciuki Mam nadzieje ,ze juz niedługo spotkamy się wszystkie po zielonej stronie ,serduszkujcie serduszkujcie;) czekam teraz Ja na dobre wieści mnóstwo wirusków dla wszystkich starczy ;) ps. Nie mogę spać z tego wszystkiego ;p pozdrawiam i wszystkim Wam Moje drogie Miłego dnia. Dziękuję za wsparcie ;*;*

Aniołek 11 tc ciąży 29.11.2013. [*]
    4.12.2014 6 tydz. Cp
    2nn3yx8debyd73bt.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 5 lutego 2015, 08:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mama_Mai wrote:
    Lucy dziekuje za kciuki :) oby tylko byly skuteczne :D a tobie zycze zdrowka :* i masz racje sen to najlepsze lekarstwo
    Milego wieczoru :)

Dzięki kochana. Dziś mi na razie trochę lepiej.... Majeranek od Kejt się sprawdza...obrzydlistwo ale pomaga... No i już się cieszę na weekend, żeby się porządnie wyspać. Mąż niestety pojechał dziś na szkolenie i wraca dopiero w sobotę wieczór :( ale mam nadzieję że do tego czasu będę zdrowa i ochota na serduszkowanie wróci. ;)

Rachele jak tam prace domowe? I jak testy na owu? Mam nadzieję że timing się udał :)

Pozdrowienia i miłego dnia dziewczynki :)

• nick nieaktualny

Wysłany: 5 lutego 2015, 08:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    KkasienkaA wrote:
    lucy oj spanko to cud lekarstwo praktycznie na wszystko :) nawet na smuteczki :)

Oj pomaga pomaga... Tylko ja niestety muszę dość wcześnie wstawać jak jadę do pracy... Muszę się znowu przestawić :( ale w weekend się za to wyśpię :)

Jak u Ciebie? Mam nadzieję że trzymasz się dzielnie :)

• KkasienkaA Autorytet

Wysłany: 5 lutego 2015, 08:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej Dziewczyny,
    mi dziś tempka spadła, ale że miałam tyle ciążowych dodanych do owulacyjnych to zrobiłam... I pojawiła się blada druga kreseczka! To dopiero (prawdopodobnie bo ja tą owulacje tak mało wierzę) 9 dzień po owulacji, więc trochę wcześnie na test.. Tempka spadła, więc równie dobrze może przyjść @.

Ale błagam trzymajcie za nas kciuki! Żeby się udało!
    Kurczaki, ale się cieszę, że Was mam i mogę powiedzieć <3

Nasz Aniołek jest już w niebie... Kochamy Cię bardzo! <3
    9tc 30.11.2014

Antoś <3
    201510131762.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 5 lutego 2015, 08:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    KkasienkaA trzymam kciuki z całego serca, żeby się udało! Tylko spokojnie kochana!

• nick nieaktualny

Wysłany: 5 lutego 2015, 08:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kasienka ja tez trzymam kciuki :)

• pszczoła10 Autorytet

Wysłany: 5 lutego 2015, 09:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kasienka trzymam mocno kciuki !!! Mam nadzieje ze ta blada kreska zwiastuje dobra nowinę :) mi w 10 dpo tez wyszła bladziocha :) oby oby!

wff2ej284uclkyvx.png
  • Rachele Autorytet

Wysłany: 5 lutego 2015, 10:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    meeegi1771 wrote:
    Udało się !!!! Kochane dziś rano zrobiłam test dwie kreski poleciałam na betę 600 .. kurcze ciesze się i Mam takiego stracha, że masakra jakaś. W sobotę wizyta u gina 21.30 ... ;)

GRATULUJE z calego serca!! Swietna wiadomosc!!! Super! Spokojnie kochana bedzie wszystko dobrze! Napisz jak poszlo na wizycie!

I prosimy o wiruski!!!!!!! :)

ljn0jql1it32arpk.png
    Fasolka 9tyg (24.12.14)

• Rachele Autorytet

Wysłany: 5 lutego 2015, 10:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    pszczoła10 wrote:
    Meegi witaj w klubie ! Gratulacje !!! :) ja też się stresuje ale dziewczyny tu nas wspierają i nie pozwalają myśleć negatywnie :) który to tc?
    Teraz czekamy na Was dziewczyny! Już niedługo do nas dolaczycie! :)

:) :) Pamietaj, spokojnie! Bo Cie wirtualnie pociagne za ucho! :) Trzymam caly czas kciuki za Ciebie!
    A jak sie czujesz? Bol ustapil?

ps. Dziekuje Ci ze trzymasz kciuki :) Buziak wielki!

Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 lutego 2015, 10:28

ljn0jql1it32arpk.png
    Fasolka 9tyg (24.12.14)

• Rachele Autorytet

Wysłany: 5 lutego 2015, 10:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    lucy1983 wrote:
    Dzięki kochana. Dziś mi na razie trochę lepiej.... Majeranek od Kejt się sprawdza...obrzydlistwo ale pomaga... No i już się cieszę na weekend, żeby się porządnie wyspać. Mąż niestety pojechał dziś na szkolenie i wraca dopiero w sobotę wieczór :( ale mam nadzieję że do tego czasu będę zdrowa i ochota na serduszkowanie wróci. ;)

Rachele jak tam prace domowe? I jak testy na owu? Mam nadzieję że timing się udał :)

Pozdrowienia i miłego dnia dziewczynki :)

Kochana! Dbaj o siebie, zeby do sobbolli byc w pelnej formie! :)

Ja dzis rano zrobilam badanie. Wynik za 10 dni. Dzis popoludniu testuje i zaczynam maraton prac domowych :) hihihi :) Mam nadzieje, ze uda sie z owulka! :)

Milego dnia :) Buziaki!

ljn0jql1it32arpk.png
    Fasolka 9tyg (24.12.14)

• Rachele Autorytet

Wysłany: 5 lutego 2015, 10:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    KkasienkaA wrote:
    Hej Dziewczyny,
    mi dziś tempka spadła, ale że miałam tyle ciążowych dodanych do owulacyjnych to zrobiłam... I pojawiła się blada druga kreseczka! To dopiero (prawdopodobnie bo ja tą owulacje tak mało wierzę) 9 dzień po owulacji, więc trochę wcześnie na test.. Tempka spadła, więc równie dobrze może przyjść @.

Kochana, trzymam bardzo mocno!!!!!!!! Jutro powtorz test! I zycze zeby kreseczka byla mega tlusciutka!!!! :)

ljn0jql1it32arpk.png
    Fasolka 9tyg (24.12.14)

• Rachele Autorytet

Wysłany: 5 lutego 2015, 10:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mama_Mai,
    kochana gratuluje cytologii! Ja dzis rano bylam na badaniu. Za 10 dni wyniki. Dzis zaczynam testowanie i do dziela!
    Jestes gotowa na powrot meza do domku? :) :)
    Trzymam mocno kciuki za owocny wieczor!

ljn0jql1it32arpk.png
    Fasolka 9tyg (24.12.14)

• Mysia 15 Autorytet

Wysłany: 5 lutego 2015, 10:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    KkasienkaA wrote:
    Hej Dziewczyny,

Mocno zaciskam kciuki!!!!

Maja nasz kochany Groszek 20 tc 23.12.2014 [*] Tak ciężko dalej żyć.
    zem32n0alr3vfj1n.png
    iv09cwa14ccjvtbo.png

‹‹ 37 38 39 40 41 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Endometrioza a starania o ciążę - poruszające historie trzech kobiet

Endometrioza jest na tyle niezbadaną jeszcze do końca chorobą, że postawienie prawidłowej diagnozy może zająć lata... A właściwa diagnoza i szybkie podjęcie odpowiedniego leczenia, to najważniejsza kwestia szczególnie w przypadku kobiet, które starają się o dziecko. Trzy kobiety podzieliły się z nami swoimi doświadczeniami w drodze do diagnozy endometriozy i upragnionego macierzyństwa. Przeczytaj historie, które dodają skrzydeł i nadziei, że pomimo trudów będzie dobrze! 

CZYTAJ WIĘCEJ

Smog - czy smog w Polsce może obniżać płodność?

Polska jest jednym z najbardziej zanieczyszczonych krajów na świecie. To niestety przykry fakt. Jesteśmy świadomi, że smog negatywnie wpływa na nasz organizm - płuca, serce. Ale czy może również upośledzać naszą płodność? Czy może dodatkowo obniżać parametry nasienia? Czy możemy mądrze się przed tym zabezpieczać, czy to już histeria? Zadaliśmy to pytanie ekspertom, przeczytaj co usłyszeliśmy!  

CZYTAJ WIĘCEJ

Planowanie ciąży, czyli o tym jakie badania przed ciążą warto wykonać

Planowanie ciąży to ważny moment w życiu każdej kobiety. Zastanawiasz się jakie badania przed ciążą warto wykonać? A może warto pomyśleć o dodatkowych szczepieniach? Co zrobić, aby zwiększyć swoje szanse na zdrową, szczęśliwą ciążę? Przeczytaj, które szczepienia musisz zrobić jeszcze przed rozpoczęciem starań, a które spokojnie możesz zrobić nawet będąc już w ciąży. 

CZYTAJ WIĘCEJ