Zaczynamy- pocztakujace wracaja do staran od Nowego Roku
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyOj gotowa jestem jak najbardziej po poludniu odbieram go z dworca moj maz tez jest gotowy, codziennie mi przypomina ze bedziemy robic bobo hahaha jest niemozliwy i chyba ma wieksze parcie na dziecko niz ja!!!
tobie rachele zycze samych pozytywnych testow no i wynikow jak najlepszych oczywiscie :*jangwa_maua, lucy1983 lubią tę wiadomość
-
Mama_Mai wrote:Oj gotowa jestem jak najbardziej po poludniu odbieram go z dworca moj maz tez jest gotowy, codziennie mi przypomina ze bedziemy robic bobo hahaha jest niemozliwy i chyba ma wieksze parcie na dziecko niz ja!!!
tobie rachele zycze samych pozytywnych testow no i wynikow jak najlepszych oczywiscie :*
Kochana, ale super Twoj maz! Swietnie!!
Dziekuje Ci! I kochana ....zabieramy sie do pracy!!
Fasolka 9tyg (24.12.14)
-
nick nieaktualnyJa to dzis mam tyle energii ze szok!!! Slucham koncertu Alici Keys (mojej ukochanej zreszta az wracaja wspomnienia z Poznania) sprzatam w domku i czekam sluz sie powoli zmienia w bardziej plodny i chyba jajnik sie zaczyna odzywac wiec chyba trafimy czasowo idealnie w ta wymarzona owulacje oby sie udalo w tm cyklu....
lucy1983, anka418, Mysia 15, Kitaja, meeegi1771 lubią tę wiadomość
-
meeegi1771 - super wiadomości ! Gratuluję i oby wszystko było dobrze
Mama_Mai - Twój mąż jest niemożliwy tylko się cieszyć,że tak ma ...
U mnie trochę gorzej... nie powiedział niby nie, tylko, że wolałby abym miała prace ... ech...
-
nick nieaktualnyMama_Mai wrote:Ja to dzis mam tyle energii ze szok!!! Slucham koncertu Alici Keys (mojej ukochanej zreszta az wracaja wspomnienia z Poznania) sprzatam w domku i czekam sluz sie powoli zmienia w bardziej plodny i chyba jajnik sie zaczyna odzywac wiec chyba trafimy czasowo idealnie w ta wymarzona owulacje oby sie udalo w tm cyklu....
Trzymam kciuki kochana i zazdroszczę... ja tam muszę jeszcze swoje odczekać... oby wszystko się zgrało i za dwa tygodnie były dwie kreski na teście życzę Ci z załego serca -
lucy1983 wrote:Trzymam kciuki kochana i zazdroszczę... ja tam muszę jeszcze swoje odczekać... oby wszystko się zgrało i za dwa tygodnie były dwie kreski na teście życzę Ci z załego serca
Zobaczysz, ze szybciutko zleci!! .... i dolaczysz do grona aktywnych starajacych sie przyszlych Mam!
Trzymaj sie cieplutko
Fasolka 9tyg (24.12.14)
-
Rachele wrote:Pamietaj, spokojnie! Bo Cie wirtualnie pociagne za ucho! Trzymam caly czas kciuki za Ciebie!
A jak sie czujesz? Bol ustapil?
ps. Dziekuje Ci ze trzymasz kciuki Buziak wielki!
Dzięki ze pytasz:) brzuch nie boli, w nocy miałam tylko chwilowy ból ale zaraz przeszło. Dziś idę do lekarza ale nic się na pewno dziś nie dowiem, dostane skierowanko na badanko i jutro je zrobię
No a Tobie Kochana życzę dziś bardzo miłego wieczoru
-
pszczoła10 wrote:Dzięki ze pytasz:) brzuch nie boli, w nocy miałam tylko chwilowy ból ale zaraz przeszło. Dziś idę do lekarza ale nic się na pewno dziś nie dowiem, dostane skierowanko na badanko i jutro je zrobię
No a Tobie Kochana życzę dziś bardzo miłego wieczoru
Dziekuje Ci bardzo Napisz jak bylo u lekarza! Zobaczysz, ze bedziesz duzo spokojniejsza po wizycie!! Buziaki!
Fasolka 9tyg (24.12.14)
-
Ja zrobilam tescick. Blada ta druga kreska chyba... jak patrze na wykresy testow owu dodatnich, to widze, ze niektorzy zaznaczaja jako pozytyw... ale pisze wszedzie, ze maja byc 2 tlusciutkie! Oj dluga przede mna droga zanim sie naucze
Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 lutego 2015, 14:21
Fasolka 9tyg (24.12.14)
-
pszczola koniecznie daj znać
Rachele ja podchodziłam do testów bardzo surowo i myślę, że to jest dobre podejście. Ja zazwyczaj zawsze bym sobie plusika wstawiła, ale zawsze jak miałam cień wątpliwości to wstawiałam -. Aż do momentu kiedy ich nie miałam, a u mnie zawsze było to proste bo nie dość że obie kreski były tłuste to ta ważniejsza zawsze była ciemniejsza i wtedy +
A mnie jakoś boli brzuch... tak dziwnie... Zabierzcie mi internet, bo już w głowie mam pozamaciczną, mimo że dobrze nie wiem czy się udało! Co za baba ze mnie -
Ja juz po wizycie. Nic konkretnego nie wiem. Stwierdził że to za wcześnie na jakiekolwiek badania. Mam przyjść na usg za 2 tygodnie i wtedy da mi skierowanie na wszystkie badania i zrobi cytologie. Kazał brać dalej kwas foliowy i duphaston zapobiegawczo. W sumie wiedziałam że nic się nie dowiem ale myślałam że chociaż porobie sobie badania wszystkie a on powiedział ze teraz to nie ma sensu ze on zleca takie badania jak juz na usg jest zarodek i serduszko i ze i tak bym musiała robić znowu za te 2 tyg.
-
Megi, jak przeczytałam że jesteś w ciąży to aż mi łezki poplynely... tak się cieszę że kolejna z nas znów może cieszyć się ciąża! Oby był to piękny okres i abyś nie miała żadnych zmartwień!
No a z drugiej strony dopadł mnie jakiś smutek i żal do losu wróciły te uczucia które towarzyszyły mi zaraz po powrocie ze szpitala. Wrażenie że straciłam coś bezpowrotnie... I jakieś poczucie niesprawiedliwości, że nie zasłużyłam. Ale przecież nikt nie zasłużył na to... to jak zły sen,a ja ciągle mam nadzieję że za chwilę się obudze a moje dziecko będzie ze mnąJak pożegnać się z kimś, kto odszedł bez pożegnania?
W 2015 zostaniemy szczęśliwymi rodzicami
Aniołek 17.12.2014 -
nick nieaktualny
-
To każda z nas pewno ma czasem takie myśli i gorsze dni ... bo tak na prawdę nic już nie jest takie samo ... takie wydarzenie jednak trochę zmienia myślenie ...
Mam nadzieję, że co raz więcej z nas będzie już niedługo w upragnionej ciąży*Kejt* lubi tę wiadomość
-
Megi gratulujeeee:) oby wszystko bylo dobrze!
Ja czuje sie zle, wczoraj fatalnie bylo -mam wszystkie objawy na okres plus jajniki mnie bola a okresu nie ma
wczoraj tez mnie dol dopadl i taka rozdrazniona chodze jakby zaraz mial okres przyjsc..
niezmiernie ciesze sie rowniez z newsow o ciazy bo to swiatelka dla nas starajacych sie