Zaczynamy- pocztakujace wracaja do staran od Nowego Roku
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Mysia 15 wrote:A termin porodu jeżeli wszystko będzie dobrze owu wyznaczyło mi na 08.05.2016, a gin na 11.05.2016. Julę urodziłam 10.05.2010, a Maję miałam urodzić 18.05.2015. Mam nadzieję i wierzę, że tym razem Bóg mi pomoże i maj znowu będzie szczęśliwy tak jak był w 2010. Ale na dnie serca czai się delikatny niepokój.
Widzę Mysiu, że ty też jesteś Majowa Mamusia 2015. Teraz kochana mamy podobny termin porodu i wierzę, że Bóg pozwoli nam stać się tymi Majowymi Mamusiami 2016 ze szczęśliwym zakonćzeniem Nasze córeczki nam w tym pomogą
Trzymam kciuki za wizytęMysia 15 lubi tę wiadomość
Wikusia Aniołek 26.02.2015 [*] 27tc
-
nick nieaktualny3mam za Was kciuki kochane! Na pewno nam się uda
Ja dzisiaj jadę do pracy zawieźć l4 kolejne i odwiedzić stare śmieci musze jechać do banku i na małe zakupy wiec mam zajęcie wszystko oczywiście w tempie żółwia żeby z kropkiem było ok
Nadal trudno mi uwierzyć że biją we mnie dwa serducha ♡
Wczoraj 2h jezdzilam po 21 po mieście szukając prenalen na katar i nigdzie nie ma więc dzisiaj szukam dalej... ehh miłego dnia!
Relacja z wczorajszej wizyty na fejsieMysia 15 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyHey, moja córa w przedszkolu a ja też ruszam na miasto jak ty Anka Wypiłam o 7 glukozę i o 0 muszę iść na pobranie. Wypiłam w miarę bez problemu, od tak słodsze picie ale teraz mnie muli i zbiera na wymioty, szkoda że nic nie można zjeść. Jakoś przeżyję, w razie czego jedzie ze mną koleżanka.
-
Mi też po samym wypiciu było ok, ale za chwilę myślałam że zwymiotuje, trzymam kciuki za wyniki glukozy
Dobrze że ktoś z Tobą jedzie bo tak bezpieczniej, ze mną mąż siedział i to takie nudy byly. 2 h w przychodni dobrze że są telefony i internet bo chyba wtedy bym zwariowała z nudów Ja piłam glukozę w przychodni i musiałam tam te 2 h czekać
Życzę Wam udanych zakupków
Miłego dnia dziewczyny
Aniu zdrówka życzę
Wikusia Aniołek 26.02.2015 [*] 27tc
-
Trzymam kciuki za wizyty Kochane
Azande ale masz dobrze, że możesz iść, bo mi zabronili... Powiedzieli, że nie można wychodzić, tylko siedzieć i tak dwie godziny, bo dwa pobrania
Ja dziś byłam na pobraniu i okazało się, że pobierała mi położna, więc od razu zapytałam jak to będzie z tymi jej wizytami u nas. Zapytała mnie który tydzień, bo widać że już na finiszu, to się zaśmiałam, że teraz to już jak bomba zegarowa, to mi powiedziała: nawet tak Pani wygląda.... Kurde komplement z rańcamonilia84, Mysia 15, lucy1983 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyJa wizytuje dopiero 30. Wojtek ostatnio mniej intensywnie mnie kopie, tzn kopie i rusza sie, ale nie takimi seriami jak jeszcze z tydzien temu. Ciagle sie zastanawiam czy z nim wszystko jest ok. Szkoda, ze nie mam takiego domowego aparatu do usg
Trzymam kciuki za wszystkie wizyty pszczola, kasia wy juz na finiszu zaraz bedziemy podziwiac fotki waszych maluszkow nie moge sie doczekacmonilia84 lubi tę wiadomość
-
Mama_Mai - Maja u mnie tez już mniej buszuje chyba co raz mniej miejsca mają nasze Maluchy to i mniej kopniaczków ale jak się niepokoje, to puszcze Kaczuszki lub Straussa i od razu praktycznie zaczyna kopać .
Trzymam kciuki za wizyty Mam nadzieję, że jakąś fotkę dostane chociaż pewno nic na niej nie będzie widać hehe
A dziewczyny, mam pytanie - czujecie czasem swoje dzieciaczki tak niziutko? Mam czasami wrażenie, że Mała wsadziła mi nogi nisko pod podbrzusze, czy jakoś tak w miednice (nie wiem jak określić) i wtedy jak tam kopie to jest strasznie nieprzyjemne ... W ogóle nie potrafię nawet określić jak Malutka jest ułożonamonilia84 lubi tę wiadomość
-
Jangwa mój Antek jest głową w dole i kręgosłup ma wzdłuż mojego lewego boku. Ja często czuję jak mi coś robi w pęcherz, to aż mi się gorąco robi, a już najgorzej tak jakby mnie w szyjkę kopał... To jakby mi jakieś igły wsadzali tak boli! Albo uwielbia wsadzać mi coś w pachwiny, wtedy muszę wstać, albo maksymalnie się wyprostować.
Ale tak jak Ty piszesz podbrzusze to raczej nie odczuwam
Zapytaj lekarza na wizycie jak jest ułożona Malutka, nam pokazał -
Oooo... to chyba nawet lepiej opisałaś ode mnie haha może źle to określiłam właśnie tak strasznie nisko jakby w szyjkę, albo czasem właśnie w pęcherz ...Zapytam, zapytam jak nie zapomnę mam znów cała listę pytań, a jak idę do gin to jestem taka zakręcona, że połowy zapominam
-
nick nieaktualnyMoj Wojtek to bardziej glowke tak niziutko ma jak leze na plecach to reka czuc twarde nad samym spojeniem lonowym i tam z prawej strony czuje smyranie, chyba raczkami tam tak macha a ostatnio wypial plecki i dupke z boku:D tak ladnie bylo widac
Narazie kopniaki nigdy nie sprawily mi bolu, najdziwniej czuje takie przesuwanie jakby kolanem albo stopka po skorze, jakby mnie drapal???
Najgorzej boli mnie samo spojenie, ciezko zalozyc spodnie czy wstac z lozka. Wapno troche pomaga, ale szalu nie ma. Do porodu juz coraz blizej, damy rade -
monilia84 wrote:Widzę Mysiu, że ty też jesteś Majowa Mamusia 2015. Teraz kochana mamy podobny termin porodu i wierzę, że Bóg pozwoli nam stać się tymi Majowymi Mamusiami 2016 ze szczęśliwym zakonćzeniem Nasze córeczki nam w tym pomogą
Trzymam kciuki za wizytę
Cały czas wierzę, że tym razem maj będzie dla nas szczęśliwy!monilia84, anka418 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny