Zaczynamy- pocztakujace wracaja do staran od Nowego Roku
-
WIADOMOŚĆ
-
No ja byłam w 7t równo i był migający punkcik, więc myślę, że i 21 powinno już być widoczne serduszko . Ostatnio koleżanka mi pokazywała USG z 6 tygodnia i już tez było z serduszkiem . Ale wiadomo, że 28.09 to już na bank będzie...
-
Dziewczyny, gratuluję udanych wizyt!!! Jezu, jak cudownie słyszeć same dobre informacje
U mnie rozmowa przebiegła bardzo miło, no ale muszę jednak szukać nowej pracy. Rozstajemy się w przyjaznej atmosferze, ale definitywnie. Ustaliłam z moim managerem, że prawdopodobnie przedłużę L4 jeszcze na październik, a w międzyczasie rozsyłam CV i jak coś znajdę, to rozwiązujemy umowę za porozumieniem stron.
O dziwo, radzę sobie z tym całkiem dobrze. Spodziewałam się tego od wiosny i cieszę się, że miałam czas na dojście do siebie i pogodzenie się z sytuacją. Już uaktualniłam swoje CV, znalazłam na razie 5 ofert na które je zamierzam w weekend wysłać i zobaczymy. Ale wierzę, że jeszcze wszystko się ułożyMysia 15, Tulisia, majeczka8 lubią tę wiadomość
5tc [*] 04.2015
10tc [*] 01.2015 -
Kochana na pewno sie wszystko ulozy. Przykro mi z powodu Twojego rozstania z praca, ale na pewno szybciutko cos znajdziesz. Caly czas mam nadzieje, ze nie bedziesz musiala szukac tylko, ze pojawi sie u Ciebie Zielony Kropek. A jezeli teraz sie nie pojawi to znajdziesz na pewno jeszcze lepsza prace i wtedy nadejdzie czas na Maluszki. Jestes mloda wiec masz jeszcze czas. Ale bedzie dobrze- mocno w to wierze!!!
kehlana_miyu lubi tę wiadomość
-
Mysia 15 wrote:Przepraszam, ale bedzie bez polskich znakow- pisze z telefonu. 21 bedzie 6t6d i tez tak jak Tulisia pisze boje sie, ze nie bedzie jeszcze serduszka i wtedy dostane zawalu. A 28 jezeli bedzie mialo byc dobrze to serduszko na pewno bedzie.
Mysia 15 lubi tę wiadomość
10tc [*] 13.02.15 Nigdy Cię nie zapomnimy.
-
Kehlana, w takim razie powodzenia w szukaniu nowej pracy! Obyś znalazła taką, która będzie cię satysfakcjonować, ale przede wszystkim życzę aby mały Groszek jak najszybciej się u was pojawił!
10tc [*] 13.02.15 Nigdy Cię nie zapomnimy.
-
Ja byłam w 6t4d i maluch mierzył wtedy 5,6 mm i serduszko biło także jest duża szansa Mysiu ze 21 juz byś zobaczyła serduszko, ale różnie z tym bywa, czasami troszkę później widać serduszko i Tulisia ma rację, obyś się niepotrzebnie nie zdenerwowała. No przemysl to jeszcze, zrobisz tak jak będzie najlepiej dla Was
Mysia 15 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyWitajcie dziewczynki Aż mi się buzia cieszy na takie dobre wieści o Waszych maleństwach
Kkasieńka - no Antoś to już całkiem spory chłopak najważniejsze, że dobrze ułożony i ma się dobrze No to teraz tylko pozostaje czekać do porodu Co do ZUSu to brak słów na takie oszukańcze praktyki...
Tulisia - serdecznie gratuluję i tak się cieszę że u Twojego Groszka wszystko dobrze To usg jest naprawdę mega stresujące i dobrze że już masz to za sobą Teraz powoli zaczniesz cieszyć się z Synusia o ile to już takie pewne super
Majeczka - Oskar fajne imię i twój synuś też całkiem duży Dbaj o Was jak najwięcej Remont już definitywnie zakończony? Jak idzie z kompletowaniem wyprawki? I kiedy w końcu idziesz na urlop? Mam nadzieję, że tuż tuż... Ja już nie mogę się doczekać na przerwę od pracy, ale jeszcze z 7 tygodni co najmniej muszę pracować
Mysia - cudowne wieści Kochana, jak wytrzymasz to ja bym odczekała do 28 września... wiesz jak jest, i tak będzie co ma być a ja wierzę że wszystko będzie wspaniale i dlatego jeden tydzień nie zrobi takiej wielkiej różnicy...Tulisia, Mysia 15 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnydzień dobry
Dziewczyny jak się miło czyta takie dobre wieści :)Gratulacje z powodu udanych wizyt i dalej czekamy na kolejne, oby wszystko tak dalej dobrze szło.
Kehlana - powodzenia w dalszych staraniach, może ten miesiąc będzie Wasz i powodzenia z szukaniem pracy.Tulisia, kehlana_miyu, lucy1983, Mysia 15 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyKehlana - myślę, że rozmowa z szefem wyjaśniła twoje obawy i przynajmniej wiesz na czym stoisz. Tak jak ci już wcześniej pisałam, wierzę że na pewno znajdziesz pracę, może inną, może lepszą i mniej stresującą... A i tak najbardziej trzymam kciuki za ten cykl i może kwestia sama się rozwiąże
-
nick nieaktualnyA ja do następnej niedzieli jestem sama Mąż pojechał na kurs, a kuzyni co mieli mnie odwiedzić odwołali wizytę... Trochę jestem zła i rozczarowana, bo gdybym o tym wiedziała to mama mogłaby przyjechać do mnie już na ten tydzień, żebym nie była sama, a tak to przyjeżdża też dopiero w przyszłą niedzielę No więc muszę się uzbroić w cierpliwość i jeszcze ten tydzień wytrzymać w pracy, a potem tydzień urlopu
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Mnie dopiero czeka wizyta i bardzo się denerwuję. Raz wydaje mi się, że serduszko będzie pięknie biło, a potem znowu myślę, że nie przeżyje współczującej miny lekarza gdyby było źle. Nie dam rady znieść tego po raz kolejny. Do tej pory śnią mi się słowa lekarza, które usłyszeliśmy przy Mai "Niestety nie mam dla Państwa dobrych wiadomości"
Ale o czym ja piszę! Będzie przecież dobrze! Teraz musi być dobrze!
Ania czekam jutro na dobre wiadomości. Postaraj się dzisiaj i jutro czymś zająć. Nie myśl cały czas o wizycie. Nerwy nic nie pomogą! -
nick nieaktualnyJa jak zamknę oczy widzę wizytę z poprzedniej ciąży i ten obraz usg gdzie widziałam ze nie jest dobrze... nie mogę tego wymazać
Chociaż na poprzedniej wizycie 2 tyg temu wszystko było idealne łącznie z wynikami, lekarz dokładnie powiedział ze rok temu wyniki były złe a teraz nie ma nic niepokojącego...
Zdecydowanie musi być dobrze!Mysia 15 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny