Zaczynamy- pocztakujace wracaja do staran od Nowego Roku
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Azande wrote:hey
MAmo_Martynki - myślę że skoro lekarz się zgodził żebyś wypisała się to lepiej Wam będzie w domu, zaciskaj nogi i trzymam kciukasy żeby Wojtek siedział w brzuchu jak naaaaaajdłużej
Mamo_Mai - to są bardzo przyjemne zakupy
Ja byłam z rana z córcią na basenie, ale się fajnie wymoczyłyśmy, a teraz mam roboty że hohoh bo przywiozłam od siostry dwie tony rzeczy dla Michałka, i muszę to wszystko poprać, poprasować, posegregować i jakoś ogarnąć10tc [*] 13.02.15 Nigdy Cię nie zapomnimy.
-
Kasienka ja juz ze 4 wozki lubilam i bylam pewna ze kupie a potem opinie lub na zywo ogladanie i zmienilam zdanie..obecnie nie mam faworyta..
A znajomi to mi mowia zebym sie zastanowila czy nie lepiej kupic duza gondole bo dziecko zima sie urodzi a potem fajna spacerowke osobno..no i ja chwilowo przestalam szukac wozka i czekam az mnie oswieci i zdecyduje szybko -
nick nieaktualnyWybor wozka to chyba najtrudniejsza czesc calej wyprawki ja pamietam jak szukalismy dla Majki, to szperalam w necie, czytalam opinie, ogladalam w sklepach. Ale decyzje ostatecznie podjal moj maz ja to bym wybierala i przebierala a on wszedl do sklepu, pokazalam mu kilka modeli i on bez namyslu mowi "bierzemy ten" no i padlo na xlandera
Mi sie podobaly jeszcze wozki bebecar, duze solidne i cholernie drogie...
Ale wtedy patrzylam na inne kryteria niz w tej ciazy -
nick nieaktualnyhey
My też jesteśmy na etapie wózka, z tym że my chcemy kupić jakiś używany i głównie patrzę na spacerówkę żeby była praktyczna bo gondoli nie będę używać za długo, poza tym mam wózek po córce i z gondolą a spacerówka nie nadaje się do niczego w nim.
Ten Camarelo ma ładną, dużą gondolę i ogólnie jest bardzo ładny wizualnie, ale spacerówkę ma taką średnią, no ale jeśli komuś chodzi głównie o gondolę to jest super. -
Jangwa ja tez mialam ochote gdzies poleciec oderwac sie itd ale ostatecznie zrezygnowalam.. wszystko zalezy od tego jak sie czujesz i jak bardzo chcesz tam leciec..czy to bliska kolezanka czy to spotkanie jest wazne dla ciebie? Wiesz kobiety w ciazy lataja samolotami i ja tez chetnie bym sie gdzies wybrala ale jak mowie u mnie zakonczylo sie na planach
Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 sierpnia 2015, 10:39
-
nick nieaktualnyJA kupiłam Jedo Fynn Memo i jestem super zadowolona Gondola duża 80 cm i do tego składana, do czerwca na pewno starczy, a spacerówka też jest fajna, można rozłożyć zupełnie na płasko, podnózek regulowany, budka z dodatkową osłoną i przewiewną siatką. I ma duże pompowane koła z lekką amortyzacją, co przy skrętnych kołach nie jest standardem. Był też wyposażony w folię, moskitierę, fajną torbę i podkładkę ceratową. I cena też ok jak na takiej klasy wózki I dostaliśmy adapter do maxi cosi za darmo
Ja patrzyłam też na Riko Nano, Roan Bass i Bebetto Luka. A byłam zakochana w Stokke i Teutonii, ale przekonał mnie rozsądek i trzy razy niższa cena Wstawię wam fotki na fb w wolnej chwili
Kkasieńka my wzięlismy wózek prosto ze sklepu, więc czasem nie trzeba czekać -
Dziękuję Wam za wsparcie :* w domu odzylam momentalnie, czuje się dobrze, żadnych dolegliwości nie mam, więc lezymy ile się da trochę mniej się będę udzielać, ale poczytam Was na koniec dnia żeby być na bieżąco.
lucy1983, jangwa_maua, majeczka8, KkasienkaA, kehlana_miyu, Mysia 15, Mama_Mai lubią tę wiadomość
-
Mama Martynki to super, że się dobrze czujecie To dawaj od czau do czasu znać jak tam, żebyśmy się nie martwiły I pogłaszcz Wojtusia od cioć
Ja rozważam poważnie 3 modele:
1. Riko Brano (to nowszy Nano)
http://www.sportline.riko.pl/produkty/brano-ecco/
2. Jedno Nevo to jest nowość i trochę ciężko go kupić
http://jedo.pl/pl/#/nevo/memo/
3. Bebetto Torino
http://bebetto.eu/produkt/30/torino-s-line
I za chiny nie mogę się zdecydować... Byłam oglądać w smyku te, że tak powiem z wyższej półki za ok 3 tys i nie rozumiem dlaczego wszystkie są takie niskie... porażka...
Znowu moi rodzice zakochali się w tym: http://expander.czest.pl/produkty/mondo-ecco/ ale ja wizualnie zupełnie nie mogę się do niego przekonać, mimo że opinie ma dobre... -
Kehlana a to nie za wcześnie na @? Może to plamienie implantacyjne, skoro mówiłaś, że wczoraj była implantacja to może jednak się przesunęła? Kochana, a jeżeli to faktycznie @ to jesteśmy cały czas z Tobą, czekamy na kolejny cykl i wierzymy mocno, że się uda!
-
Dzięki dziewczyny. Popłakałam pod prysznicem i trochę mi lepiej. Na @ trochę wcześnie, ale zawsze rozpoczyna mi się takim brązowym plamieniem i tego samego dnia albo następnego rano rozkręca się w krwawienie, więc nadziei nie mam.
Myślę, że reagowałabym lepiej na to chwilowe niepowodzenie, w końcu nie może mi się udawać za każdym razem w pierwszym cyklu starań gdyby nie kłopoty z pracą, które ciąża by rozwiązała. Więc jak tylko zaczynam myśleć, że się nie udało to od razu zaczynam się denerwować, co z pracą i tak się cała spirala stresu nakręca
5tc [*] 04.2015
10tc [*] 01.2015 -
nick nieaktualny
-
Kehlana, nawet jeśli teraz się nie udało, to spójrz na co innego: dwa razy zachodziłaś w ciążę i za każdym razem udawało się bardzo szybko więc tym razem też tak będzie. A że nie w pierwszym cyklu starań? No cóż, tak czasem bywa Wiele z nas zna ten ból, gdy wiemy że nic z tego w tym cyklu. Ale nowy cykl to nowa szansa i tego się trzymaj.
lucy1983, kehlana_miyu lubią tę wiadomość
10tc [*] 13.02.15 Nigdy Cię nie zapomnimy.