Zaczynamy- pocztakujace wracaja do staran od Nowego Roku
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyRachele wrote:Mama-Mai, gotowa na prace domowe?? Jutro Kochana ruzzammo ze zdwojona sila!!!
Trzymam kciuki za Ciebie!!!!
Trzymam za Was obie kciuki! Miłych chwil w objęciach mężów bo radosne serduszkowanie działa cuda
U mnie przeziębienie hula na całego... Ale się nie daję... Kejt zaraz idę parzyć ten majeranek ... Mam nadzieję że pomoże... I spanko bo to najlepiej pomaga...Mama_Mai, *Kejt* lubią tę wiadomość
-
Meegi witaj w klubie ! Gratulacje !!! ja też się stresuje ale dziewczyny tu nas wspierają i nie pozwalają myśleć negatywnie który to tc?
Teraz czekamy na Was dziewczyny! Już niedługo do nas dolaczycie!meeegi1771 lubi tę wiadomość
-
Meeegi, gratulacje! Spokojnej i nudnej ciąży życzę! Informuj nas na bieżąco, wspaniale słyszeć, że kolejnej z nas się udało zrobić krok do przodu na drodze do maleństwa:) Trzymam kciuki z całych sił za Ciebie i za Pszczołę, no i za nas wszystkie żebyśmy jak najszybciej poszły w wasze ślady:)
meeegi1771 lubi tę wiadomość
5tc [*] 04.2015
10tc [*] 01.2015 -
nick nieaktualny
-
Kobietki trzymam za Was wszystkie kciuki Mam nadzieje ,ze juz niedługo spotkamy się wszystkie po zielonej stronie ,serduszkujcie serduszkujcie;) czekam teraz Ja na dobre wieści mnóstwo wirusków dla wszystkich starczy ps. Nie mogę spać z tego wszystkiego ;p pozdrawiam i wszystkim Wam Moje drogie Miłego dnia. Dziękuję za wsparcie ;*;*
-
nick nieaktualnyMama_Mai wrote:Lucy dziekuje za kciuki oby tylko byly skuteczne a tobie zycze zdrowka :* i masz racje sen to najlepsze lekarstwo
Milego wieczoru
Dzięki kochana. Dziś mi na razie trochę lepiej.... Majeranek od Kejt się sprawdza...obrzydlistwo ale pomaga... No i już się cieszę na weekend, żeby się porządnie wyspać. Mąż niestety pojechał dziś na szkolenie i wraca dopiero w sobotę wieczór ale mam nadzieję że do tego czasu będę zdrowa i ochota na serduszkowanie wróci.
Rachele jak tam prace domowe? I jak testy na owu? Mam nadzieję że timing się udał
Pozdrowienia i miłego dnia dziewczynki -
nick nieaktualnyKkasienkaA wrote:lucy oj spanko to cud lekarstwo praktycznie na wszystko nawet na smuteczki
Oj pomaga pomaga... Tylko ja niestety muszę dość wcześnie wstawać jak jadę do pracy... Muszę się znowu przestawić ale w weekend się za to wyśpię
Jak u Ciebie? Mam nadzieję że trzymasz się dzielnie -
Hej Dziewczyny,
mi dziś tempka spadła, ale że miałam tyle ciążowych dodanych do owulacyjnych to zrobiłam... I pojawiła się blada druga kreseczka! To dopiero (prawdopodobnie bo ja tą owulacje tak mało wierzę) 9 dzień po owulacji, więc trochę wcześnie na test.. Tempka spadła, więc równie dobrze może przyjść @.
Ale błagam trzymajcie za nas kciuki! Żeby się udało!
Kurczaki, ale się cieszę, że Was mam i mogę powiedzieć -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
meeegi1771 wrote:Udało się !!!! Kochane dziś rano zrobiłam test dwie kreski poleciałam na betę 600 .. kurcze ciesze się i Mam takiego stracha, że masakra jakaś. W sobotę wizyta u gina 21.30 ...
GRATULUJE z calego serca!! Swietna wiadomosc!!! Super! Spokojnie kochana bedzie wszystko dobrze! Napisz jak poszlo na wizycie!
I prosimy o wiruski!!!!!!!
Fasolka 9tyg (24.12.14)
-
pszczoła10 wrote:Meegi witaj w klubie ! Gratulacje !!! ja też się stresuje ale dziewczyny tu nas wspierają i nie pozwalają myśleć negatywnie który to tc?
Teraz czekamy na Was dziewczyny! Już niedługo do nas dolaczycie!
Pamietaj, spokojnie! Bo Cie wirtualnie pociagne za ucho! Trzymam caly czas kciuki za Ciebie!
A jak sie czujesz? Bol ustapil?
ps. Dziekuje Ci ze trzymasz kciuki Buziak wielki!Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 lutego 2015, 10:28
Fasolka 9tyg (24.12.14)
-
lucy1983 wrote:Dzięki kochana. Dziś mi na razie trochę lepiej.... Majeranek od Kejt się sprawdza...obrzydlistwo ale pomaga... No i już się cieszę na weekend, żeby się porządnie wyspać. Mąż niestety pojechał dziś na szkolenie i wraca dopiero w sobotę wieczór ale mam nadzieję że do tego czasu będę zdrowa i ochota na serduszkowanie wróci.
Rachele jak tam prace domowe? I jak testy na owu? Mam nadzieję że timing się udał
Pozdrowienia i miłego dnia dziewczynki
Kochana! Dbaj o siebie, zeby do sobbolli byc w pelnej formie!
Ja dzis rano zrobilam badanie. Wynik za 10 dni. Dzis popoludniu testuje i zaczynam maraton prac domowych hihihi Mam nadzieje, ze uda sie z owulka!
Milego dnia Buziaki!
Fasolka 9tyg (24.12.14)
-
KkasienkaA wrote:Hej Dziewczyny,
mi dziś tempka spadła, ale że miałam tyle ciążowych dodanych do owulacyjnych to zrobiłam... I pojawiła się blada druga kreseczka! To dopiero (prawdopodobnie bo ja tą owulacje tak mało wierzę) 9 dzień po owulacji, więc trochę wcześnie na test.. Tempka spadła, więc równie dobrze może przyjść @.
Kurczaki, ale się cieszę, że Was mam i mogę powiedzieć
Kochana, trzymam bardzo mocno!!!!!!!! Jutro powtorz test! I zycze zeby kreseczka byla mega tlusciutka!!!!
Fasolka 9tyg (24.12.14)
-
KkasienkaA wrote:Hej Dziewczyny,
Kurczaki, ale się cieszę, że Was mam i mogę powiedzieć
Mocno zaciskam kciuki!!!!