Zaczynamy- pocztakujace wracaja do staran od Nowego Roku
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyJa mam wizytę w przyszłym tygodniu dopiero, w poniedziałek i w czwartek.
Glukoza już na szczęście za mną, nic przyjemnego ale jakoś przeżyłam. Tylko śpiąca byłam strasznie po tym i mi się nawet nie chciało po sklepach latać. Ale i tak trochę kasy wydałam. -
Azande ja po glukozie i tych wszystkich pobraniach spałam do wieczora, wstałam pochodziłam, a potem spałam jeszcze całą noc normalnie. Więc coś w tym może być wykańczającego Oby to tylko raz, bo spotkałam się, z tym że lekarze zalecają dwa razy
Oj też bym chciała poszaleć po sklepach... -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
anka418 wrote:Nasza wizyta kolejna 28.09
Nasza wizyta też w tym dniu- Mam nadzieję, że będzie pięknie biło!Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 września 2015, 19:34
anka418 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
anka418 wrote:O której masz wizytę? Ja 16 45 oczywiście znowu będę się martwić czy jest ok u ciebie na pewno będzie piękne ♡
Mam nadzieje, że będzie piękne serduszko! Wizyta o 11-ej. Ania na pewno u Ciebie będzie dobrze i Kropeczek pięknie rośnie- będę mocno trzymać kciuki!!!Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 września 2015, 20:27
-
nick nieaktualny
-
Ja już po badaniach morfologii i moczu ... dziś jakoś szybko mi poszło ...o dziwo kolejek nie było. Chyba mi posiali część wyników, jak jutro będę u gina muszę zapytać, a jak nie to jeszcze raz niech mnie wyśle..
Dziś miałam okropną noc, nie dość że zasnąć nie mogłam, bo jakiś natłok myśli to jeszcze z psem problemy znów Ech...
Pogoda za to nawet ładna się zapowiada, tyle dobrego. -
nick nieaktualnyDzień dobry
Ja zapisałam się do ginekologa na nfz żeby dał mi skierowanie na badania mam nadzieje ze nie będzie z tym problemu bo nie wyrażę zgody na badanie I usg, boje się o kropka i krwiaki wiec będzie musiał opierać się na wywiadzie wizyta we wtorek -
anka418 wrote:Dzień dobry
Ja zapisałam się do ginekologa na nfz żeby dał mi skierowanie na badania mam nadzieje ze nie będzie z tym problemu bo nie wyrażę zgody na badanie I usg, boje się o kropka i krwiaki wiec będzie musiał opierać się na wywiadzie wizyta we wtorek
Ja teraz pierwszy raz w życiu chodzę do lekarza na nfz. I muszę przyznać, że to duża oszczędność. Ostatnio robiłam badania za które musiałabym na pewno zapłacić ok 250 zł gdybym robiła je prywatnie. Z Jula i Mają chodziłam prywatnie do lekarzy i na badania wydałam naprawdę dużo.
Ania nie dziwię się, że obawiasz się usg- szczególnie, że masz te krwiaki. Mam nadzieję, że otrzymasz od lekarza skierowanie na badania i nie będzie się krzywił, że nie robi Ci badania.
-
Jangwa_maua no właśnie jak Twoja sunia?
Jeśli chodzi o natłok myśli to ja go mam często i to właśnie w nocy. Pobudka kolo 3-4 w nocy i dopiero kolo 6 znowu zasypiam. Myślę dumam jak to wszystko będzie. Czasami sama do siebie mowie śpij! Wszystko będzie ok! No ale to jest silniejsze ode mnielucy1983 lubi tę wiadomość